Slaap- en Kinderliedjes Review

Slaap- en Kinderliedjes

Downloadlink

Premiummateriaal: Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station Review en Gift der Spraak Babyfoon
Aantal items: 28
Omschrijving: Creëer een tijdloze babykamer! Trek je kleintje gloednieuwe kleertjes aan en richt je babykamer in met meubelen voor de baby met smaak. Met de inbegrepen Gift der Spraak Babyfoon kan je baby al zijn of haar wensen duidelijk communiceren en mocht er behoefte zijn aan een schone luier of een bad dan zit je zeker goed met het Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station! Met de Slaap- en Kinderliedjes set til je je babykamer naar een hoger niveau!


Slaap- en Kinderliedjes Review

Bij de Slaap- en Kinderliedjes set zitten maar twee nieuwe premiumitems waarvan je op de volgende pagina’s een review kan vinden: Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station Review en Gift der Spraak Babyfoon. Aangezien het premiummateriaal daar al wordt besproken zullen we ons in deze review meer richten op de overige voorwerpen die zitten bij de Slaap- en Kinderliedjes set.
 

Er zijn een aantal nieuwe voorwerpen voor de kinderkamer toegevoegd in de Slaap- en Kinderliedjes set. Niet alleen krijg je de nieuwe verschoningstafel en babyfoon, maar je krijgt ook een nieuw wiegje, speeldoos, kledingkast, boekenkast, woonkamerstoel, hoge kinderstoel, blokkentafel, potje en twee nieuwe bedden voor de kinderen. Ook krijg je nog een aantal decoraties zoals een klein vloerkleed, een mobile, een muurdecoratie, een grappige wandklok in de vorm van een boom en een lamp. Wat erg fijn is aan deze nieuwe voorwerpen dat ze allemaal strak, maar toch leuk en vormgegeven. Zo passen ze eigenlijk overal bij terwijl je tegelijkertijd nog steeds een knusse en gezellige kamer kan creëren.
 
Er zijn tien nieuwe outfits en één nieuwe trui bijgekomen voor peuters. Een groot deel van de outfits zijn uniseks, dus ze kunnen zowel door meisjes als jongetjes gedragen worden. Bij sommige kledingstukken ziet dit er echter wel wat apart uit. Vooral voor de jongetjes zitten er wel een paar erg meisjesachtige outfits tussen. Voor de rest zijn de meeste outfits erg schattig en leuk gedaan. Kleding voor peuters is natuurlijk altijd welkom aangezien het aanbod in De Sims 3 niet bepaald uitgebreid is.
 
 

Conclusie

De Slaap- en Kinderliedjes set is een leuke set voor de Simsfans die graag wat extra spulletjes willen hebben voor baby’s, peuters en kinderen. De babyfoon en verschoningstafel zijn leuke toevoegingen die het spel wat extra realisme geven. Er zitten leuke kledingstukken voor peuters bij deze set en het is daarnaast fijn om te zien dat er wat spulletjes voor de kinderkamer zijn toegevoegd met een neutrale en strakke stijl. Een aantal voorwerpen passen daardoor enerzijds goed in een moderne woonkamer of keuken zonder dat het er vreemd uit ziet terwijl ze anderzijds ook goed zouden passen in een gezellige en knusse (kinder)kamer.