Scherpere Sim Superslaper

Scherpere Sim Superslaper

Downloadlink

Interacties: Superdutje, Superslaap.
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Omschrijving: Zuurstofbars en krachtlunches zijn helemaal uit: het nieuwste van het nieuwste is dutten in stijl! De Scherpere Sim Superslaper is speciaal ontworpen voor de krachtdutter. Met een superieure geluidsinstallatie die zachte geluiden voortbrengt waarop het hele lichaam van je Sim tot rust komt met behulp van lage frequentietrillingen die je geest door verschillende ontsnappingsniveau leidt, kan je Sim met de Scherpere Sim Superslaper binnen relatief korte tijd een hoog niveau van ontspanning en rust bereiken. Verwen je Sim vandaag nog met deze spiksplinternieuwe Superslaper, afkomstig van je vrienden bij de Scherpere Sim!


Scherpere Sim Superslaper Review

Met de Scherpere Sim Superslaper zullen je Sims sneller uitgerust zijn. Ze kunnen wanneer ze maar willen op dit bed gaan liggen voor een superdutje of superslaap. Er zijn vier verschillende soorten slaapgolven waaruit je kan kiezen om je Sim naar te laten luisteren tijdens het slapen: krekels, zachte geluiden, fluitende wind en golven.

In de video hieronder kan je de verschillende geluiden beluisteren. Het geluid is vrij duidelijk hoorbaar tijdens het spelen, maar ook weer niet te overheersend. Je hoort het alleen als je vlakbij de Superslaper bent en er geen luid achtergrondgeluid aanwezig is.