De Sims 4 Filmavond Accessoires Review

De Sims 4 Filmavond Accessoires biedt alles om jouw Sims de hele avond lekker naar films te kunnen laten kijken. Met het nieuwe projectorscherm breng je een thuisbioscoop-ervaring naar je Sims en met de nieuwe popcornpoffer kunnen jouw Sims tijdens de film genieten van vers gepofte popcorn met bijvoorbeeld karamel of kaas. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Filmavond Accessoires Review.

 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

De Sims 4 Filmavond Accessoires nieuwe CAS-items

Vrouwen
4x kapsel
1x hoofddeksel
7x outfit
1x accessoires
1x schoenen
Mannen
2x kapsel
1x hoofddeksel
7x outfit
1x accessoires
1x schoenen
Kinderen – meisjes
3x outfit
Kinderen – jongens
2x outfit
 
Kapsels
 
Kleding
 
Hoofddeksels en accessoires
 
Schoenen

In De Sims 4 Filmavond Accessoires is diverse Boho-chic mode voor je Sims toegevoegd met allerlei voornamelijk felle kleuren. Er zijn gelukkig ook een aantal neutrale kleuren toegevoegd voor als je niet zo van felle kleuren houdt. Alleen de kinderkleding is helaas niet beschikbaar in wat minder felle kleuren. Veel van de kleding heeft een duidelijke jaren ’70 stijl en daar moet je natuurlijk net van houden. Persoonlijk vonden wij de meeste kapsels en jurken voor de vrouwen erg geslaagd, maar de kleding voor de mannen en accessoires vonden we minder geslaagd en zouden we zelf niet zo vaak gebruiken.


Voorwerpen voor Bouwen

De Sims 4 Filmavond Accessoires nieuwe voorwerpen

Ook de nieuwe voorwerpen komen in veel bonte kleuren, maar er zijn ook een aantal neutrale kleuren toegevoegd. We hebben plaatjes gemaakt van een aantal kleurenvariaties zodat je zowel van de felle als de neutrale kleuren een beeld kan krijgen. Persoonlijk vinden we het fijn dat EA eraan gedacht heeft om meerdere stijlen toe te voegen aangezien niet iedereen van felle kleuren houdt en het zo makkelijker is te combineren met andere meubels in het spel.

Verder zijn er een aantal leuke accessoires toegevoegd die je – afgezien van de filmposters – misschien niet zo snel zou verwachten bij een thema als filmavond accessoires, maar ze zien er wel mooi uit. Met name het idee van de lampionnen in de boom (die ’s avonds ook licht geven!) vonden we erg leuk en origineel bedacht. Het nieuwe vloerkleed van 3×2 komt bovendien in 10 verschillende stijlen zodat je elke kamer weer een andere look kan geven. Ook is er een nieuwe bijzettafel met spiegelend effect.

 
Ingerichte ruimtes
Er zitten drie ingerichte ruimtes bij dit pakket: een eetkamer, woonkamer en veranda met thuisbioscoop. In de Galerij kan je bovendien nog een ingerichte ruimte en het huis dat je ziet in de trailer downloaden bij het account MaxisCreator_01.

 
Projectiescherm
Een van de leukste nieuwe voorwerpen in dit pakket is het projectiescherm. Er zijn twee versies: eentje die op de grond staat en eentje die aan de muur hangt. Je kan zo zowel een openluchtbioscoop creëren als een knusse thuisbioscoop binnen. Op het projectiescherm kan je 10 nieuwe films kijken die elk een eigen verhaal vertellen met beelden uit De Sims 3. Elke film duurt zo’n 2 minuten waardoor niet alleen je Sims maar ook jezelf als speler wat leuks om te kijken hebt. Tijdens de film zie je je Sims reageren op de beelden en ze kunnen eventueel ook met elkaar praten over bijvoorbeeld de acteurs of bijvoorbeeld klagen dat ze de regisseur niets vinden. Sims die geconcentreerd naar de film zitten kijken kunnen wel eens andere Sims tot stilte proberen te manen met een “shh!’.

 
Popcornpoffer
Wat is een goede film zonder popcorn? Dat moeten de makers van dit spel hebben gedacht toen ze met de popcornpoffer kwamen. In dit nieuwe apparaat kunnen je Sims vier soorten popcorn maken: boter, karamel, kaas en ketel. Eerlijk gezegd lijken ze allemaal wat op elkaar, maar dat mag de pret niet drukken. Het maken van popcorn ziet er grappig uit en is helemaal compleet met alle geluidjes die je zou verwachten bij het poffen van de popcorn. Ook de animaties van het eten van de popcorn zien er leuk uit. Meestal pakken ze de popcorn met hun hand op, maar soms gooien ze ook een stukje in de lucht… dat ze niet altijd weten op te vangen wat er dan weer grappig uit ziet.

Conclusie

Dit pakket biedt een goede verhouding tussen CAS-items en voorwerpen voor bouwen. Als je van de jaren ’70 houdt, dan zal je vast de nieuwe CAS-items ontzettend leuk vinden. Er zitten een aantal leuke kapsels bij Filmavond accessoires en als je niet van felle kleuren houdt kan je gelukkig ook meer neutrale kleuren kiezen voor de nieuwe CAS-items. Ook de voorwerpen voor bouwen komen zowel in bonte als minder felle kleuren voor zodat er voor ieder wel wat wils is. Het nieuwe projectiescherm en de popcornpoffer zijn een leuke toevoeging die je Sims een echt thuisbioscoopgevoel geven.

Heb je De Sims 4 Filmavond Accessoires al? Laat dan hieronder weten hoeveel sterren jij dit pakket geeft!

De Sims 4 Filmavond Accessoires Eindoordeel

Samenvatting

Pluspunten
+ goede verhouding tussen CAS-items en voorwerpen voor bouwen
+ de items zijn verkrijgbaar in zowel felle kleuren als neutrale kleuren
+ Sims kunnen nu films kijken onder het genot van popcorn

Minpunten
- de kleding past eigenlijk niet goed bij het idee van thuis een film kijken

7.2/10

 

De Sims 4 Filmavond Accessoires kopen

WebshopPrijs Verzendkosten (NL)Prijs (totaal)Versie
Origin€ 9,99n.v.t.€ 9,99digitale download