De Sims 4 Coole Keukenaccessoires Review

Ben je ook je oude keuken zat? Richt je keuken dan opnieuw in met De Sims 4 Coole Keukenaccessoires. Daarnaast kunnen je Sims met dit pakket genieten van verfrissende ijsjes in allerlei smaken. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Coole Keukenaccessoires Review.

 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires nieuwe CAS-items

Vrouwen
5x kapsel
7x top
3x onderstuk
1x outfit
1x accessoire
Mannen
2x kapsel
8x tops
1x onderstuk
1x outfit
 
Kapsels

 
Kleding

 
Accessoires

Er zitten 29 items voor Creëer-een-Sim in De Sims 4 Coole Keukenaccessoires. Zeker in vergelijking met De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires zijn dit er best wel veel, terwijl je bij een naam als “De Sims 4 Coole Keukenaccessoires” meer voorwerpen zou verwachten. Hoewel de kleding wel leuk is, is met name de kleding voor mannen niet echt passend voor dit pakket. Bij een keukenaccessoirespakket die onder meer een ijsmachine toevoegt verwacht je niet meerdere truien en dikke vesten. Deze kleding had net zo goed ook bij een ander pakket kunnen zitten. Aan de andere kant is het wel dat ze dit keer veel neutrale dingen hebben toegevoegd en zich niet aan een speciaal thema hebben gehouden waardoor je deze kleding voor veel alledaagse looks kan gebruiken.


Voorwerpen voor Bouwen

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires nieuwe voorwerpen

Voor een pakket dat “De Sims 4 Coole Keukenaccessoires” heet zitten er verdacht weinig keukenvoorwerpen bij dit pakket. Zo krijg je maar één aanrecht en kookeiland in dezelfde stijl. Er zijn ook niet veel andere voorwerpen en ze zien er ook niet echt uniek uit. Ze zijn wel mooi maar niet echt anders dan wat we al in het spel hadden. Het was fijner geweest als we iets meer keuze hadden gekregen. Wat wel leuk en nieuw is dat de ronde vormen van het aanrecht en kookeiland halfdoorzichtig zijn zodat je de inhoud kan zien. Ook bij de keukenkastjes zijn er meerdere designs met ruiten (deze zijn minder doorzichtig als de andere keukenkastjes met glas). Persoonlijk vind ik dit de mooiste keukenkasten en aanrechten tot nu toe in het spel aangezien ik wel van een moderne stijl houd.

Leuke kleine decoraties
Verder zijn er een aantal leuke nieuwe kleine keukenaccessoires bijgekomen waarmee je je keuken net wat echter kan maken. De keukens stralen met deze details al snel wat meer sfeer uit, dus dit is zeker een welkome aanvulling voor de mensen die van inrichten houden. Ook is er een nieuwe poster toegevoegd met maar liefst 18 verschillende uiteenlopende designs waaronder abstracte kunst, plaatjes van fruit en mijn persoonlijke favoriet de bacon, eieren en brood met smiley-gezichten.

Ingerichte ruimtes
Er zitten twee ingerichte ruimtes bij dit pakket. Ze zijn verder niet zo speciaal, maar wel leuk om erbij te hebben. In de Galerij kan je bovendien de vijf ruimtes die je ziet in de trailer downloaden bij het account MaxisCreator_01. Deze zijn een stuk uitgebreider en groter dan de twee ruimtes die standaard bij het pakket zitten.

IJsmachine
Het nieuwe gameplayvoorwerp is de ijsmachine. Er zijn 30 verschillende smaken ijs en bovendien vele verschillende garneringen en toppings die je kan toevoegen waaronder slagroom, kersen, aardbeien, kaneelstokjes, karamelsiroop en frambozensaus. Het maken van het ijs verloopt telkens hetzelfde en duurt niet zo erg lang. Je Sims moeten wel aan hun kookvaardigheid werken om alle smaken ijs te kunnen maken. Nadat het ijs klaar is wordt het in een grote bak op een dienblad gedaan waar je ook de garnering en topping kan toevoegen. Vervolgens kunnen je Sims een hoorntje of bakje met ijs pakken en die eventueel in de koelkast zetten om later op te eten.

IJsanimaties
Als Sims aan tafel zitten met een ijshoorntje, dan zetten ze die vaak op tafel wat er vreemd uitziet. Ook likken ze niet van het ijs, maar happen ze erin. Het is duidelijk dat ze hier animaties van het eten hergebruikt hebben. Dat is wel wat jammer, het had er realistischer uitgezien als ze hier een nieuwe animatie voor hadden gemaakt. Het ijs eten uit bakjes ziet er gelukkig beter uit. Sims krijgen wel regelmatig last van ‘brainfreeze’ tijdens het eten van ijs. Dit levert geen negatieve gemoedstoestand op, maar je Sims grijpen wel naar hun voorhoofd en kijken en klinken niet echt blij als het gebeurt. Naar onze mening had dit wel iets minder gekund.

Speciale effecten
Ondanks dat de animaties beter hadden gekund zijn we redelijk positief over de ijsmachine. Er zijn veel verschillende smaken en de garneringen en toppings zien er goed uit. Bovendien zijn er een aantal speciale smaken die speciale effecten hebben. Zo kan je Sim bijvoorbeeld tijdelijk in een PlantSim/groene Sim veranderen en is er speciaal dieetijs waar ze slanker van worden.


Conclusie

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires maakt zijn naam niet helemaal waar. Er zitten minder keukenvoorwerpen bij dit pakket dan je zou verwachten. De nieuwe items voor Creëer-een-Sim zien er verder wel goed uit en als je van een moderne stijl houdt dan zijn de nieuwe keukenvoorwerpen ook leuk. De nieuwe kleine keukenaccessoires maken keukens net wat realistischer en persoonlijker. Ook de nieuwe poster met 18 verschillende designs is een fijne toevoeging voor fans die van inrichten houden.

De nieuwe IJsmachine is verder een leuke toevoeging en heeft veel verschillende smaken, garneringen en toppings om uit te kiezen. Hoewel de inhoud van dit pakket er goed uit ziet, blijft toch een beetje het gevoel knagen dat de balans tussen Creëer-een-Sim items en voorwerpen voor bouwen bij dit pakket niet helemaal goed is. Ook hadden er iets meer nieuwe voorwerpen toegevoegd kunnen worden, maar voor de rest is het een leuk pakket.

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires Eindoordeel

Samenvatting

Pluspunten
+ ijsmachine met veel smaken en opties
+ keukenaccessoires en veel nieuwe posters
+ leuke nieuwe CAS-items

Minpunten
- te weinig keukenvoorwerpen
- de "ijs eten"-animaties hadden beter gekund

7/10

 

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires kopen

WebshopPrijs Verzendkosten (NL)Prijs (totaal)Versie
Origin€ 9,99n.v.t.€ 9,99digitale download