SnelGroei Tuinierstation

SnelGroei Tuinierstation

Downloadlink

Prijs: § 500
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Planten water geven, Tegen planten praten, Zaadjes identificeren, Compostmaker openen, Compostmaker gebruiken

 
Omschrijving: Met het juiste gereedschap kan tuinieren een plezierige bezigheid zijn. Neem nou het SnelGroei Tuinstation; met functies als een automatisch sproeisysteem, compostmaker en zaadherkenner, is tuinieren nog nooit zo leuk en makkelijk geweest! Als je tuinier bent, groene vingers hebt of een landbouwlegende wilt worden, dan hoef je niet verder te zoeken. Het SnelGroei Tuinstation maakt tuinieren supermakkelijk! Tuiniertip van SnelGroei: het gerucht gaat dat als je zonneschijn aftapt van de zonnebloem uit Plants Vs. Zombies en deze toepast op de compostmaker, je uitstekende resultaten krijgt. Experimenteer er dus lustig op los.


SnelGroei Tuinierstation Review


 
Het SnelGroei Tuinierstation kan je zowel binnen als buiten plaatsen. Het voorwerp is vrij groot (6 bij 6), maar dat is vrij handig aangezien er dan ook veel planten onder passen.
 
 


 
Het SnelGroei Tuinierstation ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook nog een aantal handige opties. Zo kan je ongeacht of je Sim de eigenschap groene vingers met alle planten praten die onder het SnelGroei Tuinierstation staan. Door met planten te praten kan de kwaliteit van de oogst toenemen. Een betere oogst levert meer geld op en zorgt ook voor betere kunstmest.
 
 

 
Je kan zelf bepalen wanneer je de planten water geeft, maar je kan dit ook overlaten aan het SnelGroei Tuinierstation. De planten krijgen dan automatisch water wanneer het nodig is. Deze optie bespaart je dus erg veel tijd in vergelijking met het water geven met de hand. Het SnelGroei Tuinierstation heeft daarnaast ook nog een compostmaker. Hierin kan je drie ingrediënten samenvoegen tot compost voor alle planten onder het SnelGroei Tuinierstation. Zo combineerden wij drie keer zonneschijn van de Plants vs Zombies Zonnebloem voor speciale kunstmest. Deze kunstmest is niet alleen van overheerlijke kwaliteit, maar door deze kunstmest groeien al je planten ook nog eens meteen met één groeifase. Planten kunnen verschillende groeistatussen hebben: net geplant, kiemplant, aan het groeien, volwassen, (klaar voor) oogsten. Als je plant dus al volwassen is, dan zal die na het toevoegen van de zonneschijn kunstmest meteen klaar zijn om te oogsten. Ook andere kunstmest die je maakt via het SnelGroei Tuinierstation heeft een extra voordeel ten opzichte van normale kunstmest. Niet alleen worden namelijk tegelijk alle planten bemest, maar ze worden ook nog eens automatisch gewied als er onkruid staat. De SnelGroei Tuinierstation is dus onmisbaar als je graag grote tuinen maakt zonder er al te veel tijd in te moeten steken.
 
 


 
Een andere handige optie die het SnelGroei Tuinierstation biedt is het identificeren van vreemde zaadjes. Soms zal je namelijk een zaadje vinden waarvan je niet weet van welke plant het komt, zoals bijvoorbeeld een ‘onbekend zeldzaam zaadje’. Met het SnelGroei Tuinierstation kan je er meteen achter komen welke plant uit het zaadje zal groeien. Je Sim zal dan het vergrootglas pakken om er achter te komen met welk zaadje hij te maken heeft. Je kunt echter geen zaadjes identificeren waarvoor je tuiniersniveau nog te laag is om het te kunnen planten. Onze Sim was nog niet zover met tuinieren, waardoor hij dus geen zeldzame zaadjes kon identificeren. Het is op zich dus wel een handige optie, maar het was misschien nog handiger geweest als ook Sims met een laag vaardigheidsniveau voor tuinieren zaadjes konden identificeren.
 

 

Conclusie

Als je eenmaal het SnelGroei Tuinierstation hebt gebruikt, dan wil je eigenlijk niet meer zonder. Tuinieren was nog nooit zo snel en makkelijk! Het SnelGroei Tuinierstation geeft je planten automatisch water en met de compostmaker kan je snel voor alle planten kunstmest maken die ook nog eens tegelijk alle planten zal wieden. Voor iedereen die dol is op tuinieren in De Sims 3, maar vindt dat het soms wat te veel tijd in beslag kan nemen is het SnelGroei Tuinierstation dus een geweldige aanvulling.