Voorsprong Box

Voorsprong Box

Downloadlink

Kan gebruikt worden door: peuters (en een tiener, jongvolwassene, volwassene of oudere kan de peuter in de voorsprong box zetten en met ze spelen)
Interacties: peuter in box zetten, peuter oppakken, Met peuter spelen, Leren praten, Met telraam spelen, Met spiegel spelen.

 
Omschrijving: Hoewel je waarschijnlijk al weet dat je kind een genie is, zal deze box het onomstotelijk bewijzen. Inclusief een ingebouwde spiegel dat je kind zal helpen met het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden, zoals praten, en een telraam waarmee je Newton-in-de-dop alvast een voorsprong qua rekenen kan opbouwen… of in ieder geval de hand-oogcoördinatie kan verbeteren. Koop vandaag nog de Voorsprong Box voor je kleine oogappel!


Voorsprong Box Review

De voorsprong box komt standaard in drie verschillende kleuren. Peuters kunnen niet zelf in en uit de voorsprong box klimmen. Ze zullen dus erin gezet en gehaald moeten worden door hun ouders of oppassers. Er kunnen maximaal twee peuters tegelijk in de voorsprong box zitten.

In de voorsprong box kunnen peuters met het telraam spelen. Hiermee kunnen ze in totaal drie vaardigheidspunten voor inzicht verdienen. Je ziet die vaardigheidspunten niet meteen, maar zodra ze opgroeien zullen ze in één keer drie vaardigheidspunten erbij krijgen. Het heeft overigens voor de vaardigheidspunten geen zin om je Sim zowel met de vormendoos als het telraam te laten spelen. Als ze met beide spelen zullen ze nog steeds een voorsprong van maximaal drie punten krijgen voor inzicht.

In de voorsprong box hangt ook een spiegel waarmee peuters zichzelf kunnen leren praten. Als ze dit al geleerd hebben, dan kunnen ze alvast aan de vaardigheid charisma werken. Peuters konden voorheen niet al hun charisma verbeteren, dus de voorsprong box geeft je peuters dus echt een voorsprong ten opzichte van andere peuters! Om de vaardigheid charisma te kunnen verbeteren hebben peuters net zoals andere Sims ook een bepaal aantal vrienden en relaties nodig. Als je peuter die niet heeft, dan kan hij of zij de vaardigheid charisma niet meer verder verbeteren. Als ze wel alle vrienden en relaties hebben die nodig zijn, dan kunnen ze maximaal drie vaardigheidspunten voor charisma verdienen. Ook hierbij geldt dat de vaardigheidspunten niet direct zichtbaar zijn, maar dat je ze pas zult zien zodra ze opgroeien.

Oudere Sims kunnen met peuters spelen die in de voorsprong box zitten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gekke bekken trekken naar hun kroost. Als er twee peuters samen in de voorsprong box zitten, dan kunnen ze met elkaar ‘kiekeboe’ spelen. De animatie hiervan is overigens hetzelfde als de kiekeboe optie die we eerder zagen bij de Gift der spraak babyfoon. Maar het is natuurlijk leuk dat deze optie ook bij de voorsprong box zit.

Bekijk ook eens onze video waarin je de Voorsprong Box in actie kan zien.


 

Conclusie

De Voorsprong box is een leuk nieuw voorwerp voor peuters. Het is niet alleen fijn dat peuters nu wat meer hebben om te doen, maar het is ook nog eens ontzettend handig dat ze zichzelf kunnen leren praten door de spiegel in de voorsprong box. Vooral voor drukke ouders kan dit echt een uitkomst zijn. Mochten je peuters al kunnen praten, dan kunnen ze zich ook vermaken met het telraam spelen of door samen met een andere peuter kiekeboe te spelen. Dit premiummateriaal is dan ook zeker een aanrader voor mensen die graag met hun peuters bezig zijn.