De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires Review

Met De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires maak je de mooiste romantische tuinen met de nieuwe bloemen, planten en decoraties. Koel na een warme zomerdag af in de fontein en laat je grootste wensen uitkomen met de nieuwe wensput. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires Review.

 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires CAS-items

Vrouwen
1x kapsel
5x outfit
Mannen
1x kapsel
7x outfit
Kinderen – meisjes
2x kapsels
3x outfit
Kinderen – jongens
1x kapsel
1x outfit
 
Kapsels
 
Kleding

Veel van de nieuwe kleding in De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires is gericht op de warme zomeravonden buiten. Voor de vrouwen zijn er twee jurkjes toegevoegd, een korte outfit en een t-shirt en rokje. Voor de mannen is er een korte broek toegevoegd, een dunne lange broek en diverse tops. Er zijn vier nieuwe kapsels, waarvan twee voor kinderen. Met name het meisjeskapsels en het kapsel voor vrouwen vinden wij erg leuk voor alledaags.


Voorwerpen voor Bouwen

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires bouwen overzicht

Decoraties en bloemen in vele kleuren
In De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires zitten diverse decoraties, bloemen en planten waarmee je jouw droomtuin kan inrichten. Er zijn niet ontzettend veel nieuwe bloemen en planten, maar ze komen wel in 10 kleurenvariaties waardoor je alsnog redelijk veel variatie in je tuin kan hebben. De nieuwe meubels en decoraties zijn er ook in diverse kleuren waaronder versies die er als nieuw uitzien als versies die een groene natuurlijke aanslag hebben zodat lijkt dat ze al vele jaren buiten staan.

Verder krijg je bij dit pakket een nieuw muziekstation met diverse rustgevende instrumentale barok deuntjes. Er is een nieuw klimrek voor de kinderen, een fonteindecoratie en een nieuw hek met poort. Ook zijn er twee nieuwe gameplayvoorwerpen: de fontein en wensput.

 
Ingerichte ruimtes
In dit pakket zitten 5 nieuwe tuinen die je direct in je spel kan plaatsen. Ook is er in de bibliotheek een nieuw park toegevoegd van 40×30 die je ergens kan plaatsen in je wereld: de Verloren Helende Tuinen. De ingerichte ruimtes zijn wel leuk maar verder niet heel speciaal, maar de Verloren Helende Tuinen zien er prachtig uit en zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast kan je eventueel in de Galerij de kavel en huishoudens dat je ziet in de trailer downloaden bij het account MaxisCreator_01.

 
Fontein
Als je De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires installeert, dan kunnen je Sims een muntje gooien in alle fonteinen in het spel. Daarnaast is er een geheel nieuwe soort fontein waarmee je Sims verschillende dingen kunnen doen zoals op de rand zitten en eventueel knuffelen met een geliefde, elkaar nat spetteren en spelen in de fontein. Je zou deze fontein bijvoorbeeld bij een openbaar zwembad kunnen zetten voor wat extra waterpret. Sims die wat ondeugend zijn kunnen daarnaast zeep in de fontein doen waardoor het enorm gaat schuimen.

 
Wensput
Het andere nieuwe gameplayvoorwerp is de wensput. Je Sims kunnen om 9 dingen wensen en er zijn in totaal 54 verschillende uitkomsten. Ze kunnen wensen voor geluk, rijkdom, jeugdigheid, betere vaardigheden, romantiek, promotie, een kind, betere cijfers (voor kinderen) en tot leven gewekt worden (voor geesten). Je kan vooraf een offer brengen aan de wensput voor 3 verschillende bedragen. Dit kan van invloed zijn op de wensen die je hierna doet. Doordat er zoveel verschillende uitkomsten zijn duurt het wel even voordat je alles hebt ontdekt. De animaties zien er leuk uit en na het doen van een wens krijgen Sims soms positieve of negatieve gemoedstoestanden en tijdelijke speciale effecten zoals bijvoorbeeld hartjes rondom hun hoofd als ze om romantiek hebben gewenst.


Conclusie

In De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires zitten zoals verwacht meer items voor bouwen dan voor CAS. Dit pakket is dan ook met name geschikt voor bouwers of andere spelers die graag mooie tuinen inrichten. Hoewel er niet zoveel nieuwe items en bloemen zijn, komen ze wel in vele kleurenvariaties (gemiddeld zo’n 8 tot 12 per item) waardoor je toch nog gevarieerde tuinen kan maken. Het is erg leuk om je Sims te zien spelen in de interactieve fontein of gezellig samen op de rand te laten zitten. Ook de wensput is een leuke toevoeging die soms voor verrassende uitkomsten kan zorgen.

Heb je De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires al? Laat dan hieronder weten hoeveel sterren jij dit pakket geeft!

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires Eindoordeel

Samenvatting

Pluspunten
+ veel kleurenvariaties bij de voorwerpen en bloemen
+ mooie decoraties en bloemen
+ interactieve fontein en wensput

Minpunten
- weinig nieuwe planten en bloemen voor een pakket dat zich daarop richt

7/10

 

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires kopen

WebshopPrijs Verzendkosten (NL)Prijs (totaal)Versie
Origin€ 9,99n.v.t.€ 9,99digitale download