De Sims 4 Luxe Feestaccessoires Review

Plannen jouw Sims een geweldig stijlvol feest? De Sims 4 Luxe Feestaccessoires bevat nieuwe voorwerpen, kleding en kapsels om jouw feest onvergetelijk te maken. Dit pakket bevat ook twee nieuwe gameplayvoorwerpen: de bankettafel en voedsel-/drinkfontein. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Luxe Feestaccessoires Review.

 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires Review

Vrouwen
4 x kapsels
5 x outfits
2 x top
2 x broek
3 x schoenen
6 x accessoires
9 x make-up
Mannen
3 x kapsels
3 x outfits
2 x tops
2 x schoenen

Er zitten in De Sims 4 Luxe Feestaccessoires 41 nieuwe items in Creëer-een-Sim. Dit klinkt best veel voor een pakket van 10 euro, maar veel van deze items zijn accessoires en make-up waardoor het uiteindelijk minder lijkt. In De Sims 3 Store kosten deze items ook minder dan bijvoorbeeld kapsels en kleding omdat ze minder tijd vergen om te maken. Persoonlijk denken we dan ook dat de meeste mensen liever meer kapsels en kleding zien hoewel dat natuurlijk persoonlijk is en meer keuze op het gebied van schoenen, accessoires en make-up ook altijd welkom is.

 
Kapsels

 
Kleding  
Accessoires en schoenen  
Make-up

Vrouwen

We zijn verliefd op de nieuwe schoenen en oorbellen

De kapsels voor vrouwen zien er geweldig uit. We zijn ook helemaal verliefd op de nieuwe schoenen en oorbellen. De jurken zien er ook prachtig uit. In De Sims 4 ontbraken tot nu toe best wel een aantal feestelijke jurken en De Sims 4 Luxe Feestaccessoires vult dit goed aan. De nieuwe tops voor vrouwen vonden we wat minder geslaagd, die zouden we niet zo snel gaan gebruiken voor een alledaagse of feestelijke outfit. De nieuwe make-up ziet er over het algemeen ook wel goed uit, maar persoonlijk hadden we liever iets minder make-up gezien en daarvoor in de plaats wat andere leuke items. Maar voor de prijs van dit pakket is het ook enigszins begrijpbaar dat ze niet vele nieuwe kapsels en outfits erin zullen stoppen.

Mannen
De mannen worden traditioneel in De Sims altijd achtergesteld. Ook in dit pakket is er beduidend minder voor de mannen beschikbaar en lijkt er minder aandacht aan besteed te zijn dan aan de outfits voor vrouwen. De kapsels zijn erg leuk, maar de outfits lijken allemaal sterk op elkaar. Het is natuurlijk ook lastiger om totaal verschillende pakken te maken voor mannen, maar iets meer variatie of anders bijvoorbeeld meer kapsels was naar ons idee beter geweest. Persoonlijk vinden we de pakken ook iets te opzichtig. Dat is natuurlijk ook wel een beetje het thema van het pakket, maar we hadden naast de opvallende pakken ook gehoopt op wat meer stijlvollers en helaas ontbreekt dat in De Sims 4 Luxe Feestaccessoires. De schoenen vinden we persoonlijk afschuwelijk en eigenlijk passen ze niet eens bij de nieuwe outfits (of bij welke outfit dan ook). Smaken verschillen natuurlijk, maar persoonlijk vinden we de items voor vrouwen beduidend mooier.


Voorwerpen voor Bouwen

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires Review
Er zijn 12 nieuwe items voor bouwen. De Sims 4 Luxe Feestaccessoires is dan ook een pakket dat zich meer richt op nieuwe dingen voor Creëer-een-Sim dan voor de bouwmodus. De nieuwe moderne bar en barkruk zien er mooi uit. Er waren nog niet echt mooie rechthoekige barkrukken in De Sims 4, dus dit is een welkome aanvulling. De nieuwe gordijnen zien er ook leuk uit, maar de rest van de voorwerpen met uitzondering van de bankettafel en voedsel-/drinkfontein zijn eigenlijk niet bijzonder spectaculair.

