Zen Massage Tafel

Zen Massage Tafel

Downloadlink

Kan gebruikt worden door: tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Massage geven, Massage nemen – Bindweefselmassage, Hot Stone, Zweeds, Oneindig Romantisch en Acupunctuur.

 
Omschrijving: Te hard gewerkt? Uitgeblust en moe? Of wil je gewoon je spieren losgooien om nog een paar uurtjes in de sportschool door te brengen? Dan is de Zen Massage Tafel de perfecte manier om Nirvana te vinden. Je Sims zullen als speldenkussen worden gebruikt tijdens accupunctuur, de warmte voelen met de Hot Stone Massage, of alvast in de stemming komen met een Romantische Massage. De keuze is aan jou!


Zen Massage Tafel Review


 
De Zen Massage Tafel komt standaard in drie verschillende kleuren, maar je kan de kleuren ook via Creëer-een-Stijl aanpassen.
 
 

 
Je kan andere Sims een massage geven of een andere Sim die aanwezig is op de kavel vragen om een massage. Ook Sims die jouw Sim amper kennen zullen meestal bereid zijn om een massage te geven, met uitzondering van de Oneindig Romantische massage. Er zijn vijf verschillende massages, elk met hun eigen effect: Bindweefselmassage, Hot Stone, Zweeds, Oneindig Romantisch en Acupunctuur. Elke massage zorgt ervoor dat de behoeften plezier, energie en sociaal van degene die gemasseerd wordt omhoog gaat. Bij de Sim die de massage geeft zal de behoefte sociaal groener worden en ook zal de relatie tussen beide Sims toenemen. Na een paar massages kan je al bevriend zijn met de andere Sim. Tijdens de massage wisselt de Sim overigens naar zijn slaapkameroutfit, waardoor het kan voorkomen dat de Sim die gemasseerd wordt nog een t-shirt aan heeft. Dat ziet er soms een beetje vreemd uit, maar dat kan dus voorkomen worden door een andere outfit te kiezen.

Als je Sim een massage geeft of krijgt van een Sim buiten het huishouden, dan krijgen ze of betalen ze afhankelijk van de massage tussen de 250 en 350 Simoleon.
 
 

 
Allereerst zullen we de Hot Stone massage bespreken. Bij deze massage worden er hete stenen op de rug van de Sim gelegd die vervolgens worden gewreven over zijn of haar rug. Na afloop krijgt de gemasseerde Sim de gemoedstoestand Kiezelbehept van +25.
 
 

 
Sims kunnen hun geliefde ook een Oneindig romantische massage geven. Bij deze massage steken ze eerst een kaarsje aan. Daarna doen ze een beetje massageolie op hun handen om vervolgens de andere Sim een massage te geven. Na afloop krijgt de Sim de positieve gemoedstoestand Bijzonder Vruchtbaar voor 24 uren, waardoor tijdelijk de kans op twee- en drielingen groter is. Erg handig dus als je graag een groot gezin wilt. Mocht je liever geen kinderen willen, dan hoef je natuurlijk van dit speciale effect geen gebruik te maken en kunnen je Sims ook gewoon van de romantische massage en gemoedstoestandbonus genieten.
 
 

 
De Zweedse massage is dezelfde als de Oneindig Romantische, maar dan zonder kaarsjes en niet speciaal bedoeld voor geliefden. De massage ziet er voor de rest wel hetzelfde uit. Na afloop krijgen ze echter wel een andere gemoedstoestand, namelijk de positieve gemoedstoestand ontspannen.
 
 

 
Er gaat niets boven een lekkere elleboog in je rug om de spieren los te maken zullen ze gedacht hebben bij de bindweefselmassage. Bij deze massage wordt de rug van de gemasseerde Sim bewerkt met de vuist en elleboog van de andere Sim. Hoewel het misschien wat pijnlijk klinkt valt dat allemaal wel mee. Na afloop krijgt de gemasseerde Sim namelijk de positieve gemoedstoestand Losse Ledematen van +20 voor 12 uren.
 
 

 
Als laatste is er nog acupunctuur. Dit is eigenlijk geen massage, maar zoals de naam al doet vermoeden zullen er naalden op ‘tactische’ plaatsen worden gezet in de rug van de Sim ter ontspanning. Als dit goed gaat, dan zullen ze achteraf de gemoedstoestand Innerlijke Nirvana krijgen van +20. De acupunctuur ‘massage’ heeft best leuke animaties. Zo heft de Sim ineens zijn armen op om in één keer alle naalden in de rug te gooien van de Sim die het ondertussen bijna uitschreeuwt. Het is aan de andere kant wel weer een beetje jammer dat sommige naalden automatisch verdwijnen als er een bepaald aantal is geplaatst.
 

 

Conclusie

De Zen Massage Tafel is een leuk object voor je Sims om eens lekker te ontspannen en tot rust te komen. Bespaar je een tripje naar het Kuuroord wat je toch niet van binnen kunt zien en haal de Zen Massagetafel in huis! De positieve gemoedstoestanden die je Sims na een massage krijgen is daarbij een leuke bonus.