Surf + Zon = Lol Golven Collectie Review

Surf + Zon = Lol Golven Collectie

Downloadlink

Aantal items: 19
Premiummateriaal: Surf + Zon = Lol Golven Station
Omschrijving: Surftijd! Met het Surf + Zon = Lol Golven Station pak je binnen no-time een paar vette golven. Wil je er als een echte surfer uitzien? Met de nieuwe zwempakken, wetsuits en kapsels voer je all trucs in stijl uit. Waar wacht je nog op? Pak een paar megagolven!


Kapsels

Surfvlecht OpZij


Strandklep


Zwembril


Golvende Pony


Kleding

Kleding voor vrouwen (volwassenen)

Bij de Surf + Zon = Lol Golven Collectie zitten twee bikinitopjes, een badpak en wetsuit voor de vrouwen. De topjes zien er leuk en schattig uit en zijn bovendien goed aan te passen in Stijl creëren. Het kan alleen best lastig zijn om er een bijpassend bikinibroekje bij te vinden dus misschien hadden ze er beter een outfit van kunnen maken en dan eventueel nog het topje los kunnen doen voor de mensen die graag zelf mixen.


Kleding voor mannen (volwassenen)

De mannen krijgen een nieuwe zwembroek, een wetsuit en een trisuit. De zwembroek is er in vijf verschillende stijlen. Bij elke stijl kan je echter slechts twee kleuren instellen: de bovenkant en onderkant van de zwembroek. De extra versieringen kan je dus helaas geen andere kleur geven.


Kleding voor kinderen

Zowel de meisjes als de jongens krijgen een zwemvest en een nieuwe korte broek. De broek is er in vier verschillende stijlen en je kan ook veel van de kleuren aanpassen in Stijl creëren. De meisjes krijgen daarnaast ook een nieuwe ontzettend schattige bikini.


Kleding voor peuters


Kleding voor ouderen


Conclusie

Bij de Surf + Zon = Lol Golven Collectie zitten een aantal leuke nieuwe voorwerpen. Natuurlijk is er het Surf + Zon = Lol Golven Station waarvan we een aparte review hebben geschreven. Verder ziet het nieuwe kapsel voor de vrouwen er leuk uit. De strandklep voor de mannen is ook wel leuk, maar het is wat jammer dat hiervan geen aparte versie is zonder de strandklep. Waarschijnlijk was dit een erg leuk kapsel geweest zonder de klep. Ook bij de nieuwe kledingstukken zitten er af en toe wat leuke dingen bij, maar een aantal dingen vallen ook weer tegen of zijn wat overbodig. Het past allemaal wel goed bij deze set, maar vooral als je De Sims 3 Exotisch Eiland al hebt zal je misschien niet alle kledingstukken die bij deze set zitten willen hebben. Het is dan ook jammer dat het Surf + Zon = Lol Golven Station nog niet apart wordt verkocht.