De Sims 3 Diesel Accessoires Review

Met De Sims 3 Diesel Accessoires kan je jouw Sims uitdossen met kleding van het bekende merk Diesel. Ook zit er in dit pakket een aantal nieuwe meubels voor de huizen van je Sims. Is dit pakket het waard om te kopen? Lees dan nu deze De Sims 3 Diesel Accessoires Review om daar achter te komen.

De Sims 3 Film Accessoires laadscherm
Het laadscherm van De Sims 3 Diesel Accessoires is een beetje somber en je zal in eerste instantie ook niet echt denken dat het om een kledingmerk draait. Andere mensen zullen dit laadscherm misschien wel weer leuk vinden. Zoiets blijft natuurlijk altijd vrij persoonlijk. Mocht je het laadscherm niet zo leuk vinden, dan is dat natuurlijk geen probleem als je een recentere uitbreiding van De Sims 3 hebt aangezien je dan het laadscherm van die uitbreiding te zien zult krijgen tijdens het opstarten.

Hoewel Diesel voornamelijk een kledingmerk is zijn er ook een aantal nieuwe meubels aanwezig in De Sims 3 Diesel Accessoires. Er zijn er jammer genoeg niet zoveel, maar de voorwerpen die er zijn zijn wel erg leuk over het algemeen. Zo krijg je onder meer een eettafel, een bijzettafel en een koffietafel met een leuk patroon erop. Het is alleen wel jammer dat je alleen de kleuren van de tafelpoten kan aanpassen via Stijl creëren en niet ook het patroon op de tafel.

Verder zijn er nog twee andere koffietafels, een bed, een bank, twee stoelen, een spiegel en een aantal lampen. De stijl van de bank en de bijbehorende woonkamerstoel is anders dan dat we gewend zijn van De Sims 3, maar wij vinden het persoonlijk erg leuk. De andere stoel kan gebruikt worden als eetkamerstoel. Als laatste is er nog een bed. Het bed vinden wij op zich wel leuk, maar ook hier is het jammer dat je niet het patroon van het dekbed kan aanpassen. Je kan wel de kleuren enigszins aanpassen, maar het is dus niet mogelijk om een ander patroon op het dekbed te nemen.

 

Nieuwe items in Creëer-een-Sim
In De Sims 3 Diesel Accessoires is er veel kleding bijgekomen. Er zijn jammer genoeg geen nieuwe kapsels toegevoegd en er zijn ook geen nieuwe dingen voor kinderen, maar er is wel veel nieuwe kleding voor de vrouwen en mannen. Voor de vrouwen zijn er onder meer een aantal mooie nieuwe spijkerbroeken. Ook zijn er een aantal losse t-shirts en volledige outfits. Er zijn geen nieuwe schoenen, maar er is wel een nieuw lingerie setje aanwezig.

De Sims 3 Diesel Accessoires is een van de weinige pakketten die voor de verandering best wel wat voor de mannen heeft. We zijn vooral blij met de nieuwe spijkerbroeken, maar er zijn zeker ook aantal leuke nieuwe truien en t-shirts voor de mannen. Sommige zien er erg mooi uit, maar een paar kledingstukken vonden we niet helemaal in de stijl van De Sims 3 passen doordat het leek alsof het als het ware was ingescand en op de Sims geplakt. Maar over het algemeen zijn we erg tevreden met het extra aanbod voor mannen dat in De Sims 3 Diesel Accessoires zit.

 
 

Conclusie

De Sims 3 Diesel accessoires draait voornamelijk om kleding. Je zult geen nieuwe kapsels in dit pakket vinden en er zijn ook niet erg veel nieuwe voorwerpen voor de koop- en bouwmodus. De voorwerpen die er zijn vinden we over het algemeen wel mooi. Ze zijn wel erg modern en strak, dus daar moet je maar net van houden.
Verder zijn er veel leuke kledingstukken toegevoegd voor zowel de mannen als de vrouwen. Vooral de nieuwe spijkerbroeken zijn erg leuk en er zijn ook een aantal mooie nieuwe t-shirts en truien. De Sims 3 Diesel Accessoires is dan ook zeker aan te raden voor iedereen die graag wat meer kleding wilt voor zijn of haar Sims. Er had alleen naar onze mening wel iets meer in dit accessoirespakket mogen zitten, maar dat geldt eigenlijk wel voor meer accessoirespakketten.