Verticale Uitdaging Stenen Muur

Verticale Uitdaging Stenen Muur

Downloadlink

Prijs: § 1.800
Behoeften: plezier (+7)
Interacties: klimmen, trainen en racen
Locatie: Sorteren op functie -> Entertainment -> Sportspullen
 
Omschrijving: Dappere Sims die niet terugdeinzen voor een beetje avontuur, kunnen hun hart ophalen met de Verticale Uitdaging Stenen Muur! Je uithoudingsvermogen en sportiviteit zullen baat hebben bij iedere centimeter die je de hoogte in gaat. Bovendien zal met iedere gewonnen klimwedstrijd je zelfvertrouwen en vermogen toenemen! Of je nou fit wil worden, uit wil groeien tot een topklimmer of uiteindelijk de K2 wilt bedwingen; met de VU Stenen Muur hoef je in ieder geval niet meer als een berg tegen dit avontuur op te zien!


Verticale Uitdaging Stenen Muur Review


 
Je moet best wat ruimte hebben om de Verticale Uitdaging Stenen Muur kwijt te kunnen. Aangezien de klimwand zo hoog is kan je ‘m dan ook het beste buiten zetten of in een grote hal. De Verticale Uitdaging Stenen Muur neemt voor de rest niet zo veel plek in, waardoor je er makkelijk meerdere naast elkaar kunt zetten zodat meerdere Sims tegelijk kunnen klimmen. Voor onze review hebben wij twee klimwanden naast elkaar gezet.
 
 


 
De Verticale Uitdaging Stenen Muur is een snelle en leuke manier om de atletische vaardgheden van je Sims te ontwikkelen. Sims kunnen met deze nieuwe klimwand trainen, klimmen en racen. Dit kunnen ze op drie verschillende niveaus doen: makkelijk, normaal en moeilijk. Met de drie knoppen vooraan die je Sims met hun voet in kunnen drukken kan de moeilijkheidsgraad ingesteld worden. Bij een hoger niveau zullen de hoeken waarin de panelen ten opzichte van elkaar staan op de klimwand anders worden ingesteld zodat het lastiger voor je Sims wordt om de top te bereiken.
 
 


 
Het verschil tussen de optie trainen en klimmen is dat de Sim bij klimmen een poging zal doen om de top te bereiken. Kies je echter voor de optie trainen, dan zullen tot ongeveer halverwege klimmen en vervolgens zich zo lang mogelijk proberen op te trekken om te oefenen met het klimmen.
 
 

 
Bovenaan de Verticale Uitdaging Stenen Muur zit een knop met een ster erop. Als je Sims hoog genoeg zijn geklommen, dan kunnen ze daarop drukken zodat het lampje bovenop gaat branden als teken dat ze de top hebben bereikt. Nadat ze kort voor zichzelf hebben gejuicht voor het bereiken van de top zullen ze weer naar beneden springen zodat ze eventueel opnieuw kunnen klimmen op een hoger niveau of andere dingen kunnen gaan doen.
 
 


 
Soms zal hun klim echter wat minder goed verlopen waardoor ze ook naar beneden kunnen vallen.
 
 

 
Sims kunnen ook tegen elkaar gaan racen. Wie het eerste de top bereikt zal de race winnen en een prijs ontvangen van § 100. Valt een Sim echter middenin een race naar beneden, dan verliest diegene automatisch de race en mag hij of zij niet meer opnieuw proberen om de ander in te halen.
 

 

Conclusie

Sinds er al een klimwand zat in De Sims Erop Uit voor de console hoopten wij dat er ooit nog een klimmuur zou worden toegevoegd in De Sims 3. Wij zijn dan ook zeker blij dat dit nu aan De Sims 3 Store is toegevoegd. Het is leuk om te zien hoe Sims de Verticale Uitdaging Stenen Muur proberen te beklimmen en het helpt ook nog eens om hun atletische vaardigheid snel te ontwikkelen. De Verticale Uitdaging Stenen Muur is dan ook wat ons betreft zeker een aanrader!