Vogels en Veren Kippenhok

Vogels en Veren Kippenhok

Downloadlink

Prijs: § 1500
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Interacties: Kippen voeren, Vragen…, Eieren rapen, Spelen met kuikens, Maak ruzie met Charles de Kwaadaardige Kip, Met Charles de Kwaadaardige Kip vechten.

 
Omschrijving: Geef je vrolijke gevederde vrienden hun eigen huis met het Vogels en Veren Kippenhok! Zij krijgen een stijlvolle inrichting, uitstekend te eten en stimulerende gesprekken en jij de kakelverse eieren! Verzorg je kippen goed en je kunt ze de veren van het lijf vragen over de meer raadselachtige dingen des levens, de kwaadaardige kip pesten en zelfs met kuikentjes knuffelen. Vraag alleen niet naar de nuggets, dat getuigt van slechte smaak!


Vogels en Veren Kippenhok Review

Het Vogels en Veren Kippenhok is er standaard in vier verschillende kleuren, maar je kan de kleuren natuurlijk ook naar wens aanpassen met Creëer-een-stijl. Aan de voorkant van het hok zie je twee kippen en is er een loopplankje waar af en toe een kip vandaan komt om buiten wat graan op te pikken.


Je Sims kunnen de kippen regelmatig voeren om ze tevreden te houden. Ook kunnen ze de kip bovenin het hok een vraag stellen. Ze zullen dan telkens iets willekeurigs aan de kip vragen. Dit is niet alleen goed voor de behoeften plezier en sociaal van je Sim, maar ze kunnen er ook de gemoedstoestand “Universele Verlichting” (+30 voor 5 uren) door krijgen.

De kippen leggen ongeveer twee keer per dag eieren. Bij de interactie ‘eieren rapen’ kan je zien hoe lang het nog duurt voordat je de eieren kan verzamelen. Als de kippen net eieren hebben gelegd, dan hoor je ook een haan kraaien. Het aantal eieren en de kwaliteit van deze eieren is afhankelijk van hoe goed je voor de kippen hebt gezorgd. Als je ze regelmatig hebt gevoerd en af en toe een praatje met de kippen hebt gemaakt, dan heb je een grote kans dat je een stuk of 5 eieren kan rapen waarvan de meeste van geweldige kwaliteit of beter zijn. Deze eieren kan je gebruiken voor gerechten, verkopen of planten in je tuin.

Je kan zelfs een zeldzaam exotisch ei vinden. Dit roze ei lijkt op een edelsteen en als je Sim dit ei in zijn of haar inventaris heeft dan krijgen ze de positieve gemoedstoestand “K-ei gaaf!” van +20. Je kan het zeldzame exotische ei ook verkopen voor § 1500. Zo heb je ook in één keer de kosten van het kippenhok terug verdiend.

Als je twee keer de eieren niet raapt wanneer dit mogelijk is, dan komen de eieren uit en krijg je kuikentjes. Jammer genoeg komen de kuikentjes niet van hun plek af, maar ze bewegen wel een beetje en maken schattige geluidjes. Ook kunnen je Sims (zowel kinderen als volwassenen) met de kuikentjes spelen. Hierdoor krijgen ze de positieve gemoedstoestand “Kippenmagneet” van +30 voor 4 uren.

Bovenin het kippenhok woont ook Charles de Kwaadaardige Kip. Deze kip is altijd in een slecht humeur en maakt graag ruzie met Sims. Je Sims kunnen ruzie maken met Charles en uiteindelijk zelfs met Charles vechten. Het vechten met Charles kost Sims alleen wel erg veel energie, dus als ze moe zijn dan is de kans groot dat ze het gevecht verliezen. Als dit gebeurt dan krijgen ze de negatieve gemoedstoestand “Kip geblokkeerd” van -20 voor 4 uren. Als ze het gevecht winnen, dan ontvangen ze de positieve gemoedstoestand “Een overwinning smaakt naar kip” van +20 voor 4 uren.

Bekijk ook eens onze video om de haan te horen kraaien en om alle interacties in beweging te kunnen zien.