De Sims 3 Monte Vista

De Sims 3 Monte Vista

Downloadlink

Festivalkavel: downloadlink
Premiummateriaal: Houtgestookte oven
Omschrijving: In Monte Vista ontdek je een charmant landschap waar het geld vanaf druipt, waarin villa’s met prachtig uitzicht over de zacht glooiende heuvels liggen verspreid. Verken de levendige gemeenschap door beroemde musea te bezoeken, een wandeling over de piazza te maken of de culinaire kunsten te leren met een authentieke houtgestookte oven. Vul de huizen van je Sims met de geur van versgebakken pizza’s, calzones, lasagnes en broden. Vinden je Sims de inspiratie om hun culinaire vuurtjes brandende te houden?


Waar is De Sims 3 Monte Vista verkrijgbaar?

De Sims 3 Monte Vista kan worden gekocht als onderdeel van de exclusieve Monte Vista SimPointsbundel.

Deze bundel bevat:

  • De Sims 3 Monte Vista-wereld
  • Het premiumvoorwerp Houtgestookte oven
  • 100 SimPoints

Ook kan je De Sims 3 Monte Vista via Origin aanschaffen (enkel de digitale download) en er zijn ook enkele Nederlandse webshops die de fysieke versie van Monte Vista hebben geïmporteerd vanuit het buitenland.


De Sims 3 Monte Vista Review

Monte Vista is werkelijk een beeldschone stad. Binnen de stadsmuren is het centrum waar je onder meer het gemeentehuis, een eetcafé, het theater en gebouwen om in te werken kan vinden. Ook kunnen je Sims er wonen. Alle openbare kavels en huizen zien er prachtig uit en passen geweldig bij de rest van Monte Vista. Ook de ‘rabbitholes’ zijn aangepast zodat ze perfect in de buurt passen. Je kan goed zien dat de makers aan elk detail hebben gedacht. Hierdoor krijgt Monte Vista een gezellige, zomerse en frisse uitstraling.

Er zijn vele mooie plekjes te vinden in Monte Vista. Ook buiten de stadsmuur staan er mooie huizen. Wil je wat meer de ruimte? Dan kan je aan de stadsrand gaan wonen. De huizen hier staan op grotere kavels zodat er bijvoorbeeld ruimte is voor een mooie en grote tuin. Het duurt dan wel wat langer om het centrum te bereiken als je Sims bijvoorbeeld naar hun werk moeten, maar het zijn zeker mooie plekjes om te wonen.

In De Sims 3 Monte Vista zijn ook twee stranden aanwezig waar je Sims heerlijk van het fijne weer kunnen genieten of een verfrissende duik kunnen nemen in het water.


Huishoudens

In Monte Vista wonen veel talentvolle en ambitieuze Sims. Hieronder volgt een overzicht van alle 27 huishoudens en hun omschrijving.

Almeria
Adora en Diego Almeria kwamen naar de stad om een nieuwe start te maken. Ze hebben het altijd moeilijk gevonden om hun plekje in de maatschappij te vinden, maar voor hun kleine meid Marta willen ze deze keer echt hun best doen. Kan de zonnige toekomst van Martha het duistere verleden van haar ouders overschaduwen?

Bianchi
Franco Bianchi droomde ervan om een topsporter te worden, maar nu zijn wilde romance tot een nieuwe vrouw en zoon heeft geleid, realiseert hij zich dat het misschien tijd is om zijn droom vaarwel te zeggen. Hij wil zich nu volledig op zijn gezin kunnen richten. Misschien dat een leven als crimineel brood op de plank brengt, maar kan hij tegelijkertijd ook de veiligheid van zijn gezin waarborgen?

Costa
Costa is een naam die iedereen in de stad angst inboezemt. Als je een Costa tegen het lijf loopt, kun je maar beter aan de kant gaan. Wie een Costa dwarsboomt, zal daarvoor boeten. Dante Costa is de ongekroonde koning van de onderwereld. Hij doet alles voor zijn familie en vrienden. Deze knul kun je maar beter aan je zijde hebben.

DeLuca
Bij de familie DeLuca stroomt er liefde door de aderen. Dario is een lieve, maar slordige wetenschapper. Hij is getrouwd met de liefde van zijn leven: Veronica. Veronica is slim, scherp en een geboren leider. Hun dochter Teresa studeert en blaakt van het zelfvertrouwen. Van zo’n familie moet je wel houden, toch?

Ferrari
Gino Ferrari is niet zomaar een wereldberoemde kok; hij is een begrip! Tussen alle fotosessies, tv-opnamen en een veeleisende relatie met de mooiste meid van de stad door, besteedt hij al zijn vrije tijd aan sporten. Dat doet hij liever dan zijn eigen eten opeten! Zal deze superkok af en toe ook wat tijd vrijmaken om van het leven te kunnen genieten?

