Japanse Eetkamerset van Itadakimasu!

Japanse Eetkamerset van Itadakimasu!

Downloadlink

Aantal items: 21
Premiummateriaal: Teppanyaki-grill van Chun Co.
Omschrijving: Creëer het perfecte Japanse restaurant of de perfecte Japanse eetkamer en zorg dat je in stijl kunt eten! Maak indruk op je gasten met de Teppanyaki-grill van Chun Co. en geef je eetkamer een Japanse make-over. Voor een moderne, minimalistische stijl en onvergetelijke maaltijden is de Japanse Eetkamerset van Itadakimasu! het enige wat je nodig hebt!


Japanse Eetkamerset van Itadakimasu! Review

Bij de Japanse Eetkamerset van Itadakimasu! zit ook premiummateriaal, namelijk de Teppanyaki-grill van Chun Co. Een aparte review van dit voorwerp kan je vinden op onze Teppanyaki-grill van Chun Co reviewpagina.
 
 

Voorwerpen

Bij de Japanse Eetkamerset van Itadakimasu! zitten ook een aantal nieuwe voorwerpen die je hieronder kunt zien. Alle voorwerpen zijn met name geschikt voor de keuken en eetkamer. Zo krijg je een kookeiland en aanrecht met bijpassende kruk zodat je bijvoorbeeld met de Teppanyaki-grill een leuke eethoek kan creëren. Ook zitten er bij deze set twee nieuwe eettafels, een nieuwe eetkamerstoel en een bar. Verder zijn er een aantal nieuwe decoraties waaronder een Jade Pagode, “Realistisch Namaakvoedsel” (dit is een klein schaaltje met sushi. Je Sims kunnen dit niet echt eten, maar je kan deze decoratie wel gebruiken om het bijvoorbeeld zo te laten lijken alsof je een druk restaurant hebt) en een nieuw gordijn dat in feite een scherm is. Je kan bijvoorbeeld één scherm plaatsen, maar je kan er ook twee of meer naast elkaar zetten om grotere ramen te kunnen bedekken.

Ook nieuwe verlichting kan natuurlijk niet ontbreken en daarnaast krijg je bij deze set een aantal nieuwe dingen voor de bouwmodus zoals een raam en deur, maar ook een nieuwe halve muur. Deze halve muur heeft een klein scherm aan de bovenkant zodat je net iets meer privacy hebt dan bij een gewone halve muur zonder dat het zo hoog en dicht is als een normale muur. Net zoals bij andere halve muren kan je deze halve muur ook een eigen behang geven. Met al deze nieuwe voorwerpen kan je dus prachtige kamers creëren in een Japanse stijl.