Meer magie!

Meer magie!

Downloadlink

Premiummateriaal: Heer Vladimirs Toverketel, Glazen Bol voor Waarzeggers en Zachte Na-Aap Voodoopop
Aantal items: 12
Omschrijving: Een klein beetje magie is goed, maar iedereen weet dat MEER MAGIE NOG BETER IS! Heer Vladimirs Toverketel, de Zachte Na-Aap Voodoopop en de Glazen Bol voor Waarzeggers zullen je Sims steil achterover slaan. De krachten van deze voorwerpen zijn zo sterk dat je Sims sterretjes… en de toekomst zullen zien!


Meer magie! Review

In de Meer magie! set zitten maar liefst drie nieuwe premiumvoorwerpen waarvan je op de volgende pagina’s een review kan vinden: Heer Vladimirs Toverketel, Glazen Bol voor Waarzeggers en Zachte Na-Aap Voodoopop. Aangezien het premiummateriaal daar al wordt besproken zullen we ons in deze review meer richten op de overige voorwerpen die zitten bij de Betoverende Bundel vol Duistere Spullen.
 
 

De Meer magie! set lijkt erg veel op de later verschenen Betoverende Bundel vol Duistere Spullen. Bij de Meer magie! set zit alleen niet het Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen, maar je krijgt daarnaast ook nog 4 extra kapsels.

De Meer magie! set draait natuurlijk voornamelijk om het premiummateriaal dat erbij zit. Maar daarnaast krijg je ook nog een stoel die goed bij de glazen bol voor waarzeggers past en een aantal kapsels en outfits.
 
 

 
Het kapsel voor de vrouwen ziet er goed uit. Er zitten versieringen aan de voorkant die goed passen bij een zigeunerin of waarzegster, maar aangezien je dat niet weg kan halen is dit kapsel wat minder geschikt voor alledaags gebruik. Hetzelfde geldt voor de oufit. Ook deze ziet er goed uit, maar we zien onze Sims er eigenlijk niet dagelijks mee lopen in een normale buurt. Maar daarvoor zijn ze dan ook niet bedoeld. Ze passen wel goed bij de Betoverende Bundel en dat is natuurlijk ook de bedoeling.
 
 

 
Ook voor de mannen is er een kapsel en outfit. Het kapsel is eigenlijk meer een hoed, want veel haar zie je niet. Het idee achter deze hoed past wel goed bij deze set, maar het is jammer dat ze geen rekening hebben gehouden met de outfits van de Sim die het draagt. Aan de achterkant gaat de hoed namelijk dwars door de kleding heen, wat best zonde is. Dit is echter niet specifiek aan dit kapsel of deze outfit, aangezien alle items in De Sims 3 last hebben van dit probleem. Het is alleen wel een beetje apart omdat juist deze outfit goed bij dit kapsel past waardoor het wat jammer is dat het er niet goed uit ziet.
 

Bij de Meer magie! set zitten daarnaast nog drie kapsels voor de vrouwen en één kapsel voor de mannen.
 
 

Conclusie

In de Meer magie! set worden drie van de vier magische premiumvoorwerpen uit De Sims 3 Store gecombineerd. Deze bundel lijkt veel op de Betoverende Bundel vol Duistere Spullen, alleen mis je daar wel vier kapsels die bij de Meer magie! set zitten maar daar krijg je het premiummateriaal “Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen” voor terug. Als je dus meer waarde hecht aan premiummateriaal, dan is de Betoverende Bundel vol Duistere Spullen set dus misschien een betere keuze.