GilsCarbo
De familie GilsCarbo houdt het simpel. Eduardo maakt graag muziek en Carlotta houdt met hart en ziel van haar familie. Ze zijn dol op hun vrolijke baby Goopy, wiens vroege obsessie voor cowboys en ruiten ze alleen maar schattig vinden.

Giordano
De gezusters Giordano zijn totaal verschillend. Ze zijn allemaal knap en slim, maar hun karakters liggen ver uit elkaar. Georgia is bot, Paloma is verlegen en Alessandra probeert alleen maar haar plekje in de wereld te vinden. Zullen de zusjes Giordano zonder hun ouders de boel bij elkaar kunnen houden?

James
Jayden en David zijn de lekkerste mannen die er in tijden over de catwalk hebben gelopen. Iedere modeontwerper wil dit stel boeken en er is geen meisje dat niet haar zinnen op een van de twee heeft gezet. De jongens willen alleen maar een gewoon leventje leiden. Ze zijn voor hun werk naar de stad verhuisd en ze doen hun best om zich aan te passen, al valt dat nog niet mee als iedereen maar kiekjes van het stel blijft trekken.

Lin
Erika kon haar geluk niet op, toen ze een baan aangeboden kreeg in het ziekenhuis in de stad. Vaarwel sneeuwstormen en hallo zonnige heuvels! Technisch gezien moest ze een mindere baan accepteren en haar familie en vrienden achterlaten, maar dat zal allemaal de moeite waard blijken… Toch?

Lombardi
Nicoletta mag de familie Rossi wel, maar ze heeft de verhalen van haar oma over de vooraanstaande familie Lombardi en hun teloorgang nog wel altijd in het achterhoofd. Als laatste Lombardi, is het haar doel om de naam van de familie Lombardi te zuiveren. Om dat te doen zal ze het moeten maken als politica, stap voor stap.

Mancini
Carlo Mancini is het gewend om bevelen uit te delen. Al op jonge leeftijd werd hij klaargestoomd om het familiebedrijf over te nemen. Maar toen zijn vader plotseling overleed, bleek alle verantwoordelijkheid toch wat overweldigend te zijn. Zelfs het geluk van zijn jongere broer bleek te leiden onder zijn nieuwe rol. Zal het Carlo lukken om de boel bij elkaar te houden?

Modena
Giacomo steelt graag… en veel. Hij kan het niet helpen! Als hij iets leuks ziet, moet hij het gewoon hebben! Toen hij Florence Taylor voor het eerst zag, wist hij dat hij haar hart moest stelen. Maar zal zij ooit van hem en zijn kleptomane trekjes kunnen houden?

Monty
De familie Monty heeft het allemaal: geluk, succes en liefde. Het trotse gezin leidt een heerlijk welvarend leventje. Aan vrienden is er ook al geen gebrek. Het lijkt schier onmogelijk dat ze op een dag de degens kruisen met een andere familie.

Monty
Silvia heeft volop van het leven genoten met haar lieve man en een perfecte zoon. Nadat haar zoon uitvloog om een eigen gezin te stichten en haar man overleed, vreesde ze dat ze haar laatste dagen eenzaam en alleen moest slijten. Maar nu ze kleinkinderen in de buurt heeft en haar overleden man haar steeds vaker een bezoekje brengt, put Sylvia kracht uit het feit dat ze waarschijnlijk toch niet helemaal alleen is.

Moretti
Pepe Moretti leeft voor sport. Een vrouw? Kinderen? Hobby’s? Geen tijd voor! De sportwereld is zijn familie. Als je sport hebt, heb je toch zeker geen gezin nodig?! Hij is ervan overtuigd dat hij altijd in vorm zal blijven, maar of dat waar is…

Pantalone
Vincentio en Francisca Pantalone kregen één prachtige dochter, die trouwde en een HELEBOEL kinderen kreeg. Met al die kleinkinderen heeft dit stel de handen meer dan vol.

Perry
Noel en Emma waren ervan overtuigd dat het dolle pret zou zijn om samen in één huis te wonen! Twee jongvolwassen zussen in een prachtige stad; wat een leven! Beide meiden vinden het heerlijk om te feesten en lol te maken, maar Emma wil ook haar verantwoordelijkheden nemen. Kan ze haar zus ervan overtuigen dat het de hoogste tijd is om volwassen te worden?

