Betoverende Bundel vol Duistere Spullen

Betoverende Bundel vol Duistere Spullen

Downloadlink

Premiummateriaal: Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen, Heer Vladimirs Toverketel, Glazen Bol voor Waarzeggers en Zachte Na-Aap Voodoopop
Aantal items: 9
Omschrijving: Uit de donkerste schaduwen die door flikkerende kaarsen worden geworpen, komt een magische aanbieding voort! Duistere zielen hebben de meest betoverende voorwerpen uit De Sims 3 Store verzameld, om ze nog magischer te maken in combinatie met de mystieke krachten uit het De Sims 3 Bovennatuurlijk Uitbreidingspakket! Je Sims kunnen talloze mysterieuze en duistere verhalen vertellen met de Betoverende Bundel vol Duistere Spullen!


Betoverende Bundel vol Duistere Spullen Review

In de Betoverende Bundel vol Duistere Spullen zitten maar liefst vier nieuwe premiumitems waarvan je op de volgende pagina’s een review kan vinden: Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen, Heer Vladimirs Toverketel, Glazen Bol voor Waarzeggers en Zachte Na-Aap Voodoopop. Aangezien het premiummateriaal daar al wordt besproken zullen we ons in deze review meer richten op de overige voorwerpen die zitten bij de Betoverende Bundel vol Duistere Spullen.
 
 

De Betoverende Bundel vol Duistere Spullen draait natuurlijk voornamelijk om het premiummateriaal dat erbij zit. Maar daarnaast krijg je ook nog een stoel die goed bij de glazen bol voor waarzeggers past en een kapsel en outfit voor de mannen en vrouwen.
 
 

 
Het kapsel voor de vrouwen ziet er goed uit. Er zitten versieringen aan de voorkant die goed passen bij een zigeunerin of waarzegster, maar aangezien je dat niet weg kan halen is dit kapsel wat minder geschikt voor alledaags gebruik. Hetzelfde geldt voor de oufit. Ook deze ziet er goed uit, maar we zien onze Sims er eigenlijk niet dagelijks mee lopen in een normale buurt. Maar daarvoor zijn ze dan ook niet bedoeld. Ze passen wel goed bij de Betoverende Bundel en dat is natuurlijk ook de bedoeling.
 
 

 
Ook voor de mannen is er een kapsel en outfit. Het kapsel is eigenlijk meer een hoed, want veel haar zie je niet. Het idee achter deze hoed past wel goed bij deze set, maar het is jammer dat ze geen rekening hebben gehouden met de outfits van de Sim die het draagt. Aan de achterkant gaat de hoed namelijk dwars door de kleding heen, wat best zonde is. Dit is echter niet specifiek aan dit kapsel of deze outfit, aangezien alle items in De Sims 3 last hebben van dit probleem. Het is alleen wel een beetje apart omdat juist deze outfit goed bij dit kapsel past waardoor het wat jammer is dat het er niet goed uit ziet.
 
 

Conclusie

In de Betoverende Bundel vol Duistere Spullen wordt al het magisch premiummateriaal uit De Sims 3 Store gecombineerd. Dit zal dan ook de voornaamste reden zijn waarom je deze set zal kopen. Het is mooi meegenomen dat er nog een paar extra items bij zitten, maar verder zijn deze niet echt speciaal. De kapsels en outfits kunnen leuk zijn voor bijvoorbeeld een verkleedfeestje of als je een verhaal wilt vertellen over waarzeggers of iets anders en ze passen dan ook goed bij de rest van deze set.