De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires review

Met De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires haal je stijlvolle tijden in huis. Tevens kan je nu een butler inhuren die alle vuile klusjes voor je opknapt. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires Review.

 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

Sims 4 Vintage Glamour Accessoires CAS overzicht

Vrouwen
2x kapsels
5x outfits
1x schoenen
7x accessoires
Mannen
1x kapsel
5x outfit
2x schoenen
1x accessoires (horloge)
Kinderen – meisjes
1x kapsel
1x outfit
Kinderen – jongens
1x kapsel
1x outfit
 
Kapsels
 
Kleding
 
Accessoires en schoenen

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires heeft een net iets grotere focus op de nieuwe items in kopen dan op de CAS-items. Niettemin zitten er een aantal leuke nieuwe dingen tussen. Met name over de kapsels zijn wij erg te spreken. Ze zijn erg stijlvol, maar tegelijk ook goed voor alledaags te gebruiken. De kleding van de mannen ziet er goed uit en heeft mooie details, echter is wel alles in een nette stijl en dat moet je maar net aanspreken. Voor de vrouwen zijn er twee jurken, maar ook 2 t-shirts die wat makkelijker te combineren zijn. Ook de nieuwe schoenen vinden we erg mooi. En natuurlijk mag er geen nieuwe outfit voor de butler ontbreken. Er is zowel voor de mannen als vrouwen een ‘butleroutfit’ beschikbaar.


Voorwerpen voor Bouwen

Sims 4 Vintage Glamour Accessoires Bouwen overzicht

De nieuwe voorwerpen zijn er in diverse kleuren zodat je ze goed kunt combineren met andere spullen. Bepaalde details zoals de rechthoekige patronen aan de zijkanten van het bureau keren in meerdere voorwerpen terug zodat alles goed bij elkaar past. Er zijn 3 enorm lange spiegels toegevoegd waarvan je de laatste 2 enkel kunt plaatsen in huizen met hoge plafonds.

Ook zijn er 4 ingerichte ruimtes toegevoegd: eetkamer, woonkamer en 2 slaapkamers. De stijl van de voorwerpen komt er duidelijk in terug en in een aantal van de kamers zie je ook het nieuwe behang.


Make-up kaptafel en globebar

De twee nieuwe gameplay voorwerpen in dit pakket zijn de make-up kaptafel en globebar. Sims kunnen hun make-up bijwerken aan de kaptafel. Er zijn animaties voor het poederen van het gezicht en voor het aanbrengen van lippenstift of oog make-up. Zelfs kinderen kunnen ermee aan de slag gaan en met wel érg creatieve resultaten komen. Maar of mama er nu ook zo blij mee is dat haar dure lippenstift over hun hele gezicht zit?

De globebar lijkt op een doodnormale wereldbol, maar als je Sims ‘m openen dan verschijnt er een bar waar ze een of meerdere drankjes voor zichzelf mee kunnen inschenken. Kinderen kunnen de wereldbol bestuderen of ‘m een zwiep geven. Wat er overigens erg leuk uit ziet als ze de glazen horen rinkelen en bang zijn iets gebroken te hebben.


Butler

We hebben een lange tijd de butler moeten missen in De Sims 4. Maar Vintage Glamour Accessoires voegt dan eindelijk deze dienst toe aan het spel. De butler kost 175 Simdollars plus 12 per uur om in te huren, dus zal alleen weggelegd zijn voor de rijkere Sims. Hij woont bij je Sims in en je kan hem een bed toewijzen zodat je zeker bent dat hij in de juiste kamer gaat slapen.

Je kunt de butler de volgende klusjes laten opknappen:

  • koken
  • schoonmaken
  • kapotte voorwerpen repareren
  • tuinieren
  • zorgen voor de kinderen (oppassen en vermaken)

Deze taken pakt de butler uit zichzelf op en je kan eventueel ook aangeven welke taken hij niet moet doen. Vind je dat een bepaalde taak voorrang heeft? Dan kan je direct een taak toewijzen. Ze hoeven daarvoor niet speciaal naar de butler toe te lopen. Enkel het rinkelen van het belletje is voldoende en de butler weet dan gelijk waarmee hij als eerste aan de slag moet. Erg handig voor grote huizen waar je geen zin hebt om eerst de butler te vinden. De butler pakt alle taken goed op dus met hem in huis hoef je je bijna nergens meer zorgen om te maken.

 


Conclusie

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires voegt een aantal leuke nieuwe kapsels en voorwerpen toe. De globebar is een leuk gevonden toevoeging en is weer eens wat anders dan een normale bar. Ook is het leuk om je Sims aan de slag te zien gaan met de make-up tafel (met name de kinderen!). Maar de leukste en fijnste toevoeging in dit pakket is toch wel de butler. Luie Sims hoeven nu niet meer schoon te maken of andere vervelende klusjes te doen. De butler woont bij je Sims in en pakt al deze klusjes zonder te klagen in een keer op. Zo hebben je Sims weer tijd voor de echt leuke dingen.

Heb je De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires al? Laat dan hieronder weten hoeveel sterren jij dit pakket geeft!

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires Eindoordeel

Samenvatting

Pluspunten
+ Make-up kaptafel en globebar
+ Mooie nieuwe kapsels en voorwerpen
+ Butler

Minpunten
- Er had iets meer (alledaagse) kleding toegevoegd kunnen worden

7.4/10