Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein

Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein

Downloadlink

Prijs: § 150
Interacties: Chocoladefontein vullen, Wat nemen, Uit Chocoladefontein drinken, Huidige smaak veranderen, Legen
 
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Omschrijving: Gegarandeerd de heerlijkste representatie van Newtons zwaartekrachtwet die je ooit hebt gezien: je mening over stukjes fruit aan een stokje zal nooit meer hetzelfde zijn nadat je ze in de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein hebt gedoopt! Het indrukwekkende tafeldisplay met vijf fluweelzachte smaken om uit te kiezen, maakt de Chocoval Chocoladefontein perfect voor bruiloften, verjaardagsfeestjes en allerlei vieringen. Daarnaast is het ook een leuke traktatie voor je vrienden en familie op een speciale zaterdagavond, als zondagmiddagbrunch, naschoolse verrassing op dinsdag, energierijk ontbijt op donderdag, als tussendoortje op maandag en gewoon omdat het lekker is op woensdag! Met de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein is decadente verwennerij meer dan alleen de droom van chocoladeliefhebbers… het is WETENSCHAP!


Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein Review

 
De Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein kan je jammer genoeg niet op bijzettafels of gewone tafels plaatsen, maar daarentegen wel op het aanrecht. Nadat je de chocoladefontein hebt gevuld met een smaak naar keuze zijn er drie dingen die je Sims met de chocoladefontein kunnen doen. Zo kunnen ze de huidige smaak veranderen, een stokje met allerlei lekkernijen in de chocoladefontein dippen of als ze échte chocoladeliefhebbers zijn, zelfs direct uit de chocoladefontein drinken met een rietje. Er is keuze uit vijf verschillende smaken: chocolade swirl, karamel, melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. Iedere smaak heeft vanzelfsprekend zijn eigen kleur, maar Sims lijken geen voorkeur te kunnen hebben voor een bepaalde smaak. Onze Sims leken gewoon alle smaken lekker te vinden.
 
 

 
Als je met de muis over de chocoladefontein heen gaat, dan kan je de huidige smaak zien en hoeveel porties er nog over zijn. Als je de chocoladefontein vult, dan zijn er 12 porties voor je Sims. Elke keer als ze wat nemen of uit de chocoladefontein drinken verdwijnt er één portie totdat de fontein leeg is. Sims kunnen verschillende gemoedstoestanden krijgen van de chocoladefontein. Zo kunnen ze de gemoedstoestand ‘Onder de indruk van de Chocoladefontein’ (+20 humeur voor 3 uren) al krijgen als de chocoladefontein alleen nog maar aan staat. Niet elke Sim kreeg echter deze gemoedstoestand. Wel kregen al onze Sims de gemoedstoestand ‘Gelukzalige Chocolade’ (+20 humeur voor 4 uren) als ze iets aten dat gedoopt was in de chocoladefontein en de gemoedstoestand ‘Choco Verwennerij’ (+25 humeur voor 4 uren) wanneer ze direct uit de chocofontein dronken. Volgens de beschrijving bij de officiële site zijn ook nog de gemoedstoestanden ‘Smakeloos’ en ‘Stiekeme Chocolade’ mogelijk, maar die hebben geen van onze Sims gekregen.
 
  
De animaties van de chocoladefontein zien er verder goed uit. De chocolade is echt in beweging en af en toe spuit er aan de bovenkant nog wat extra chocolade omhoog. Als Sims wat lekkernijen die ze net gedoopt hebben in de chocolade opeten dan zie je ook langzaam de hoeveelheid aan het stokje minder worden. Alleen eten ze het niet zo netjes op. Op de afbeeldingen kan je zien hoe het gezicht van onze Sims helemaal onder zat van de chocolade. Nadat ze een stokje met lekkernijen hebben gedoopt gaan ze die ook altijd op een afstandje van de chocoladefontein opeten. We vermoeden dat dit is gedaan zodat je de chocoladefontein ook makkelijk op feestjes kan gebruiken zonder dat de Sims constant op elkaar moeten wachten omdat eentje de rest blokkeert door vlak voor de chocoladefontein rustig te gaan eten.
 
 

 
We hebben onze Sims meerdere porties na elkaar laten nemen en geen van onze Sims werd misselijk door te veel chocolade. Je moet echter wel opletten dat ze niet te veel nemen als ze geen honger hebben. De chocoladefontein blijkt namelijk een echte dikmaker te zijn. Na een paar porties was onze Sim ineens helemaal niet zo slank meer…
 
 

 
De chocola in de chocoladefontein kan ook naar verloop van tijd bederven. Dit duurt gemiddeld zo’n 12 uren in Simstijd. Je Sims kunnen dan de chocoladefontein legen zodat ze ‘m weer opnieuw kunnen gebruiken. Als de chocolade echter nog niet bedorven is, dan kunnen je Sims de chocoladefontein nog niet legen. Dat is dan ook onze enige opmerking over de chocoladefontein. Twaalf porties voor bijvoorbeeld een huishouden met twee Sims kan best veel zijn en wachten tot alles vies en bedorven is, is ook niet echt handig. We hadden liever gezien dat er een optie was om de chocoladefontein eerder uit te zetten en te legen. Het aanrecht wordt overigens elke keer na het gebruik van de chocoladefontein helemaal smerig. Als je Sims van plan zijn om de chocoladefontein vaak te gebruiken, dan moeten ze dus ook rekenen op veel schoonmaakwerk.
 
 

 
Hoewel er dan een groene walm van de chocoladefontein afkomt en alles er smerig uit ziet, kunnen ze dan nog steeds van de chocoladefontein eten en drinken. Je Sims hebben echter dan een zeer grote kans om misselijk te worden van de chocolade, dus het is niet echt aan te raden.