De Sims 3 Dragon Valley

De Sims 3 Dragon Valley

Downloadlink

Festivalkavel: festivalkavel

Welkom in Dragon Valley, een wereld vol fantastische mythen en legenden. Het is alweer jaren geleden dat volwassen draken dit vredige stadje lastig vielen, maar dat betekent niet dat de Sims niet meer op hun hoede hoeven te zijn. De elven in Dragon Valley werken hard om hun leger gereed te maken, de inwoners voor te bereiden op het ergste en ervoor te zorgen dat de wetenschap in staat is om de jonge draakjes klein te houden. Op dit moment is het luchtruim nog veilig, maar in de stad laait de vete tussen de familie Mithrilen en O’Connell hoog op. Het is een strijd tussen traditie en voortgang. Welke zijde kies jij?

Extra draak te ontgrendelen:
Spelers die zowel De Sims 3 Dragon Valley als de Lintenhertog Balzaal geïnstalleerd hebben kunnen een exclusieve Zwarte Draak ontgrendelen! De Zwarte Draak geeft jouw Sim nog meer middelen in handen om kattenkwaad uit te halen. Zo kun je er met dit draakje voor zorgen dat het gaat spoken, een vloek uitspreken en beter omgaan met de dood.

Er zijn in totaal vier verschillende soorten babydraken en in de producerblogs kom je alles over ze te weten.

Gouden versie
De standaard bundel kost € 20,00. Bij deze bundel krijg je De Sims 3 Dragon Valley, de rode draak en 100 SimPoints. De gouden bundel kost € 27,00. Bij deze bundel krijg je De Sims 3 Dragon Valley, de rode draak, de Keltische Oorden en 1900 SimPoints. Daarmee kan je dan eventueel de Lintenhertog Balzaal aanschaffen zodat je ook de zwarte draak ontgrendelt.


De Sims 3 Dragon Valley Review

De Sims 3 Dragon Valley ziet eruit alsof het nog deels in de Middeleeuwen is blijven hangen en de bewoners zijn ook ietwat eigenaardig, maar voor de rest is de stad erg modern. Het Sims Team heeft het thema goed in de hele wereld door gevoerd en als je De Sims 3 Dragon Valley bekijkt voel je je dan ook helemaal in een soort sprookjeswereld. De bouwstijl is erg leuk en ook alle rabbitholes zijn aangepast zodat ze helemaal in de wereld thuis horen.

Er wonen ook al een aantal families in De Sims 3 Dragon Valley. Veel bewoners van deze wereld zijn wat mysterieus en eigenaardig. Zo zijn er bijvoorbeeld families met een blauwe of groene huidskleur of Sims met elfenoren. Er zijn trouwens ook Sims met een normale huidskleur voor de mensen die daar niet zo van houden.

We hebben meer dan 250 screens van De Sims 3 Dragon Valley gemaakt die je hieronder kan bekijken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwe voorwerpen

Er zijn veel nieuwe voorwerpen bijgekomen in De Sims 3 Dragon Valley. Ze krijg je onder meer een nieuwe brievenbus en vuilnisbak. Ook zijn er wat klimopplanten voor tegen de muur toegevoegd. Er zijn een aantal nieuwe dakdecoraties, een eetkamertafel en eetkamerstoel, een wc en badkuip, nieuwe bomen, een (decoratieve) waterput en nog een aantal andere dingen toegevoegd.

Het leukste aan De Sims 3 Dragon Valley is natuurlijk het premiummateriaal: de babydraakjes. Elke wereld heeft premiummateriaal, maar bij Dragon Valley is het dit keer wat grootser aangepakt. Er zijn namelijk drie verschillende soorten babydraakjes met elk hun eigen krachten en uiterlijk (er zijn zelfs 4 babydraken als je ook de Lintenhertog Balzaal hebt geïnstalleerd). Meer informatie over de rode, groene en paarse draken kan je lezen in onze aparte review van de draken.


Nieuwe CAS spullen

Ook kleding en kapsels voor je Sims kunnen natuurlijk niet ontbreken. Er zijn twee nieuwe korte kapsels voor de vrouwen bijgekomen. En daarnaast is er nog wat nieuwe kleding voor zowel de mannen als de vrouwen die helemaal bij de stijl van De Sims 3 Dragon Valley passen.


Conclusie

De Sims 3 Dragon Valley heeft een unieke uitstraling en sfeer. Alle gebouwen passen perfect in deze mysterieuze en sprookjesachtige omgeving. Ook de bewoners zijn hier en daar wat vreemd. Zo zijn er families met een blauwe of groene huidskleur of Sims met elfenoren. Er zijn trouwens ook Sims met een normale huidskleur voor de mensen die daar niet zo van houden. Alle kavels zijn over het algemeen gezellig ingericht en je kan goed zien dat er aan veel details is gedacht. Er zijn ook een aantal leuke nieuwe voorwerpen en kledingstukken toegevoegd. Als de sfeer van De Sims 3 Dragon Valley je aanspreekt, dan is het zeker een aanrader om aan te schaffen!

Hierbij willen we EA Benelux bedanken om ons de kans te geven Dragon Valley te reviewen. We vinden het een erg mooie en leuke wereld om in te spelen en we hopen dat onze review andere mensen kan helpen om te bepalen of ze De Sims 3 Dragon Valley willen aanschaffen.