De Sims 4 Achtertuin Accessoires Review

Met De Sims 4 Achtertuin Accessoires kan je de tuinen van jouw Sims uitbreiden met een waterglijbaan, vogelvoederplek en meer leuke nieuwe voorwerpen. Ontdek alles wat dit pakket heeft te bieden in deze De Sims 4 Achtertuin Accessoires Review.

 

Voorwerpen voor Creëer-een-Sim

De Sims 4 Achtertuin Accessoires CAS-items

Vrouwen
5x kapsels
8x outfit
1x schoenen
Mannen
3x kapsels
5x outfit
Kinderen – meisjes
3x kapsels
4x outfit
Kinderen – jongens
2x kapsels
4x outfit
 
Kapsels
 
Kleding
 
Schoenen

De nieuwe kapsels zijn over het algemeen wel leuk. Twee van de kapsels hebben twee verschillende kleuren, maar helaas ben je hier nog steeds afhankelijk van de kleuren die het spel biedt. Van het dreadlocks kapsel zijn er twee varianten waarvan de ene wat donkerder is dan het andere kapsel. Bij de kleding zitten een aantal leuke spulletjes zoals de topjes en korte broek voor vrouwen. De nieuwe kleding voor mannen is op zich ook wel aardig, hoewel een aantal t-shirts wat betreft de details minder goed lijkt afgewerkt dan andere t-shirts in het spel.

Voor de kinderen vinden we voornamelijk het t-shirt met de kat erop erg schattig. Het is wat jammer dat het strakke t-shirt in de broek wordt gestoken. Het was waarschijnlijk mooier geweest als het t-shirt over de broek was gevallen.


Voorwerpen voor Bouwen

De Sims 4 Achtertuin Accessoires bouwen overzicht

De nieuwe stoelen en (bijzet)tafels komen in verschillende varianten waarvan je er op de screens een aantal kunt zien. De voorwerpen zijn voornamelijk geschikt voor buiten, maar je zou ze eventueel ook binnen kunnen zetten. De zomerse tinten en patronen zie je ook terug bij de twee nieuwe parasols. Het verschil tussen de parasols is dat de ene een doorzichtig parasoldoek heeft en de ander een ondoorzichtig. Je kan verschillende decoraties plaatsen op het tafelblad en je kan tot 6 stoelen rondom de parasol zetten. Dit is de eerste ronde tafel in De Sims 4 waarbij dat mogelijk is, aangezien je bij andere ronde tafels maximaal 4 stoelen kan plaatsen.

Verder zijn er nog een aantal leuke kleine decoraties toegevoegd waaronder een dienblad met drie nieuwe drankjes die je kan maken. De Sims 4 Achtertuin Accessoires bevat ook een nieuw tuinhek, een fleurige struik en een leuke fontein in de vorm van een kikker.

 

Windgongen

In dit pakket zitten twee windgongen: een hangend model en eentje die je tegen de muur kan plaatsen. De windgongen hebben drie verschillende materialen: aluminium, keramiek en bamboe. De windgong zie je af en toe bewegen door de wind (ook als je ‘m binnen plaatst) en ook zie je kleine muzieknootjes. Ze maken een zeer subtiel geluid dat je eigenlijk alleen kan horen als je dichtbij zit en het geluid vrij hard hebt staan. De klanken verschillen ook daadwerkelijk per materiaal: een windgong van bamboe klinkt anders dan een van keramiek. Ook kan je eventueel de toonhoogte aanpassen.

 

Waterglijbaan

De nieuwe waterglijbanen voegen gegarandeerd veel waterpret toe voor de hele familie. De waterglijbaan is vrij lang, maar er kan slechts één Sim tegelijk over glijden. Wel kan je tot 8 Sims de opdracht geven om de waterglijbaan te gebruiken. Ze zullen dan netjes weer in de rij aansluiten om 3 keer te gaan glijden. Je Sims kunnen een normale duik maken of gaan voor een meer kunstzinnige duik… wat meer kans heeft om fout te gaan. Gelukkig krabbelen ze snel weer op om het de volgende keer misschien beter te doen. Je kan eventueel ook zeep toevoegen aan de waterglijbaan waardoor je Sims helemaal onder de zeepbellen komen te zitten.

 

Vogelvoederplek

Met de vogelvoederplek kan je vogels uit de wijde omtrek naar je Sims hun tuin lokken. Let wel op want sommige vogels zijn vrij ongeduldig en kunnen misschien aanvallen! Maar gelukkig genieten de meeste vogels in alle rust van het eten en is het erg leuk om te zien hoe de vogels aan komen vliegen en het vogelvoer opeten. De vlieganimaties zijn erg mooi gedaan, maar het is te zien dat aan de etende animatie iets minder tijd en aandacht is besteed. Vooral als je erg ver inzoomt zie je dat de vogels niet zo heel veel details hebben, maar niettemin vinden we de vogelvoederplek een erg leuke toevoeging aan het spel.


Conclusie

Hoewel er al eerder pakketten zijn verschenen met spullen voor de tuin van je Sims, biedt De Sims 4 Achtertuin Accessoires toch weer echt wat nieuws. De nieuwe parasols waar je maar liefst 6 stoelen omheen kan plaatsen zijn een echt leuke en handige toevoeging. Met de waterglijbanen met bijbehorende grappige animaties kom je al helemaal in de zomerstemming. Ook de vogelvoederplek is een leuke toevoeging die we nog niet eerder in De Sims serie hebben gezien.

Heb je De Sims 4 Achtertuin Accessoires al? Laat dan hieronder weten hoeveel sterren jij dit pakket geeft!

De Sims 4 Achtertuin Accessoires Eindoordeel

Samenvatting

Pluspunten
+ de waterglijbaan is erg leuk
+ vogelvoederplek en nieuwe parasols

Minpunten
- niet alle kleding is mooi afgewerkt

7.4/10

 

De Sims 4 Achtertuin Accessoires kopen

Winkel of webshopPrijs Verzendkosten (NL)Prijs (totaal)Versie
Origin€ 9,99n.v.t.€ 9,99digitale download