Twee ingerichte ruimtes
Er zitten twee ingerichte ruimtes bij dit pakket die elk in drie verschillende stijlen (kleurschema’s) komen. De ene ruimte is een feestelijk terrasje en de andere ruimte is een kleine kamer met daarin een bar, de bankettafel en de voedsel-/drinkfontein. De ruimtes zijn verder niet echt speciaal, maar verder wel een leuke toevoeging. Zo kan je snel je huis uitbreiden voor een stijlvol feest.

Nieuwe gameplay: de bankettafel en voedsel-/drinkfontein

Trakteer je Sims op een aardbei gedipt in chocolade

De belangrijkste nieuwe voorwerpen zijn natuurlijk de bankettafel en voedsel-/drinkfontein. Dit was iets wat tot nu toe ontbrak bij het organiseren van een feest in De Sims 4. Met de nieuwe bankettafel kan je op een mooie manier je hongerige gasten tevreden houden. De bankettafel komt in twee verschillende stijlen (met tafellaken en een moderne stijl) en vele kleuren (21 in totaal). Je kan maximaal 5 verschillende gerechten serveren die elk 10 uur goed zullen blijven zodat je Sims de hele avond door kunnen feesten zonder bang te hoeven zijn voor voedselvergiftiging. De gerechten zien er mooi uit en de bankettafel geeft elk feest een chique uitstraling zeker als je de drankfontein bovenop de bankettafel plaatst.

De drinkfontein kan je standaard vullen met chocolade of fruitsap. Als je Sims hun mixologie- en kookvaardigheid hebben verbeterd kunnen ze ook bruisend appelsap en kaas toevoegen. Sims kunnen een glas fruitsap of appelsap nemen van de drinkfontein en lekker hapjes dippen in de chocolade of kaas. Je Sims krijgen hiervan van ook positieve gemoedstoestanden.


Conclusie

Er zitten in De Sims 4 Luxe Feestaccessoires leuke nieuwe kapsels, outfits en accessoires voor vrouwen, maar voor de mannen zit er helaas minder bij en wat er is is naar onze mening iets te opvallend. Voor bouwen is er minder aanwezig dan voor Creëer-een-Sim, dus dit pakket is met name geschikt voor de fans die graag meer jurken en andere outfits zien. De nieuwe bankettafel en voedsel-/drinkfontein zijn een leuke toevoeging en geven feesten een chique uitstraling. Het is wel wat vreemd dat het toevoegen van kaas blijkbaar zo geavanceerd is dat je Sims hiervoor een niveau 4 in koken moeten hebben bereikt, maar dat mag de pret niet drukken.

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires Poll

Al met al zitten er in dit pakket best veel items voor 10 euro. Door de nieuwe optie waardoor je in De Sims 4 de inhoud van alle pakketten kan bekijken weet je precies wat er in een pakket zit voordat je het koopt. Dat is waarschijnlijk ook een van de redenen dat veel mensen dit pakket een hoog cijfer gaven toen we jullie in juni vroegen welk cijfer jullie De Sims 4 Luxe Feestaccessoires zouden geven. Uit de poll bleek dat veel mensen dit pakket (nog) niet hebben, maar de mensen die De Sims 4 Luxe Feestaccessoires wel hebben zijn over het algemeen vrij enthousiast. Je weet precies wat je koopt, dus dan kan je voor jezelf goed een afweging maken of je het pakket het geld waard vindt.

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires Eindoordeel

Samenvatting

Pluspunten
+ leuke jurken en kapsels
+ bankettafel en voedsel-/drinkfontein

Minpunten
- weinig mooie outfits voor de mannen
- weinig voorwerpen

7/10

 

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires kopen

WebshopPrijs Verzendkosten (NL)Prijs (totaal)Versie
Origin€ 9,99n.v.t.€ 9,99digitale download