Teppanyaki-grill van Chun Co.

Teppanyaki-grill van Chun Co.

Downloadlink

Prijs: § 400
Kan gebruikt worden door: tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Serveren…, Uienvulkaantruc oefenen, Jongleren met eieren oefenen, Vetafscheider aan-/uitzetten, Opruimen.

 
Omschrijving: Heeft je Sim geen zin meer om elke avond hetzelfde kostje te koken? Op zoek naar een spannende nieuwe manier om de kookgrenzen te verleggen? Dan is de Teppanyaki-grill van Chun Co. misschien precies wat je Sim nodig heeft om een vleugje Aziatische flair op het menu te zetten. Bereid originele teppanyaki-gerechten, schiet rookwolken uit de uienvulkaan of imponeer toeschouwers door met eieren te jongleren!


Teppanyaki-grill van Chun Co. Review

De Teppanyaki-grill van Chun Co. is niet alleen een leuke manier om het voedsel voor je Sims te bereiden, maar het levert daarnaast ook vele nieuwe lekkere recepten op! Zo kan je nu een aantal nieuwe teppanyaki-gerechten bereiden. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe recepten en welk vaardigheidsniveau voor koken je moet hebben bereikt om de gerechten te kunnen maken.

Gerecht
Kip teppanyaki met gebakken rijst
Gemengde groente teppanyaki
Pepersteak teppanyaki
Grote garnalen teppanyaki
Filet mignon teppanyaki
Zalm teppanyaki
Kreeft teppanyaki
Teppanyaki Trio
Benodigd vaardigheidsniveau voor koken
0
0
2
3
4
5
6
7
Naast nieuwe maaltijden bereiden, kunnen je Sims ook twee trucs uitvoeren met de Teppanyaki-grill van Chun Co. Zo kunnen ze jongleren met drie eieren. Hierna gooien ze de eieren in de lucht en proberen ze in een vloeiende beweging de eieren stuk te slaan zodat ze netjes op de bakplaat terecht komen. Als je Sims weinig (kook)ervaring hebben zal dit in het begin vaak mislukken. Maar na een tijdje zullen ze het onder de knie krijgen en lukt het misschien wel. Als de truc gelukt is, dan sluiten ze het af met een buiging.

De tweede truc is de uienvulkaantruc. Deze is een stuk lastiger dan jongleren met eieren. Niet alleen moet je Sim hiervoor behendig zijn met de kookmessen, maar hij moet ook het element vuur goed kunnen beheersen. Onze Sim had dat laatste nog niet zo goed onder de knie waardoor hij zich letterlijk brandde…

Voordat je Sim gaat koken of trucs gaat uitvoeren kleden ze zich meestal automatisch om naar een koksoutfit zoals je op de screens hierboven kan zien. Het is leuk dat ze hieraan hebben gedacht en het past ook goed bij dit voorwerp. De kookanimaties voor het bereiden van de maaltijden zien er vrij uitgebreid uit vergeleken met hoe je Sims normaal hun maaltijden maken. Koken wordt zo waar leuk om naar te kijken met de Teppanyaki-grill van Chun Co! Ook het eindresultaat ziet er goed uit en onze Sims smullen er ook van.

“Dit is een waar koningsmaal!”

Bij de meer complexe gerechten combineren je Sims het koken soms met een van de twee trucs. Als de uienvulkaantruc mislukt tijdens het koken, dan maken ze wel eerst de rest van de maaltijd af. Dit leidt soms tot hilarische momenten. Ook willen ze wel eens gaan jongleren met eieren tussendoor. Dit zorgt ervoor dat het bereiden van gerechten er niet telkens hetzelfde uit ziet wat we wel waarderen. Naast de twee trucs zijn er bij bepaalde gerechten ook extra animaties zoals bijvoorbeeld het breken van een ei of het gooien van messen in de lucht. De Teppanyaki-grill van Chun Co. is dan ook een erg leuk nieuw voorwerp voor de kookfans onder ons.