De Sims 3 Roaring Heights

De Sims 3 Roaring Heights Releasedatum: 12 december 2013
Blogs: De Sims 3 Roaring Heights producerblogs
Reviews: De Sims 3 Roaring Heights Review en De Boulevard Review.

Verdiep je levensstijl
Welkom in een stad waar gewaagde vormen, diepe kleuren en prachtige gebouwen hun stempel op de skyline drukken! De inwoners van Roaring Heights leiden alles behalve een saai leventje in deze stad vol adembenemende wolkenkrabbers en volle stranden. Iedereen komt aan zijn trekken in Roaring Heights; of je nou wilt chillen op de boulevard, snel carrière wilt maken of thuis stijlvolle feesten wilt geven. Er zijn allerlei nieuwe kansen binnen handbereik, dus je kunt zelf bepalen hoe jij je tijd in Roaring Heights spendeert!

De Sims 3 Roaring Heights logo


Inclusief premiummateriaal: Klassieke Coole Opknapauto

Bij De Sims 3 Roaring Heights krijg je ook exclusief premiummateriaal: de Klassieke Coole Opknapauto.

Ze ziet er nu misschien nog niet zo flitsend uit, maar met wat sleutelwerk aan de motor en carrosserie zou ze zomaar eens een echte beauty kunnen worden.

  • Kijk hoe je Klassieke Coole Opknapauto transformeert van een rammelbak in een kunstwerk op wielen dat in geen enkel showroom zou misstaan!
  • Werk aan de handigheidsvaardigheid van je Sim door de motor te repareren, de auto opnieuw in de lak of de was te zetten! Het gaat allemaal een stuk sneller als je die ene handige Sim van je familie aan het werk zet.
  • Knuffel lekker met die ene speciale Sim en doe er een schepje bovenop door te vrijen in de tweede versnelling! Je kunt zelfs overschakelen naar het echte werk en helemaal los gaan in de vijfde versnelling.
  • Laat de motor na al je harde werk brullen en luister hoe hij spint als een leeuw! Je kunt het ook proberen als je nog niet helemaal klaar bent met je gesleutel, met alle gevolgen van dien.
  • Maak in je nieuwe wagen een ritje door de stad, of verkoop hem om flink wat winst te maken.

Groeten uit Roaring Heights!

We zijn voor een paar dagen op vakantie in Roaring Heights en we vinden het jammer dat we deze locatie niet eerder ontdekt hebben! De pier is fantastisch; je kunt er heerlijk eten, van romantische zonsondergangen genieten en het is ook nog eens dichtbij het strand. Zo gauw de zon onder is, barst het nachtleven los is het centrum!

De inwoners van Roaring Heights hebben de art deco-stijl hoog in het vaandel staan. Je ziet deze stijl overal in de stad terug. We houden van de pastelkleuren en de fel verlichte gebouwen aan het strand. En moet je die extravagante wolkenkrabbers eens zien!

We vinden het hier zo geweldig, dat we ons in de huizenmarkt aan het verdiepen zijn. De huizen zijn zo uniek; we hebben nog nooit eerder dit soort huizen gezien! Wat zal het hier fijn wonen zijn. We hopen dat we jou ook binnenkort welkom kunnen heten in de buurt!

— Contessa & Consort Capp


Verschillen tussen de standaard en gouden bundel

Je kan De Sims 3 Roaring Heights niet aanschaffen met SimPoints maar wel bij aanschaf van een SimPoints bundel. Er zijn twee bundels: de standaard en de gouden bundel.

Prijs standaard bundel: € 16,00
Prijs Gouden bundel: € 27,00

Bij aanschaf van de standaard bundel krijg je De Sims 3 Roaring Heights (met het premiummateriaal de “Klassieke Coole Opknapauto”) en 100 SimPoints.
Bij aanschaf van de gouden bundel krijg je De Sims 3 Roaring Heights (met het premiummateriaal de “Klassieke Coole Opknapauto”), de Boulevard Kleding set en 1900 SimPoints.

Deze 1900 SimPoints kan je vrij besteden, maar je kan er ook de nieuwe locatie De Boulevard mee aanschaffen. Deze locatie is speciaal ontworpen met Roaring Heights in het achterhoofd. Bij deze locatie hoort ook het premiummateriaal van de Hemelhoge Achtbaan. Dit is een 64×64 openbare kavel.

SimGuruCopeland heeft bovenstaande screen gedeeld waarop alle onderdelen te zien zijn van Hemelhoge Achtbaan. Daarnaast heeft hij bevestigd dat de onderdelen van de Hemelhoge Achtbaan aan te passen zijn via Stijl creëren. Op de bovenstaande screen laat hij een aantal mogelijkheden zien.

Je kan de Hemelhoge Achtbaan ook een thema geven zoals bijvoorbeeld het spookthema en wonderlandthema die je op de screens hierboven kan zien.