Surf + Zon = Lol Golven Station Review

Surf + Zon = Lol Golven Station

Downloadlink

Prijs: § 1750
Kan gebruikt worden door: tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Interacties: Met het Golven Station surfen, Cutback-truc uitvoeren, Handstand-truc uitvoeren, Hang Ten-truc uitvoeren.
 
Omschrijving: Dude! Het is tijd om wat supergolven te pakken en in kleine golfjes te snijden. Voer een ‘Hang Ten’ uit op een custom plank om het allemaal nog vetter te maken. En wees geen jankerd als een zeehond je plank vernield.


Surf + Zon = Lol Golven Station Review


Het Surf + Zon = Lol Golven Station kan je plaatsen in een zwembad of op een meer of de zee. Het enige verschil is dat als je het surfstation bij een zwembad plaatst je natuurlijk niet de zeehond zal tegenkomen. Het Surf + Zon = Lol Golven Station is er in drie verschillende stijlen, maar je kan ook de kleuren aanpassen via Stijl creëren.

Je Sims kunnen direct beginnen met surfen met het Surf + Zon = Lol Golven Station. Ze zwemmen naar het midden van het surfstation, duiken eventjes onderwater en springen dan meteen op hun surfplank. Er zijn nog drie andere interacties met het surfstation waardoor je Sim drie surftrucs kunnen uitvoeren. Als je niets selecteert dan zal je Sim gewoon wat surfen en af en toe spontaan een truc uitvoeren. Surfen is niet alleen leuk om naar te kijken (en voor je Sims leuk om te doen: hun behoefte plezier zal door het surfen groener worden), maar je Sims zullen ook de vaardigheid atletisch opbouwen zonder moe te worden. Dat zijn nou nog eens voordelen!

Maar dat betekent natuurlijk niet dat alles meteen goed gaat. In het begin zal je Sim best vaak vallen. Meestal zullen ze daarna weer direct op hun surfplank springen en verder gaan. Over doorzettingsvermogen gesproken zeg!

Je kan ook een losse surfplank kopen in de koopmodus. Er zijn zes verschillende surfplanken die je ook weer kan aanpassen via Stijl creëren. Stop vervolgens de surfplank in de inventaris van je Sim en de volgende keer dat ze gaan surfen zullen ze die surfplank gebruiken. Als je niet los een surfplank koopt, dan zal je Sim automatisch gaan surfen met de bruine surfplank.

“Gewoon doorvaren, er is helemaal niets aan de hand.”

Af en toe kan je de Vrij Rondzwemmende Zeehond tegenkomen als je Sims surfen op de zee. Deze zeehond lijkt op het eerste gezicht heel vriendelijk en zwemt vrolijk rondjes rondom je Sim. Maar als je pech hebt springt de zeehond in de lucht en valt ie bovenop de surfplank van je Sim waardoor deze gelanceerd wordt. Gelukkig houdt je Sim hier enkel een negatieve gemoedstoestand aan over (die weer geneutraliseerd wordt door de positieve gemoedstoestand “Bijna een maaltijd”). Maar de surfplank van je Sim zal wel behoorlijk toegetakeld zijn. Je kan een kapot surfboard niet meer gebruiken om te surfen, maar je kan het wel ergens als decoratie wegzetten zodat iedereen kan zien dat jouw Sim de zeehond heeft overleefd.

Er zijn drie surftrucs die je Sims kunnen uitvoeren: de Cutback-truc, Handstand-truc en de Hang Ten-truc. Bij de Cutback-truc draaien ze met hun surfplank en maken ze een sprong. Bij de Handstand-truc maken je Sims vanzelfsprekend een handstand op de surfplank en bij de Hang Ten-truc zullen ze op de neus van de surfplank gaan staan. De trucs zien er cool uit en het is zeker een leuke toevoeging aan het Surf + Zon = Lol Golven Station. Het is alleen een beetje jammer dat je Sim eigenlijk meteen alle trucs al kan. In het begin zullen ze soms wel direct na de truc vallen, maar de truc zelf voeren ze meestal wel goed uit.

Als je Sims veel hebben gesurft, dan zal je meldingen krijgen over hun voortgang. Jammer genoeg hebben ze een klein vertaalfoutje gemaakt in deze meldingen aangezien er “he/she” staat in plaats van “hij/zij”. Als je te horen krijgt dat je Sim het beter doet, maar nog niet klaar is voor de supergolven, dan zullen ze elke keer als ze gaan surfen de gemoedstoestand Mooie Golf van +15 voor 2 uren in Simstijd krijgen. Als ze nog meer ervaring krijgen, dan zullen ze telkens als ze gaan surfen de gemoedstoestand Megagolf van +20 voor 2 uren in Simstijd krijgen. Het duurt overigens erg lang voordat ze zo ver zijn. Een atletische Sim zal inmiddels bijna 10 vaardigheidspunten voor atletisch hebben opgebouwd met het Surf + Zon = Lol Golven Station voordat ze een topsurfer zijn.

Naast de nieuwe gemoedstoestanden die je Sims zullen krijgen, worden ook de golven wat hoger zoals op de afbeeldingen hierboven is te zien. Op de eerste twee screens zie je de golven als ze de gemoedstoestand Mooie Golf krijgen en op de laatste screen zie je de golven de gemoedstoestand Megagolf krijgen. Jammer genoeg krijgen je Sims verder geen nieuwe interacties als ze meer surfervaring opdoen.


 

 

Conclusie

Het Surf + Zon = Lol Golven Station is een leuke manier om de vaardigheid atletisch op te bouwen zonder dat je Sims moe worden van de training. Ook hun behoefte plezier gaat ervan omhoog en als ze meer surfervaring hebben dan krijgen ze ook nog eens een positieve gemoedstoestand als ze gaan surfen. Er zijn drie leuke surftrucs die je Sims kunnen doen en ook de zeehond die je soms ziet zwemmen is een erg leuke toevoeging. Het ziet er ontzettend grappig uit hoe je Sim kijkt als de zeehond uit het water springt om hem vervolgens vanaf zijn surfplank te lanceren.