De Sims 4 Fitness Accessoires review

Krijg je Sims in topvorm met De Sims 4 Fitness Accessoires. Werk je in het zweet in nieuwe sportkleding en maak indruk op de hele sportschool wanneer jij weer een nieuw record zet op de klimmuur. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Fitness Accessoires Review.

 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

Sims 4 Fitness accessoires CAS overzicht

Vrouwen
4x kapsels
7x outfits
1x schoenen
2x accessoires (leggings)
Mannen
1x kapsel
5x outfits
1x schoenen
 
Kapsels
 
Kleding
 
Accessoires en schoenen

Voor de mannen is er dit keer niet erg veel nieuws toegevoegd. De vrouwen hebben daarentegen 4 nieuwe kapsels en een aantal nieuwe outfits met twee nieuwe leggings in felle kleuren erbij gekregen. De nieuwe kleding is erg geschikt als sportkleding, maar eerlijk gezegd vonden we de kleuren best lastig met elkaar te combineren. Dat het wat iets beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Niettemin is het erg fijn dat er weer wat meer variatie is in de sportkleding.


Voorwerpen voor Bouwen

Sims 4 Fitness accessoires Bouwen overzicht

In de nieuwe voorwerpen zien we veel glas en hout terug. Je ziet duidelijk het moderne, strakke designuiterlijk in alle voorwerpen terugkeren. Een aantal van de voorwerpen zijn wat unieker qua vorm dan we tot nu toe gewend zijn. Zo is er een bijzettafel in verschillende lagen die je kunt zien door de glazen bovenkant. En een stenen salontafel die uitgebeiteld lijkt. Het is erg leuk om te zien dat het Simsteam ons dit keer heeft verrast met deze uniek ogende voorwerpen die tevens ook goed in veel moderne inrichtingen past.

Er zijn twee nieuwe vloerkleden bijgekomen. Het grote vloerkleed is er in maar liefst 20 kleuren en het kleinere exemplaar in 3 verschillende opdrukken en 12 kleuren. Er zijn een aantal nieuwe fitnessapparaten bijgekomen en nieuwe spullen voor de badkamer voor na het sporten. Ook zijn er een aantal nieuwe spullen voor bouwers bijgekomen: een grote deur, twee ramen in diverse kleuren en twee muurstijlen.


Oordopjes en de Klimmuur

Tijdens het trainen kunnen je Sims nu oordopjes opzetten en naar muziek luisteren. Dit geeft ze ook een positieve gemoedstoestand wat weer helpt bij het trainen. Ze hoeven overigens niet per se te gaan trainen met oordopjes op, ze kunnen ook de oordopjes gebruiken om enkel naar wat muziek te luisteren.

De nieuwe klimmuur is een echte uitdaging voor je fitnessfreaks. De klimmuur is tevens een loopband, dus je Sims zullen hard moeten werken om mee te kunnen komen. Gelukkig kunnen eerst beginnen met een flauwe helling om wat te oefenen. Tijdens het klimmen bouwen ze hun fitnessvaardigheid en de verborgen vaardigheid klimmen op. Hiervoor je je je Sims langzaamaan steeds beter worden. Ze zullen dan een stuk makkelijker kunnen klimmen en zich kunnen wagen aan het verticale klimmen of het klimmen met overhang.

Als ze genoeg ervaring hebben opgebouwd kunnen ze beginnen aan de klimuithoudingsvermogenuitdaging. Hierbij moeten ze het een bepaalde periode zien vol te houden zonder te vallen of de grond te raken. Er zijn verschillende uitdagingen en door ze met succes te volbrengen kunnen ze lastigere uitdagingen vrijspelen. Je ziet je Sim echt tot uiterste gaan om het vol te blijven houden en niet de grond te raken. Uiteindelijk kunnen ze de moeilijkste uitdaging vrijspelen waarbij het ze wel erg heet onder de voeten wordt: vlammen onder aan de klimmuur motiveren je Sims om door te klimmen en vooral niet te vallen. De vlammenuitdaging is wel leuk bedacht en voegt net wat meer spanning toe.


Conclusie

De Sims 4 Fitness Accessoires is echt een pakket waarbij je als eerste naar de bouwmodus gaat om alle nieuwe spullen te bekijken. De stijl van de nieuwe voorwerpen – modern en met veel glas en hout – spreekt ons erg aan en is goed te combineren met de meeste interieurs. Maar de leukste toevoeging is toch echt de klimmuur. Deze hindernis is een echte uitdaging voor je Sims aangezien het tevens een loopband is en ze dus hard moeten werken. Als ze het aandurven kunnen ze zelfs de uitdaging met een vuurhindernis aangaan: dat is pas echte motivatie voor je Sims om door te klimmen! Door de verschillende niveaus (flauwe en verticale helling voor beginners, helling met overhang en uitdagingen voor de gevorderden) en de leuke animaties is het erg leuk om je Sims te zien klimmen en tegelijk is het een leuke manier om de fitnessvaardigheid van je Sims te verbeteren.

Heb je De Sims 4 Fitness Accessoires al? Laat dan hieronder weten hoeveel sterren jij dit pakket geeft!

De Sims 4 Fitness Accessoires eindoordeel

De Sims 4 Fitness Accessoires eindoordeel

Pluspunten
+ Glas en hout stijl bij de nieuwe voorwerpen
+ Klimmuur
+ Nieuwe items voor bouwen

Minpunten
- Bevat iets minder items dan andere pakketten

7.3/10