Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station Review

Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station

Downloadlink

Prijs: § 50
Kan gebruikt worden door: tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Baden, verschonen
Omschrijving: Vieze luier? Vies kind? Lijkt het wel of je baby altijd een beetje plakkerig is? Dan is dit het product voor jou! Maak je kind veilig schoon met het Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station! Speciaal ontworpen met een antislip kuip en een lekker zacht verschoonoppervlak, waarop je met één veeg en in één handomdraai de viezigheid verwijdert.


Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station Review


 
Veel Simsfans wachten al tijden op een verschoningstafel voor De Sims 3. Deze zat niet in het basisspel en is later ook niet toegevoegd in een van de uitbreidingen voor De Sims 3. Maar nu kunnen we eindelijk door deze toevoeging aan De Sims 3 Store weer baby’s en peuters laten verschonen en baden. De Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station komt standaard in drie kleuren, maar je kunt ‘m natuurlijk aanpassen via Stijl creëren. Op het rechterdeel kan je eventueel bepaalde voorwerpen zetten zoals de Gift der Spraak Babyfoon.
 
 


 
Als je de optie ‘baden’ selecteert wordt er snel een badje met een laag water geplaatst om de baby of peuter in te wassen. Peuters worden wel eerst uitgekleed voordat ze het badje in gaan, maar baby’s zullen jammer genoeg nog steeds in hun doek gewikkeld blijven. Dit ziet er enigszins vreemd uit, maar aan de andere kant is het ook weer handig omdat je daardoor beter kan zien wat er gebeurd omdat er geen censuurblokken zijn. Bij baby’s zie je duidelijk het water en de zeepbellen, maar dit is bij peuters al een stuk lastiger te zien door de censuurblokken.
 
 


 
Via het Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station kan je ook de luier van baby’s en peuters verschonen. Bij peuters is het hier ook weer jammer dat de censuurblokken zo groot zijn terwijl je duidelijk kan zien dat de peuter zijn kleding nog aan heeft. De censuurblokken zijn zo groot dat je vanuit bepaalde hoeken zelfs het gezichtje soms lastig kan zien. Natuurlijk is dat ook weer niet zo’n ramp, maar als je erg lang op een verschoningstafel hebt gewacht en speciaal daarvoor de Slaap- en Kinderliedjes set heb gekocht, dan kan dit een beetje een domper zijn. Je koopt immers niet een verschoningstafel met nieuwe interacties om vervolgens niet te kunnen zien hoe dat gebeurt.

Bij baby’s ontstaat er een enorme talkpoederwolk tijdens het verschonen. Tijdens het verschonen zie je de armen van de volwassen Sim wat bewegen, maar verder is er dus niet erg veel te zien. Het is nog steeds leuk dat er eindelijk een verschoningstafel is toegevoegd zodat je meer met baby’s en peuters kan doen, maar we kunnen ons voorstellen dat men doordat het zo lang na de release van De Sims is uitgebracht als premiummateriaal toch wat meer van het Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station zou hebben verwacht.
 
 

 
Tijdens het verschonen van de luier van peuters kan er wel eens wat mis gaan. Niet alleen kunnen de ouders wat talkpoeder in hun ogen krijgen, maar soms heeft de kleine een ‘ongelukje’. Dat heeft de vader van deze peuter jammer genoeg persoonlijk ondervonden… Ook kunnen de baby’s en peuters na het verschonen een nieuwe gemoedstoestand krijgen. Als hun blaasniveau tijdens het verschonen laag is, dan is de kans op de negatieve gemoedstoestand Luieruitslag (-10 voor 4 uren) groter. Is hun blaasniveau daarentegen op een goed niveau is (groen), dan is de kans groter dat ze de positieve gemoedstoestand Fris gepoederd (+10 voor 4 uren) krijgen.

 

 

Conclusie

Het is leuk om te zien dat er eindelijk een verschoningstafel is toegevoegd. Dit is zeker een item waar veel Simsfans op hebben gewacht. Verder is het leuk en handig dat het Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station zowel gebruikt kan worden om je baby’s of peuters in te badderen als hun luier te verschonen. Het is wel wat jammer dat je van de nieuwe interacties weinig ziet door de overdreven censuur. Het Niet Meer Vies Luier Verschonen en Bad Station is een leuke toevoeging die De Sims 3 weer iets realistischer maakt, maar het is dan weer jammer dat je er zo weinig van kan zien.