De Sims 4 Beleef het Samen Review

In De Sims 4 Beleef het Samen kunnen je Sims de nieuwe wereld Windenburg gaan verkennen. Sluit je aan bij een van de clubs of start er zelf eentje, neem een duik in de nieuwe natuurlijke zwembaden en feest erop los met de nieuwe dans- en dj-vaardigheid (wat dacht je van vuurdansen?) en de nieuwe groepsactiviteiten zoals tafelvoetbal en de arcademachine. In deze review van De Sims 4 Beleef het Samen komen alle nieuwe mogelijkheden die deze uitbreiding heeft te bieden uitvoerig aan bod.

Windenburg in Sims 4 Beleef het Samen

Nieuwe wereld: Windenburg

In De Sims 4 Beleef het Samen wordt een nieuwe wereld geïntroduceerd: Wildenburg. Hoewel deze wereld op het eerste gezicht misschien aan doet als een vakantiebestemming, kunnen je Sims hier gewoon wonen zoals in de andere werelden. Er zijn in verhouding wel een stuk meer openbare kavels aanwezig, dus als je Sims zin hebben in een verzetje dan is Windenburg de plek om te zijn. Het laadsysteem werkt nog steeds hetzelfde als bij andere werelden in De Sims 4, dus als je naar een andere openbare kavel wilt reizen dan zal je eerst een laadscherm te zien krijgen. Er zijn 7 buurten in Windenburg waarvan drie buurten bestaan uit één grote kavel en de grootste buurt bestaat uit 8 kavels. Er zijn ook twee grote nieuwe 64 bij 64 kavels toegevoegd (beide zijn woonkavels).

Culturele bezienswaardigheden
In Windenburg zijn diverse clubs en andere bezienswaardigheden. Bij het platteland kunnen je Sims een spookachtig landgoed bezichtigen. Dit landgoed heeft een grote, prachtige tuin met onder meer een doolhof. Van binnen lijkt het net een museum met de naambordjes en de meubels afgezet achter lint. Als je Sims in een romantische bui zijn dan kunnen ze hier eventueel ook trouwen onder de trouwboog voor de vijver. Verder kunnen je Sims in Windenburg eeuwenoude ruïnes ontdekken, een duik nemen in een natuurlijk zwembad bij de rotsachtige eilandkliffen of het historische of moderne stadshart bezoeken.

Toeristisch centrum
Het historische stadshart ziet er betoverend mooi uit en biedt plaats aan 8 kavels waarvan 4 woonkavels. Je kan goed zien dat het Simsteam hier veel aandacht aan heeft besteed. Deze buurt ziet er totaal anders uit dan de werelden die we al hadden in De Sims 4. Je waant je net echt in een toeristisch dorpje met de pleinen, mooie parken en twee koffietenten. Je zal nog steeds laadschermen te zien krijgen als je naar een andere kavel gaat binnen de buurt, maar dat neemt niet weg dat het een prachtige buurt is om te zien.

Het moderne bedrijfscentrum: feesten tot diep in de nacht!
Minstens zoveel aandacht is besteed aan het moderne bedrijfscentrum. Je vindt hier onder meer een openbaar zwembad en een grote discotheek. De buurt is versierd met diverse grote kunstwerken en fonteinen die er ’s avonds met de verlichting prachtig uitzien. Windenburg is dan ook met gemak de mooiste wereld tot nu toe in De Sims 4.