De Sims 4 Bowlingavond Accessoires Review

Strike! Ga een gezellig avondje uit bowlen met De Sims 4 Bowlingavond Accessoires. Trek je foutste bowlingshirt en schoenen aan en verbaas iedereen op de bowlingbaan met jouw geweldige trick shots. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Bowlingavond Accessoires Review.

 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

Sims 4 Bowlingavond Accessoires CAS overzicht

Vrouwen
2x kapsels
9x outfits
1x schoenen
1x accessoires
Mannen
1x kapsel
5x outfit
1x schoenen
1x accessoires
Kinderen – meisjes
2x outfit
1x schoenen
Kinderen – jongens
2x outfit
1x schoenen
 
Kapsels
 
Kleding
 
Accessoires en schoenen
Er zijn twee leuke nieuwe kapsels voor vrouwen toegevoegd in De Sims 4 Bowlingavond Accessoires. De mannen hebben ook een nieuw kapsel gekregen en de kinderen moeten het dit keer enkel met een nieuw t-shirt en schoenen doen. Eerlijk gezegd zijn we van de meeste kledingstukken niet helemaal weg, maar het past natuurlijk wel erg goed bij het bowlingthema. En er zitten ook nog een paar kledingstukken bij die ook buiten de bowlingbaan leuk zijn om te dragen. De bowlingshirtjes zijn uniseks en ook voor de kinderen beschikbaar, net zoals de schoenen.


Voorwerpen voor Bouwen

Sims 4 Bowlingavond Accessoires Bouwen overzicht

Er zijn verschillende decoraties toegevoegd om je bowlingcentrum wat meer uitstraling te geven, zoals een groot uithangbord, kasten met bowlingschoenen en natuurlijk mag ook de trofeekast niet ontbreken. Ook zijn er een aantal nieuwe meubels toegevoegd die ook prima staan in de huizen van je Sims. Deze zijn in dezelfde kleurschema’s aanwezig zodat alle nieuwe meubels mooi bij elkaar passen. Het nieuwe vloerkleed heeft 5 verschillende opdrukken in meerdere kleuren. En dit keer zijn er ook twee nieuwe muurstijlen en een nieuwe vloerbedekking toegevoegd.


Bowlingbaan

In je kavelbibliotheek vind je direct als je het spel opstart een bowlingbaan. Bij het account van MaxisCreator_01 kan je er eventueel nog eentje vinden en daarnaast zijn er al vele fans die prachtige bowlingcentrums naar de Sims 4 Galerij hebben gestuurd. Als je genoeg ruimte hebt op je woonkavel, dan kan je er eventueel zelfs voor kiezen om je huis uit te breiden met een bowlingbaan! Wie heeft er nou niet gedroomd van een bowlingbaan in de kelder?

Je kan alleen gaan bowlen of met een groep. Als je naar een bowlingcentrum gaat dan zal je ook andere Sims zien bowlen. Bowlen is een nieuwe vaardigheid en in het begin gaat het niet altijd alle Sims goed af. Dit kan variëren tussen een bal en de goot of een flinke smakker als ze niet uitkijken. Kinderen kunnen ook delen in de bowlingpret. Het is wel leuk om te zien dat het Simsteam voor de kinderen unieke animaties heeft gemaakt en ze bijvoorbeeld een bowlingbal met twee handen tussen hun benen kunnen werpen.
Wil je het bowlen net wat specialer maken? Zet dan ’s avonds de maanlichtverlichting aan. Dit tovert de baan om in een mooie lichtgevende paarse baan met speciale effecten. En je Sims kunnen het natuurlijk zelf wat spannender te maken door te gooien met speciale trick shots zoals een bal tussen hun benen gooien of deze een vlammend effect mee te geven. Op het scorebord boven de bowlingbaan kan je na een worp een animatie zien van hoe het gegaan (bijvoorbeeld een verdrietige clown als je de bal in de goot hebt gegooid), net zoals op de echte bowlingbaan. Het is een klein detail, maar wel eentje die het allemaal net wat echter maakt. Net zoals de blije dansjes van de Sims nadat ze een strike hebben gegooid.


Conclusie

De Sims 4 Bowlingavond Accessoires bevat net iets minder items dan de meeste andere accessoires pakketten, maar anderzijds maken ze dat grotendeels goed met de bowlingbaan. Dat is zeker de hoofdreden waarom je dit pakket zou willen kopen. De bowlingbaan is een zeer leuke toevoeging en heeft leuke animaties en effecten. Sims kunnen zelfs een vlammende bal gooien en met de Maanlicht verlichting maak je het bowlen extra speciaal. Tevens is er de nieuwe bowlingvaardigheid toegevoegd en zullen je Sims niet alleen beter worden in bowlen maar ook leuke trick shots leren. Dit pakket is goed te combineren met Beleef het Samen, maar ook zonder deze uitbreiding zal je erg veel plezier beleven aan de nieuwe bowlingbanen.

Heb je De Sims 4 Bowlingavond Accessoires al? Laat dan hieronder weten hoeveel sterren jij dit pakket geeft!

De Sims 4 Bowlingavond Accessoires Eindoordeel

Samenvatting

Pluspunten
+ Leuke animaties en effecten bij de bowlingbaan
+ Leuke kapsels voor de vrouwen

Minpunten
- Bevat iets minder items dan andere pakketten

7.6/10