Plaatselijke Peuterloper

Plaatselijke Peuterloper

Downloadlink

Kan gebruikt worden door: peuters (en een tiener, jongvolwassene, volwassene of oudere kan de peuter in de plaatselijke peuterloper zetten)
Interacties: peuter in looptoestel zetten, peuter oppakken, Spelen, Leren lopen en Hierheen gaan.

 
Omschrijving: Nooit meer emmeren en mieren met de Plaatselijke Peuterloper! Met dit loopapparaat zullen zelfs de meest koppige kinderen leren lopen! Geen ouderlijke aanmoediging nodig! Zet je kind erin en laat het apparaat zijn werk doen!


Plaatselijke Peuterloper Review

De plaatselijke peuterloper komt standaard in drie verschillende kleuren. Peuters kunnen niet zelf in en uit de Plaatselijke Peuterloper klimmen. Ze zullen dus erin gezet en gehaald moeten worden door hun ouders of oppassers.

Peuters kunnen niet alleen spelen met de drukknoppen op de peuterloper, maar ze kunnen ook zichzelf leren lopen als ze dat nog niet kunnen. Deze nieuwe optie kan erg handig zijn voor huishoudens met veel kinderen of gewoon als de ouders te druk zijn om hun peuters te leren lopen. Als ze al geleerd hebben om te lopen, dan kunnen ze zich in de plaatselijke peuterloper redelijk snel verplaatsen door de kamer van je Sims.

En natuurlijk kunnen ze ook gezellig bij elkaar voor de nieuwe poort met een deurtje om peuters buiten te houden wachten omdat het stiekem allemaal toch wel een beetje eng is zonder mamma.

Bekijk ook eens onze video waarin je de Plaatselijke Peuterloper in actie kan zien.


 

Conclusie

De Plaatselijke Peuterloper is een leuk nieuw voorwerp voor peuters. Het is niet alleen fijn dat peuters nu wat meer hebben om te doen, maar het is ook nog eens ontzettend handig dat ze zichzelf kunnen leren lopen met de plaatselijke peuterloper. Vooral voor drukke ouders kan dit echt een uitkomst zijn. Mochten je peuters al kunnen lopen, dan kunnen ze zich ook vermaken door de knoppen die op de plaatselijke peuterloper zitten. Dit premiummateriaal is dan ook zeker een aanrader voor mensen die graag met hun peuters bezig zijn.