De Sims 3 Exotisch Eiland Review

In deze De Sims 3 Exotisch Eiland Review kom je alles te weten over De Sims 3 Exotisch Eiland. We laten de nieuwe wereld zien die bij deze uitbreiding zit, onze Sims gaan lekker genieten in een aantal resorts, we gaan de wondere onderwaterwereld verkennen met de nieuwe vaardigheid duiken en nog veel meer! Alles wat je wilde weten en meer lees je in onze De Sims 3 Exotisch Eiland Review!

We hebben ook een aantal gidsen geschreven over een aantal nieuwe dingen in De Sims 3 Exotisch Eiland:

Het laadscherm
 

 

Limited Edition: het Eiland Overlevingspakket

Bij De Sims 3 Exotisch Eiland Limited Edition krijg je als extra het Eiland Overlevingspakket. Dit pakket kan je op thesims3.com downloaden als je de code invoert van de Limited Edition. Het Eiland Overlevingspakket bevat een aantal nieuwe voorwerpen zoals een bed, een boekenkast en een bankje. Vooral de bloembak in een klein bootje vonden wij erg leuk. Alle voorwerpen zien eruit alsof je Sims zijn aangespoeld op een onbewoond eiland en ze vervolgens met de materialen die ze daar hebben kunnen verzamelen wat voorwerpen hebben weten in elkaar te steken. Dat is natuurlijk ontzettend leuk voor de verhalenvertellers of andere Simsspelers die willen doen alsof hun Sims zijn aangespoeld op een onbewoond eiland.

 

 

De nieuwe wereld: Isla Paradiso

Isla Paradiso is de nieuwe wereld die zit bij De Sims 3 Exotisch Eiland. De wereld bestaan uit verschillende grote en kleinere eilanden waarvan sommige eerst ontdekt moeten worden door je Sims omdat ze nog onbekend (verborgen) zijn. Isla Paradiso heeft een gezellig centrum met kleurrijke gebouwen en openbare kavels. Er zijn verschillende duiklocaties waar je Sims kunnen duiken en er zijn ook al drie resorts in Isla Paradiso aanwezig: een resort aan het strand, een modern resort en een resort met een Spaanse stijl. Isla Paradiso is overigens wel een gewone wereld waar je Sims permanent kunnen wonen. Het is dus bijvoorbeeld niet een wereld waar je Sims naar op reis kunnen zoals dat kan bij de uitbreiding Wereldavonturen.

Iets wat Isla Paradiso uniek maakt is dat er al veel aanlegplaatsen voor woonboten aanwezig zijn. Als je in andere werelden woonboten wilt dan zal je eerst zelf deze havens moeten aanleggen, maar in Isla Paradiso hoeft dit dus niet. Je kan meteen een leuke woonboot selecteren en beginnen met spelen! Natuurlijk zijn er ook veel normale huizen in Isla Paradiso aanwezig waar je Sims kunnen wonen. De wereld Isla Paradiso heeft voor de rest een gezellige uitstraling. De nieuwe paalfundering waardoor je nu ook over water heen kan bouwen past perfect bij deze tropische wereld en ook de ‘stadsmuren’ die je hier en daar ziet vinden we erg mooi staan en het geeft deze wereld ook een unieke uitstraling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De openbare kavels en rabbitholes zoals het ziekenhuis, de plaatselijke school en de supermarkt hebben een nieuw uiterlijk gekregen waardoor ze perfect passen in Isla Paradiso. Ook zijn er veel mooie huizen waarin je Sims kunnen wonen: van knusse kleine strandhuisjes tot grote moderne en strakke villa’s inclusief zwembadbar en alles wat je Sims zich kunnen wensen. Voor iedereen zit er wel wat bij.
 

 

Privékavels

In De Sims 3 Exotisch Eiland (of als je patch 1.55 hebt geïnstalleerd) kan je meerdere privékavels bezitten waar je Sims kunnen wonen. Privékavels kunnen normale huizen, woonboten, resorts en kavels op een (onbekend) eiland zijn. Stel bijvoorbeeld dat je Sims in een normaal huis wonen. Vervolgens kunnen ze ook een woonboot of een resort kopen via de telefoon. Hiervan worden ze dan eigenaar en die kavel wordt dan hun privékavel. Als je Sim een onbekend eiland ontdekt, dan zal deze ook de status van een privékavel krijgen. Privékavels waar Sims kunnen wonen worden aangegeven met een nieuw paars icoontje. Je Sims kunnen slechts op één kavel tegelijk wonen (hun hoofdverblijf), maar ze kunnen wel wisselen tussen de verschillende privékavels. Ze overigens alleen rekeningen krijgen op het adres waar ze hun hoofdverblijf hebben.

Stel bijvoorbeeld dat ze naar hun woonboot verhuizen, dan verandert de status van hun normale huis van ‘hoofdverblijf’ naar ‘privékavel’. De woonboot wordt dan hun hoofdverblijf totdat ze besluiten om weer ergens anders te gaan wonen. Je Sims blijven dus eigenaar van alle privékavels. Mocht je een privékavel zat zijn, dan kan je ze ook weer verkopen.