De Sims 4 ervaringen van ons team

Op deze pagina kan je de persoonlijke meningen van onze teamleden vinden over De Sims 4.

de sims 4 MariTom

De wereld is niet volledig open, maar de buurten zijn wel veel actiever en levendiger.

Nefje: De Sims 4 heeft geen volledig open wereld zoals we die kennen van De Sims 3, maar daarentegen zijn de buurten wel veel actiever en levendiger geworden. Als je Sims nu bijvoorbeeld naar het park of de sportschool gaan dan zal je daar vaak minstens 10 Sims al aantreffen. Door de toevoeging van openbare ruimtes voelt de buurt ook meer als één geheel aan in plaats van een aantal losse kavels. Het is dan wel weer jammer dat je ook een laadscherm krijgt als je naar een andere kavel binnen dezelfde buurt wilt gaan.

De stijl van De Sims 4 spreekt mij verder erg aan. Ik vind de kleurrijke wereld vol details erg mooi om te zien. Ook de bouwmodus is erg verbeterd: het is super dat je nu makkelijk kamers kan uitbreiden en verplaatsen of zelfs het hele huis kan verplaatsen. Creëer een Stijl is wel iets dat ik blijf missen in De Sims 4. Ook is naar mijn idee de familie niet compleet zonder peuters. Aan de andere kant is er wel weer veel te ontdekken in De Sims 4 en zijn er veel goede nieuwe toevoegingen waarvan ik voorlopig nog lang niet alles heb gezien.

 
de sims 4 MariTom

De gameplay is een stuk realistischer geworden.

MariTom: Ik vind dat de Sims 4 zowel positieve als negatieve kanten heeft. Het bouwen en CAS zijn er naar mijn idee zeker op vooruit gegaan, hoewel ik mezelf er af en toe nog op betrap dat ik Creëer-een-Stijl aan het zoeken ben.
Maar gelukkig zijn de meubels en kleding moderner dan de vorige games, met een redelijk aantal kleurcombinaties, waardoor je nog steeds genoeg hebt om uit te kiezen.

De gameplay is een stuk realistischer geworden, door onder andere het multitasken en de emoties, die oneindig veel leuke animaties en opties met zich meebrengen. Tuurlijk missen er wat dingen uit vorige games, die ook ik graag in het spel had gezien. Maar dat wordt zeker goedgemaakt met alle nieuwe opties. Al met al vind ik de game het kopen zeker waard!
 
de sims 4 Vogelzang

De kleding en meubels zijn veel moderner in De Sims 4 dan bij De Sims 3

Vogelzang: De Sims 4 heeft goede en minder goede kanten. Het multitasken maakt het spel vele malen realistischer. Ook de meubels hebben een geweldige opfrisbeurt gekregen. Ze zijn nu hip en trendy! De cartoony stijl en de geheime locaties maken de wereld van De Sims 4 compleet. Met de vernieuwde CAS is iedere Sim uniek, en kan je iedereen maken die je maar wil maken! En over de voertuigen, zwembaden en peuters… Ach, die komen toch wel! Er is zoveel te ontdekken, dat je het niet eens mist. Soel Soel!

Lees meer wat Vogelzang van De Sims 4 vindt in zijn review.