Plants vs. Zombies Zonnebloem

Sims Plants vs. Zombies Zonnebloem

Downloadlink

Prijs: § 75
Omgeving: +8
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Dansen, Graaaan!
Omschrijving: De zonnebloem is de vrolijkste van alle potplanten en combineert het maken van zonlicht met dansen en staat zelfs zombies toe om aan haar blaadjes te trekken.


Plants vs. Zombies Zonnebloem Review 
De Plants vs Zombies Zonnebloem kan je zowel binnen als buiten zetten. De zonnebloem is handig voor de omgevingsscore (+8) en kost maar 75 Simoleon. De zonnebloem beweegt zo nu en dan en je Sims kunnen ermee dansen. Er zijn vier verschillende muziekjes uit Plants vs Zombies die de zonnebloem kan afspelen. De echte Plants vs Zombies liefhebber zal ze dan ook meteen herkennen. Het is dan ook erg leuk dat deze optie erbij zit, maar aan de andere kant hadden we stiekem gehoopt dat de zonnebloem in het Simlish zou zingen. Jammer genoeg is dat niet het geval, aangezien alle liedjes van de zonnebloem instrumentaal zijn en dus zonder gezongen tekst.
 
 


 
Een aantal keer per dag zal de Plants vs. Zombies Zonnebloem zonlicht produceren die je in de omgeving van de zonnebloem kan vinden. Als je de zonnebloem binnen hebt gezet, dan is het ook aan te raden om buiten te kijken aangezien het zonlicht daar ook kan liggen. Het zonlicht blijft zo’n 18 uren in Simstijd liggen voordat het verdwijnt waardoor je Sim genoeg tijd heeft om het te verzamelen. Zonnebloemen kunnen per dag meerdere zonlicht deeltjes produceren, waardoor het zich kan opstapelen. Het is dan ook fijn dat het automatisch weer verdwijnt als je een lange tijd geen zonlicht verzamelt. Ook heb je hierdoor genoeg aan één zonnebloem om voldoende zonlicht te verzamelen voor je tuin. Het zonlicht kan je namelijk gebruiken om met het SnelGroei Tuinierstation speciale kunstmest te maken die overheerlijk van kwaliteit is en daarnaast ook nog eens ervoor zorgt dat de planten naar hun volgende groeistatus groeien.
 
 


 
De Plants vs. Zombies Zonnebloem bezorgt ook nog eens Sims die in de buurt staan een gemoedstoestand. Meestal zal deze positief zijn, maar niet alle Sims houden van veel zonneschijn. De meeste Sims zullen echter spontaan vrolijk worden zodra ze deze gezellige Zonnebloem zien.
 
 

 
Als je De Sims 3 Bovennatuurlijk hebt geïnstalleerd, dan zet je misschien beter de Plants vs Zombies Zonnebloem op een veilige plek bij de andere planten. Zombies zijn namelijk ook dol op zonnebloemen. En hoewel de Plants vs Zombies Zonnebloem nog altijd even vrolijk blijft kijken terwijl de zombie hem aanvalt, betekent dat niet dat hij ongedeerd blijft. Net zoals bij andere planten zal de zombie doorgaan tot de plant helemaal is opgegeten. In onze De Sims 3 Bovennatuurlijk zombiegids kan je overigens nog een aantal tips vinden over wat je kunt doen tegen zombies.
 

 

Conclusie

De Plants vs. Zombies Zonnebloem ziet er niet alleen onwijs schattig uit, maar hij speelt ook nog eens een aantal leuke deuntjes uit Plants vs Zombies. Het is wel wat jammer dat de zonnebloem niet kan zingen, maar door de overige opties is dit een erg leuk voorwerp. Door het verzamelen van de zonneschijn kan je ook nog eens erg krachtige kunstmest maken met het SnelGroei Tuinierstation waarmee planten meteen de volgende groeistatus bereiken. Dit is dus zeker een erg leuke toevoeging voor iedereen die van tuinieren en/of Plants vs Zombies houdt.
 
 
1, 2, 3, 4!
There’s a zombie on your lawn
There’s a zombie on your lawn
There’s a zombie on your lawn
We don’t want zombies on the lawn