Level Up Collectie

Level Up Collectie

Downloadlink

Premiummateriaal: Bovenstebeste Basketbalring en Basketbal Vrije Worp Machine
Aantal items: 10
Omschrijving: Ben jij op zoek naar de ultieme gamebeleving? Stop dan met zoeken, want je bent De Sims 3 al aan het spelen! Maar je Sims zelf kunnen net zoveel plezier beleven met de nieuwe Level Up Collectie! Je kunt heerlijk ontspannen op de Matrix Flux Combinatiebank tijdens het gamen op de nieuwste spelcomputer en de allerbeste flatsceentelevisie, of bijvoorbeeld een potje tafelvoetbal spelen. In deze ruimte vind je werkelijk alles voor Sims die graag een spelletje spelen!


Level Up Collectie Review

Bij de Level Up Collectie zitten maar twee nieuwe premiumitems waarvan je op de volgende pagina’s een review kan vinden: Bovenstebeste Basketbalring en Basketbal Vrije Worp Machine. Aangezien het premiummateriaal daar al wordt besproken zullen we ons in deze review meer richten op de overige voorwerpen die zitten bij de Level Up Collectie.
 
 


 
Een van de nieuwe voorwerpen bij de Level Up Collectie is de tafelvoetbaltafel. Deze zat ook al bij het basisspel (zie laatste afbeelding), maar EA heeft de tafel een nieuwe look gegeven die veel moderner is. De binnenkant van de tafelvoetbaltafel ziet er overigens grotendeels precies hetzelfde uit, het gaat dus voornamelijk om de buitenkant van de tafel. Wij kunnen deze strakke stijl wel waarderen, zo past de tafelvoetbaltafel tenminste een stuk bij een modern interieur. Maar je moet natuurlijk wel van de stijl houden.
 
 


 
Verder zijn er onder meer een enorm grote tv, spelletjescomputer en flipperkast toegevoegd met deze set. De spelletjescomputer en tv hebben geen extra functionaliteit vergeleken met de items uit het basisspel. Ze zien er alleen anders uit zodat je eens wat kan afwisselen. Telkens dezelfde woonkamer is immers ook maar zo saai, toch?
 
 

 
Er is ook een nieuwe combinatiebank toegevoegd. Je kan van dit voorwerp net zoals de andere combinatiebanken een eenzitter maken, maar je kan er ook meerdere naast elkaar zetten om zo een grote bank te creëren. Erg handig, aangezien je zo niet vastzit aan een bank van een bepaalde lengte.
Als laatste zijn er nog een bijzettafeltje en twee muurdecoraties. Het bijzettafeltje kan je ergens los neerzetten, maar hij staat ook erg leuk naast de nieuwe combinatiebank. Op de bijzettafel kan je eventueel ook een aantal decoraties zetten.
 

 

Conclusie

De Level Up Collectie is een leuke nieuwe set in De Sims 3 Store. Vooral de premiumitems die erbij zitten zijn erg leuk, maar voor de minder actieve Sims die graag een spelletje op zijn tijd spelen zijn de overige objecten onmisbaar voor de spelletjeskamer of gamehoek in de woonkamer. Met de enorm grote tv, de spelletjescomputer, flipperkast, tafelvoetbaltafel en niet te vergeten de comfortabele combinatiebank maak je van elke kamer de ultieme hangplek!