Vrieshap Pro IJsmachine

Vrieshap Pro IJsmachine

Downloadlink

Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Interacties: IJs maken, Wat ijs eten, Legen, Nieuwe smaak creëren, Aangepaste smaak verwijderen, Gefrituurd ijs (met bacon en stroop) en Gefrituurde ijsbeignets maken [Beschikbaar indien er op dezelfde kavel ook een Koning Krokant Pro Friteuse staat]

Omschrijving: Ik eis ijs… en met de Vrieshap Pro IJsmachine worden ook jouw ijsen… eh, eisen ingewilligd en wel in je eigen keuken! Maak ijshoorntjes in iedere gewenste smaak. Het is nu ook mogelijk om de ijsjes te combineren met de Koning Krokant Pro Friteuse, om het toetje te maken waar Sims tot nu toe alleen maar van hebben kunnen dromen: een ijsbeignet! Trek je wanten aan en haal de Vrieshap Pro IJsmachine vandaag nog in huis!


Vrieshap Pro IJsmachine Review

Met de Vrieshap Pro IJsmachine kunnen je Sims ijs maken en eventueel hun eigen smaken creëren. Deze smaak komt dan ook in het overzicht te staan, zodat je Sims deze smaak ook in het vervolg kunnen maken. Indien er ook een Koning Krokant Pro Friteuse op de kavel aanwezig is kunnen je Sims drie extra gerechten bereiden: gefrituurde ijsbeignets, gefrituurd ijs met bacon en stroop en gefrituurd ijs.

Nadat je Sims de benodigde ingrediënten in de ijsmachine hebben gestopt zal de gekozen smaak worden gemaakt. Je Sims doen tijdens maken van het ijs ook wat kookervaring op, maar aangezien het ijs vrij snel klaar is zal de kookvaardigheid niet snel verbeteren.

Nadat het ijs klaar is kunnen je Sims dan eindelijk genieten van een heerlijk verkoelend ijsje. Aangezien er meteen een grote hoeveelheid ijs wordt gemaakt, kunnen meerdere Sims ervan genieten voordat alles op is. Mocht het ijs echter nog niet op zijn, dan is het wel mogelijk om een andere smaak ijs te maken. Het oude ijs wordt dan automatisch weggegooid om plaats te maken voor het nieuwe ijs. Sims die een ijsje hebben gegeten ontvangen vervolgens de gemoedstoestand ‘troostvoedsel’ (+20 humeur voor 4 uren).

Als zowel een Vrieshap Pro IJsmachine als een Koning Krokant Pro Friteuse op de kavel aanwezig is, dan ontvangen alle Sims in het huishouden 500 punten aan levenslange blijdschap die ze kunnen besteden aan levenslange beloningen. Er worden dan ook nog eens drie extra gerechten beschikbaar: gefrituurde ijsbeignets, gefrituurd ijs met bacon en stroop en gefrituurd ijs. Bij deze gerechten wordt er eerst gefrituurd en vervolgens wordt er nog wat ijs toegevoegd. Als Sims deze gerechten eten, dan ontvangen ze de gemoedstoestand Gefrituurde zaligheid of Beter met bacon (beide + 20 humeur voor 4 uren). Deze bonus komt dus bovenop de eerder genoemde gemoedstoestand troostvoedsel.

In principe zijn gefrituurde ijsbeignets, gefrituurd ijs met bacon en stroop en gefrituurd ijs allemaal gerechten voor één Sim. Heb je echter een geest uit De Sims 3 Showtime in je huishouden, dan kan je ook deze gerechten oproepen. In dat geval roepen ze meteen een gehele schotel op met meerdere porties voor verschillende Sims.

Hoewel deze gerechten redelijk snel klaargemaakt kunnen worden, is het wel fijn dat ze ook kunnen worden opgeroepen door geesten. Je krijgt dan niet alleen meteen meerdere porties, maar je houdt meteen ook je keuken schoon. Zoals op de afbeelding hieronder te zien is wordt namelijk de keuken door het gebruik van de ijsmachine relatief snel smerig. Dus als je Sims wel de lusten maar niet de lasten willen, is dat de ultieme oplossing.