De Sims 3 Supersnelle Accessoires Review

Ben je dol op snelle wagens? Dan is De Sims 3 Supersnelle Accessoires misschien wel wat voor jou. In dit pakket worden onder meer een aantal nieuwe auto’s toegevoegd waardoor veel mensen dit beschouwen als een accessoirespakket wat meer op de mannelijke Simsspelers is gericht. In deze De Sims 3 Supersnelle Accessoires Review zullen we gaan bekijken wat er zoal in dit accessoirespakket is en of je nou echt een autofreak moet zijn om dit pakket graag te willen hebben.

De Sims 3 Supersnelle Accessoires laadscherm
Als we De Sims 3 opstarten worden we zoals altijd weer verwelkomd door een splinternieuw laadscherm. Het is een vrij fris en flitsend laadscherm en past ook wel goed bij het thema van De Sims 3 Supersnelle Accessoires.

De Sims 3 Supersnelle Accessoires Review

Allereerst nemen we eens een kijkje bij de nieuwe voorwerpen voor de koopmodus. Volgens EA zijn er vier stijlen in De Sims 3 Supersnelle Accessoires: Racing, Intrigue, Rock en Classic Luxury. De stijlen “Intrigue” en “Classic Luxury” zullen voor een deel wel wat samenvallen. Eigenlijk zijn het meer drie stijlen: racing, Classic Luxury (chique stijl) en Rockabilly.

Er zitten niet erg veel nieuwe voorwerpen bij dit pakket, maar de stijlen zie je er wel goed in terug. Voor het thema racing zijn er een aantal spullen voor de werkplaats bijgekomen. Alles is wel decoratie, maar je kan natuurlijk deze voorwerpen gebruiken om de garage op te vullen en wat realistischer te maken. Bij het chique thema zit een stoel, twee banken, een lamp en een bureau. En natuurlijk mag er niet een vloerkleed in de vorm van een oude plaat ontbreken voor het thema rockabilly. Daarnaast is er nog een nieuwe bar met bijbehorende barkruk die eigenlijk zowel bij het thema racing als rockabilly zou kunnen passen.

Er zitten vrij weinig nieuwe voorwerpen bij De Sims 3 Supersnelle Accessoires, maar er zijn daarentegen wel veel auto’s toegevoegd. Bij dit pakket zitten 9 nieuwe wagens voor je Sims. Ook hier zie je duidelijk de thema’s terug. Voor het racing thema is er zelfs een racewagen toegevoegd. Je Sim zit wel redelijk hoog in deze wagen, maar voor de racefans onder ons is het natuurlijk beter dan niets.
 
 

Nieuwe items in Creëer-een-Sim
Ook in CAS zijn er niet zo veel nieuwe items toegevoegd. Voor de vrouwen zijn er twee nieuwe kapsels en een kapsel met een helm. Verder zijn er twee nieuwe schoenen die wij op zich wel leuk vinden. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe avondjurken, twee racepakjes en een nieuwe broek en nette blazer.

Voor de mannen is er ook al niet zoveel. De mannen kunnen zich uitdossen met een echt pompadour rockabilly kapsel. Willen ze liever racen? Dan is misschien de nieuwe helm wat voor jouw Sim. Verder krijgen de mannen een nieuw paar schoenen waarvan wij denken dat wij het zelf nooit zullen gaan gebruiken voor onze Sims. Ook krijg je een paar nieuwe kledingstukken waaronder een racepak.

Ook de kinderen krijgen het nieuwe racepak en de nieuwe helm.

 
 

Conclusie

Er zitten vrij weinig nieuwe voorwerpen en kledingstukken in dit pakket. Wel krijg je 9 nieuwe auto’s en dat zou dan ook de voornaamste reden zijn om dit pakket aan te schaffen. Maakt het je echter weinig uit in welke auto jouw Sim die korte afstanden aflegt, dan kan je misschien dit pakket beter laten liggen. Er zijn naar onze mening leukere accessoirespakketten te vinden hoewel er wel een aantal leuke nieuw voorwerpen en kledingstukken in zitten. Ook de kapsels voor de vrouwen zijn wel mooi, maar het is wel wat jammer dat er niet wat meer bij dit pakket zit.