Rustieke Plattelandset

Rustieke Plattelandset

Downloadlink

Aantal items: 25
Premiummateriaal: Vogels en Veren Kippenhok
Omschrijving: Geniet van de kleine dingen des levens met de Rustieke Plattelandset! Laat je provinciale normen en waarden en doe-het-zelf mentaliteit zien met de verzameling meubel- en kledingstukken! Aanschouw het wonderlijke boerderijleven met de verse eieren en plukgrage kippen uit het Vogels en Veren Kippenhok! Perfect voor Sims die er altijd al van hebben gedroomd om een nieuw leven op het platteland te beginnen. Deze set verandert elk huis in een plattelandswoning.


Rustieke Plattelandset Review

Bij de Rustieke Plattelandset zit ook premiummateriaal, namelijk het Vogels en Veren Kippenhok. Een aparte review van dit voorwerp kan je vinden op onze Vogels en Veren Kippenhok reviewpagina.
 
 

Kleding

Zowel voor de mannen als de vrouwen is er één nieuw bovenstuk en één nieuwe outfit. Diezelfde kledingstukken zijn er ook voor de ouderen.

Voor de jongens (kinderen) zijn er twee nieuwe outfits. Voor de meisjes (kinderen) zijn er ook twee nieuwe outfits en daarnaast nog een topje en broek in drie verschillende kleuren. Voor de peuters (zowel de jongens als de meisjes) is er ook een nieuwe outfit toegevoegd. Met de Rustieke Plattelandset worden er dus dit keer weinig leeftijdscategorieën overgeslagen.


Voorwerpen

Bij de Rustieke Plattelandset zitten ook een aantal nieuwe voorwerpen die je hieronder kunt zien. Vooral de plantenbakken voor aan de muur zien er erg leuk uit.