Lucky Palms

Lucky Palms

Downloadlink

Ga op verkenning in een gloednieuwe wereld – Ontdek de wonderen van Lucky Palms vandaag nog!

In De Sims 3 Lucky Palms draait alles om rust en ontspanning! Door de vele parken, recreatieve locaties en een bloeiende culinaire gemeenschap, zul je je in een groene oase midden in de woestijn wanen. Deze woestijnstad bestaat uit prachtige tuinen, moderne gebouwen en knusse huisjes die op de oever van een smetteloos meer zijn gebouwd. Midden in de stad ligt een mysterieuze put, waarvan men zegt dat die de wensen van Sims met een puur hart uit laat komen… Wat ga jij wensen?

Gloednieuwe wensput – Hunkert jouw Sim naar de ware liefde? Welvaart? Macht en roem? Of misschien naar een bezoekje van de ooievaar, of gewoon geluk… De wensput kan je Sim helpen om dit alles en meer te bereiken! Gooi er gewoon een muntje in en doe een wens. Misschien komen al je dromen wel uit…


Lucky Palms Review

Lucky Palms is zeker een mooie wereld om te zien. Vooral bij zonsondergang en zonsopkomst ziet de buurt er schitterend uit door de prachtige kleuren. Deze woestijnstad ligt aan een rivier waardoor er toch voldoende variatie te vinden is in Lucky Palms. Sims kunnen in het groene centrum van Lucky Palms gaan wonen, bij de pier of bij de drooggevallen meren aan de rand van de stad.

Om een idee te geven waar zoal de openbare kavels zitten hebben we twee afbeeldingen van de kaart toegevoegd. Hier staan niet alle openbare kavels op, maar het geeft wel een idee hoe Lucky Palms globaal is ingericht.


Openbare kavels en huizen

De nieuwe openbare kavels en huizen zien er mooi uit. Als je van een strakke stijl houdt, dan zul je dol zijn op de gebouwen in Lucky Palms aangezien veel huizen gebouwd zijn in deze stijl. Er zijn verder verschillende parken aangelegd waaronder een tuin met een zwembad in de vorm van een cactus en een speeltuin voor kinderen om in te spelen.
 
In Lucky Palms is er een aparte visplek toegevoegd die je Sims kunnen bezoeken. Aangezien er niet veel water is in de buurt, is er een openbare kavel gemaakt waar je binnenin het gebouw kan vissen. Het is vrij apart om te zien, maar zeker erg handig. In dit gebouw zijn verschillende kleine vijvertjes die geschikt zijn voor vissers van een verschillende niveaus zodat zowel de beginnende als gevorderde visser hier aan de slag kan.

Er zijn verschillende eetgelegenheden in Lucky Palms. De bistro heeft hier een ware make-over gekregen en is zonder twijfel de mooiste ‘rabbit hole’ in deze wereld. Op het terras kunnen je Sims genieten van een heerlijke maaltijd en tegelijk genieten van het prachtige uitzicht over Lucky Palms.

Een van de mooiste plekjes om te wonen in Lucky Palms is bij de pier. Hier staan al vier huizen waarvan drie bewoond en daarnaast is er ook nog een lege kavel zodat je er zelf een huis kan bouwen.

Het is alleen wel wat jammer dat de huizen bij de pier vrij krap zijn. Hierboven zie je een aantal foto’s van het kleinste huis. Als je een groter huis wilt, dan zul je moeten inleveren op de ruimte waar je Sims buiten kunnen zitten. Anderzijds draagt de beperkte ruimte wel goed bij aan het idee van een woonboot: daar is immers ook niet veel ruimte. Daarnaast is er zeker nog genoeg ruimte voor een vrijgezel of klein gezin.


