Uber Sani-Sim Toilet

Uber Sani-Sim Toilet

Downloadlink

Prijs: § 5.000
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Gebruiken, Zelfreinigende functie aan/uit, Muziek aan/uit, Muziek veranderen, Klussen tot onbreekbaar, Klussen tot zelfreinigend, Repareren/ontstoppen.
 
Omschrijving: Deze imposante porseleinen troon is zelfreinigend, spoelt automatisch door en doet de bril vanzelf voor je Sim omhoog. Maar dat niet alleen: het toilet speelt ook prachtige muziek af voor je Sims! Alsof dat alles nog niet genoeg is, wordt de lucht ook nog eens automatisch verfrist, waardoor de behoefte om de handen te wassen af zal nemen. Bespaar tijd met dit pareltje!


Uber Sani-Sim Toilet Review 
Het Uber Sani-Sim Toilet is een geavanceerd toilet voor de rijke Sim. Tijdens het doen van hun behoefte kan je een van de drie muziekjes opzetten. Twee van deze muziekjes komen uit De Sims 1 en de laatste moet volgens mij de zee voorstellen. Het geluid is niet te overheersend, maar je hoort het wel duidelijk als je Sim in de badkamer is. Het is wel leuk dat er wat muziekjes zijn toegevoegd, maar voor de rest is het niet zo speciaal. Als je niet zo’n liefhebber van de gekozen muziekjes bent, dan kan je de muziek overigens ook uitzetten.

Een groot nadeel aan het Uber Sani-Sim Toilet is dat de wc zich niet automatisch schoonmaakt. Je Sim moet eerst het toilet verbeteren tot zelfreinigend (en heeft daarvoor minstens 3 punten voor handigheid voor nodig). Nou gaat het verbeteren van het Uber Sani-Sim Toilet wel een stuk sneller dan bij andere voorwerpen, maar het verbeteren had eigenlijk niet nodig moeten zijn. Het is een beetje zonde dat dit geen standaardfunctionaliteit van dit premiumitem is. Hierdoor kan je namelijk ook niet zelfreinigend en onbreekbaar combineren aangezien elk voorwerp maar één verbetering tegelijk kan hebben. We hadden eerlijk gezegd verwacht dat het Uber Sani-Sim Toilet zowel zelfreinigend als onbreekbaar kon zijn, dus dat was wel een teleurstelling.

Voor de rest ziet de schoonmaakanimatie er wel leuk uit. Daarnaast ziet de opvallend groene rand rond het toilet er ook ’s avonds erg mooi uit. Of dit allemaal de prijs rechtvaardigt van de Uber Sani-Sim Toilet betwijfelen we echter een beetje. Maar als je Sims al een aantal punten voor handigheid hebben en wel van een muziekje houden, dan is Uber Sani-Sim Toilet misschien een leuke toevoeging. Bijkomend voordeel is dat Sims na het gebruik van dit toilet de positieve gemoedstoestand ‘ontspannen’ krijgen.