Rasi
Nadat Lia vorig jaar haar succesvolle carrière als operazangeres aan de wilgen heeft gehangen, wijdt ze al haar tijd aan tuinieren en het uitbreiden van haar kunstverzameling. Op alle fronten gaat het haar goed in het leven, maar zo nu en dan vraagt ze zich toch af hoe het zou zijn met een partner. Krijgt Lia’s opera nog een romantisch einde?

Rivers
Iedereen in de stad weet wie Jalissa Rivers is en dat vindt ze heerlijk. Wanneer er een feestje is, staat zij op de gastenlijst. Als er een nieuwe trend is, is de kans groot dat zij die heeft gezet. Aan zelfvertrouwen geen gebrek, al twijfelt ze soms of haar nieuwe baan bij het symfonieorkest wel in de smaak valt bij haar getalenteerde collega’s.

Romano
Paola stond vol in het leven, tot haar man plotseling overleed. In één klap veranderde alles, waardoor ze nu als weduwe de eindjes aan elkaar moet zien te knopen. Gelukkig bood haar broer aan om bij haar in te trekken. Nu betaalt hij de rekeningen en probeert hij een rolmodel voor de jonge zoon Orlando te zijn. Orlando heeft al in geen maanden meer gelachen en Paola is bang dat haar familie deze klap nooit meer te boven kan komen.

Rossi
Costanzo Rossi gelooft dat hij als burgemeester van de stad werkelijk alles heeft: een mooie vrouw, respect en vriendschap van de inwoners van de stad en meer geld dan hij nodig heeft. Nu zijn lieve vrouw Adalina zwanger is, vraagt hij zich af of het wel mogelijk is dat een man zoveel mazzel kan hebben.

Russo
Sebastiana heeft werkelijk overal een hekel aan. Koekjes van kleine kinderen? Getsie! Geurige rozen? Lelijk! Bezoek over de vloer? Nooit van haar leven. Sebastiana heeft geen vrienden of familie en dat is precies wat ze wil.

Seng
Kannitha voelt zich een buitenstaander. Ze doet het goed op school, heeft een heleboel vrienden en de toekomst lacht haar tegemoet, maar voor haar sportieve familie lijkt ze vrijwel onzichtbaar te zijn. Haar ouders en broer zijn het toonbeeld van een gezonde levensstijl en in haar familie is het veel belangrijker dat je een sprintje kunt trekken, dan dat je een schaaktoernooi wint. Zal het Kannitha lukken om op te vallen in deze familie vol sporthelden?

Stefani
Su Lin Chang krijgt altijd precies wat ze wil. Een man? Check. Een kind? Check. Een carrière in het bedrijfsleven waardoor niemand meer om de naam Chang heen kan? Check! Ze is slim en meedogenloos, maar ze zou nog wel eens spijt kunnen krijgen van haar bikkelharde gedrag tegenover anderen.

Taylor
Florence is altijd een hopeloze romanticus geweest. Toen Giacomo Modena haar om verkering vroeg, dacht ze de ware gevonden te hebben. Maar nu er gefluisterd wordt dat Giacomo van meerdere walletjes eet, vraagt Florence zich af of hij wel haar prins op het witte paard is.

Toledo
Luis was blij dat hij zijn restaurant over kon dragen aan Gino Ferrari, zodat hij alle tijd had om lekker te gaan vissen. Hij heeft nu alle tijd van de wereld en alles wat hij kookt, mag hij zelf opeten. Sinds kort vraagt hij zich af of het niet leuker zou zijn om voor twee Sims te koken.

Valenci
Simona heeft het niet breed en haar huisje is klein, maar dat zou je niet zeggen als je haar op het eerste gezicht ziet. Ze houdt haar geldzorgen voor zichzelf, kleedt zich zo goed mogelijk en verbouwt haar eigen eten in de tuin. Doordat ze uit haar eigen tuin kookt, heeft ze haar culinaire vaardigheden goed ontwikkeld. Zo goed zelfs, dat ze besloten heeft om zich op een culinaire carrière te storten. Zijn haar kookkunsten goed genoeg om een beter leven in elkaar te flansen?


Nieuwe voorwerpen, kleding en kapsels

Ook zijn er bij Monte Vista een aantal leuke nieuwe voorwerpen toegevoegd waarvan je er aan aantal hierboven op de screens kan zien. Je krijgt ook de Houtgestookte oven bij deze wereld. Meer over dit premiummateriaal kan je lezen in onze aparte review over de Houtgestookte oven.

Verder is er een nieuw kapsel voor de mannen en vrouwen bijgekomen. Voor de vrouwen krijg je daarnaast twee nieuwe outfits waaronder een avondjurk. En de mannen krijgen ook een nieuwe outfit.