Nieuw materiaal

In Lucky Palms staat er een wensput vlakbij de tuin met een zwembad in de vorm van een cactus. Je kan echter ook de wensput kopen in de koopcatalogus en op de kavel van je Sims plaatsen zodat je niet per se naar de openbare kavel hoeft te reizen. Meer informatie over de mogelijkheden van de wensput kan je lezen in onze review van de wensput. Verder zitten er ook twee nieuwe outfits bij Lucky Palms die je hierboven kunt zien. Ook bevat Lucky Palms onder meer een nieuw bubbelbad, brievenbus en een aantal nieuwe planten die je hieronder kunt zien. Als je de gouden editie van Lucky Palms aanschaft, dan krijg je ook nog eens Het Klinkende Simdollar Casino erbij die twee extra premiumvoorwerpen bevat: de Driedubbele Jackpot Fruitmachine en de Bluffer Blackjacktafel.

Families

Er zijn opvallend veel vrijgezellen in Lucky Palms. Zal dat aan het woestijnklimaat liggen of is het misschien wat anders? Gelukkig maar dat er nog zoiets als de wensput bestaat zodat de vrijgezelle Sims om een geliefde kunnen wensen. We zullen van de vele families in Lucky Palms er twee bespreken.

Onder de families in Lucky Palms bevindt zich Daan Dromer die we ook wel kennen van De Sims 2. Jammer genoeg heet hij in Lucky Palms Darren Dreamer net zoals bij de Engelstalige versie. Het is een klein schoonheidsfoutje, maar het was toch leuker geweest als zijn naam wel vertaald was. Hij lijkt in ieder geval als twee druppels water op de Daan Dromer in De Sims 2. In Lucky Palms woont hij nog op zichzelf en heeft hij nog geen kinderen. Het gerucht gaat dat hij een huis met zwembad kocht, maar het zwembad heeft laten dempen om er een cactustuin aan te leggen. Als je zijn achtertuin bekijkt, dan zie je ook een waterglijbaan staan bij een plek waar vroeger wel eens een zwembad gelegen zou kunnen hebben. Wat zal dit precies betekenen?

Een andere vrijgezelle Sim in Lucky Palms is Kitty Price. Zij is een voormalig ster en verzamelt tegenwoordig kunst voor in haar ondergrondse meidengrot. Deze meidengrot staat vol met fitnessapparaten aangezien Kitty vroeger in een actiefilm speelde en daarom vindt dat meiden vooral pit moeten hebben! Haar slaapkamer toont dan weer haar zachte kant door de vele vlinderversieringen aan de muur en andere decoraties. Er zijn daarnaast ook genoeg dingen ter ontspanning te vinden in de meidengrot, net zoals in de rest van haar imposante huis. Je kan dan ook goed zien dat ze vroeger erg bekend was waardoor ze erg rijk is geworden.


Uitbreidingen en Lucky Palms

Eerdere uitbreidingen gaan prima samen met Lucky Palms. We zijn meerdere beroemdheden van Na Middernacht tegengekomen en ook de ijscowagen en zwerfdieren uit Beestenbende ontbreken niet. Het lijkt echter wel of er minder paarden, herten en wasberen voorkomen, maar daarentegen lijkt Lucky Palms een echte eenhoorn-magneet. Meteen de eerste avond kwamen wij al een eenhoorn tegen bij de visstek. Ook van andere spelers horen we dat ze ook vaak eenhoorns tegenkomen. Dus als je van eenhoorns houdt, dan kan dat een extra reden zijn om in Lucky Palms te spelen.


Conclusie

Lucky Palms is een prachtige nieuwe wereld voor je Sims. Het biedt genoeg variatie en het is een fijne buurt om in te spelen. De wensput is ook een leuke toevoeging, vooral in combinatie met de welvaartsboom waardoor ’s avonds de elfjes actief zullen worden. Verder zijn er mooie nieuwe planten toegevoegd die perfect passen bij Lucky Palms en leuke nieuwe voorwerpen waaronder een bubbelbad. Er zijn vele interessante families in Lucky Palms en er is voor de rest genoeg om te ontdekken.

Hierbij willen we EA bedanken dat we deze wereld mochten reviewen. We hebben ons zeker vermaakt met deze nieuwe wereld. De wereld op zich is al een pareltje om naar te kijken.