Zachte Na-Aap Voodoopop

Zachte Na-Aap Voodoopop

Downloadlink

Prijs: § 416
Kan gebruikt worden door: tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Koppelen aan…, Koppeling wijzigen in…, Zegenen, Vervloeken, Bangebroek, Vlamschoenen, Speldenkussen, Liefdespijl
 
Omschrijving: Deze Zachte Na-Aap Voodoopop, rijkelijk gevuld met de eerste lentevacht van een met biologisch mos gevoerde lama, is de liefste en schatigste manier om je magische krachten te demonstreren! Beloon je vrienden en familie met zegeningen, of onderwerp ze aan verschillende vloeken en kwellingen met een eenvoudige speldenprik! Met de Na-Aap Voodoopop, kun je eenvoudig zelf voodoo toepassen!


Zachte Na-Aap Voodoopop Review


 
De Zachte Na-Aap Voodoopop kan je koppelen aan een andere Sim. Eerst zal je Sim de ander proberen af te leiden om vervolgens de voodoopop voor hem of haar te houden. Het zal niet altijd lukken om de andere Sim meteen te koppelen aan de voodoopop. Als de andere Sim snel genoeg is, dan kan hij de voodoopop afpakken (hierdoor komt de voodoopop overigens niet in hun inventaris terecht) waardoor het leggen van de verbinding mislukt.
 
  
Als een Sim eenmaal is gekoppeld aan de voodoopop, dan worden er verschillende interacties beschikbaar waaronder Zegenen, Vervloeken, Bangebroek, Vlamschoenen, Speldenkussen, Liefdespijl. De voodoopop kan overigens in de tussentijd worden doorgegeven aan een andere Sim. Deze Sim kan de voodoopop dan meteen gebruiken op de gekoppelde Sim.
 
 

 
Met de voodoopop kan je onder meer de andere Sim zegenen. De Sim zal dan klavertjes vier over de voodoopop strooien. Bij de andere Sim verschijnen er dan meteen speciale effecten en daarnaast krijgen ze de positieve gemoedstoestand ‘voodoozegening’ (+30 voor 2 dagen). Deze interactie is erg handig en ook eentje die ik persoonlijk het meeste zal gaan gebruiken bij andere huishoudens.

 
 


 
Verder zijn er ook nog wat minder positieve interacties met de voodoopop, zoals vlamschoenen en speldenkussen. Bij ‘vlamschoenen’ wordt het de andere Sim een beetje te heet onder de voeten en zal ie dan ook rondspringen om te proberen aan het vuur onder zijn voeten te ontsnappen. Ook krijgt hij de negatieve gemoedstoestand vlamschoenen (-30 voor 3 uren). Bij ‘speldenkussen’ wordt er met een naald door de voodoopop heen geprikt. De gekoppelde Sim zal dan op die plekken accuut heftige pijn ervaren. Ook krijgt hij de negatieve gemoedstoestand getest en gepookt (-40 voor 4 uren). Verder is er ook nog de interactie ‘bangebroek’ waardoor de andere Sim in zijn broek zal plassen.

Vreemd genoeg waren beide Sims na al deze acties nog steeds vrienden met elkaar. Erg veel invloed op de onderlinge vriendschap heeft de voodoopop dus niet.
 
  
Je kan met de voodoopop ook andere Sims vervloeken. De Sim gooit dan de voodoopop op de grond en gaat erop stampen terwijl de gekoppelde Sim vol afgrijzen toekijkt. Vervolgens verschijnt er tijdelijk een soort paars met zwarte gloed rondom de Sim die zojuist vervloekt is en krijgt hij of zij de negatieve gemoedstoestand ‘voodoovloek’ (-30 voor 2 dagen). Dit wens je dus zeker niet zo maar iedereen even toe! Mocht ook de uitbreiding De Sims 3 Bovennatuurlijk zijn geïnstalleerd, dan zal de andere Sim niet alleen vervloekt worden maar ook nog eens in een zombie veranderen voor 6 uren in Simstijd. Deze extra voor als je De Sims 3 Bovennatuurlijk hebt vonden wij wel leuk gevonden. Zo is de vervloeking tenminste meer dan alleen een gemoedstoestand en is het ook duidelijk aan de Sim te zien.
 
 


 
Als laatste is er nog de interactie ‘liefdespijl’. Deze optie is alleen beschikbaar als er al sprake is van een romantische relatie. Daarom zien we ook niet helemaal het nut van deze interactie, aangezien dit ervoor zorgt dat de andere Sim smoorverliefd wordt op jouw Sim. Deze optie kan trouwens ook mislukken waardoor de Sim die de voodoopop probeerde te gebruiken (of beter gezegd misbruiken) de negatieve gemoedstoestand ‘cupidowraak’ zal ontvangen.
 

 

Conclusie

Al met al is de Zachte Na-Aap Voodoopop een leuke toevoeging aan het spel. De interacties zijn leuk gedaan en vooral de positieve gemoedstoestand door het zegenen zorgt ervoor dat je dit premiumitem regelmatig zou willen gebruiken. De negatieve interacties zijn ook wel grappig om eens te zien, maar we denken dat het wel eens kan gaan vervelen nadat je ze al een paar keer hebt gezien. Maar om af en toe te gebruiken is de Zachte Na-Aap Voodoopop zeker een vermakelijk premiumvoorwerp.