De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires Review

Maak de mooiste veranda’s met De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires. In dit pakket zitten allemaal items waarmee jouw Sims nog beter kunnen genieten van een heerlijk ontspannen dagje aan hun terras waaronder twee gloednieuwe bubbelbaden. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires Review.
 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires Review

 
Kapsels  
Kleding

Er zitten 12 items voor Creëer-een-Sim in De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires. Dit pakket richt zich dan ook duidelijk meer op het toevoegen van nieuwe voorwerpen voor bouwen. Het nieuwe kapsel voor vrouwen is best leuk, maar het kapsel voor mannen zit wel erg hoog waardoor het voorhoofd al snel erg groot lijkt. Er is ook een kapsel voor jongens toegevoegd, maar voor de rest zit er voor kinderen bij dit pakket niets. Er zit verder nog wat zwemkleding bij dit pakket en nog een paar outfits die er best leuk uitzien, maar verder niet zo heel bijzonder zijn.


Voorwerpen voor Bouwen

De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires Review
Er zijn 32 nieuwe items voor bouwen. Op de bovenstaande screen staat de muurspeaker als nieuw voorwerp aangegeven, maar die zit al in het basisspel. Wel zit er een nieuw hoog tuinhek bij welke niet in het overzicht staat. Dit tuinhek past bij de nieuwe tuindeur die er wel bijstaat.

Er zijn verschillende nieuwe stoelen, banken en (bijzet)tafels toegevoegd. Alle voorwerpen zijn in meerdere kleurschema’s verkrijgbaar. De stijl van de voorwerpen is vrij modern en persoonlijk vinden we de nieuwe voorwerpen geweldig staan op een terras. Ook de nieuwe parasolset, bar en bijbehorende aanrechten en kookeilanden zien er erg goed uit. Het is alleen jammer dat er geen loungestoelen bij dit pakket zitten.

Ingerichte ruimte
Er zit één ingerichte ruimte bij dit pakket. Dit is een afgesloten terras met bubbelbad en een gedeelte om te zitten. Er hangt ook een tv aan de muur zodat je Sims ook buiten lekker hun favoriete serie kunnen kijken.

Relax in de bubbelbaden
De twee nieuwe bubbelbaden springen toch wel het meest in het oog bij dit pakket. Zeg “Perfecte Patio Accessoires” en mensen denken meteen aan bubbelbaden. Niet zo verwonderlijk aangezien dit een van de meest gewilde voorwerpen was om een terugkeer te maken in De Sims 4. En wij zijn ook ontzettend blij dat onze Sims weer heerlijk kunnen ontspannen in hun eigen bubbelbad terwijl ze gezellig met andere Sims bij kunnen praten. Er kunnen maximaal 8 Sims tegelijk in een bubbelbad zitten en ook kinderen kunnen het bubbelbad gebruiken.

Je kan de kleuren en de sterkte van de lampen in het bubbelbad aanpassen. Dit valt eigenlijk alleen op als het bubbelbad uit staat. Er zijn ook verschillende verbeteringen mogelijk als je Sims handig zijn. Het is best jammer dat deze opties niet allemaal standaard zijn (zo’n bubbelbad is al prijzig genoeg voor je Sims), maar als je geen handige Sims hebt en niet lang wilt wachten kan je eventueel met behulp van cheats hun vaardigheden wat opkrikken.

Verbeteringen voor het bubbelbad

  • Aromatherapiefilter (niveau 3 handigheid) – Door deze upgrade kan je oliën toevoegen aan het bubbelbad. Deze oliën helpen om je Sims beter te ontspannen en laten nare gemoedstoestanden langzaam verdwijnen en zorgen voor positieve gemoedstoestanden. Aromatherapeutische oliën: citroenolie (+energiek, -gestreste gemoedstoestanden), pepermuntolie (+speel, -oncomfortabele gemoedstoestanden), salie-olie (+geconcentreerd, -verveelde gemoedstoestanden), jasmijnolie (+blij, -verdrietige gemoedstoestanden) en thioacetone-olie (+oncomfortabele gemoedstoestanden). De thioacetone-olie kan alleen worden toegevoegd door Sims met de gemene/kwaadaardige eigenschap met ondeugdvaardigheid niveau 10 en die niveau 10 in de carrière Crimineel hebben bereikt.
  • Stereo (niveau 5 handigheid) – Door een stereo toe te voegen kunnen je Sims luisteren naar muziek terwijl ze in het bubbelbad zitten. Je ziet de muzieknoten komen uit de luidspeaker bij het bubbelbad en je kan het volume van de muziek regelen (zacht, normaal en luid).
  • Onbreekbaar (niveau 8 handigheid)

Als je een aromatherapeutische olie toevoegt aan het bubbelbad zal er afhankelijk van de gebruikte olie een gekleurde damp van het bubbelbad komen. Pepermuntolie zorgt bijvoorbeeld voor een roze kleur en citroenolie voor een gele kleur. Als Sims in het bubbelbad zitten gaat hun plezier omhoog. Ook kunnen ze met elkaar kletsen of elkaar bespetteren met water. Soms zie je ze even kopje ondergaan en kinderen duiken wel eens met hun hoofd onderwater om iedereen te ‘bespieden’.

Wat ik ook leuk vond om te zien was dat toen het bubbelbad leegliep en er twee Sims overbleven die tegenover elkaar zaten, mijn Sim ineens kopje onderging om naast de andere Sim uit te komen zodat ze makkelijker konden kletsen. Het bubbelbad is zeker een leuke manier om je Sims zich te laten vermaken en tegelijk sociaal bezig te zijn.

Romantiek in het bubbelbad
In het bubbelbad heb je dezelfde romantische interacties als Sims die samen op de bank zitten. Het ziet er in het bubbelbad alleen net iets intiemer en spannender uit. Het Simsteam heeft vooral hun best gedaan op de O jaa! animatie. Als je Sims onderwater zijn zie je hartvormige druppels opstijgen. Soms zie je je Sims bovenkomen en elkaar verleiden. De nieuwe animatie heeft zowel zijn tedere momenten als de wat meer ondeugende momenten. Dat laatste zie je niet zo heel vaak in De Sims serie, dus we keken hier eerlijk gezegd een beetje van op.


Conclusie

De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires draait eigenlijk met name om de nieuwe bubbelbaden. SimGuru’s hebben aangegeven dat zulke bubbelbaden waarschijnlijk voorlopig niet (of zelfs helemaal niet) in andere pakketten zullen verschijnen. Als je je Sims wilt laten genieten van bubbelbaden, dan zal je dus wel De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires moeten aanschaffen. Gelukkig ben je niet meteen zoveel kwijt als bij een uitbreiding en krijg je voor je 10 euro ook allerlei andere nieuwe items. Als je van een moderne stijl houdt, dan zal je waarschijnlijk de nieuwe voorwerpen kunnen waarderen. Vooral de loungeset en bijzettafels vinden we er erg goed uitzien. Dit pakket richt zich duidelijk meer op nieuwe voorwerpen aangezien er minder items voor Creëer-een-Sim bijzitten. Het is alleen wel wat jammer dat er in dit pakket loungestoelen ontbreken, dat zou je eigenlijk wel verwachten bij een pakket met als naam “Perfecte Patio Accessoires”.

De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires Eindoordeel

Samenvatting

Pluspunten
+ Bubbelbaden
+ Mooie nieuwe moderne voorwerpen

Minpunten
- Geen loungestoelen

7.5/10

 

De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires kopen

WebshopPrijs Verzendkosten (NL)Prijs (totaal)Versie
Origin€ 9,99n.v.t.€ 9,99digitale download