MultiTab 6.000

MultiTab 6.000

Downloadlink

Prijs: § 750
Interacties: boek op de MultiTab 6.000 lezen, online boeken kopen, online sociale game spelen, cadeau geven, huiswerk maken, naar tabcast luisteren
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Omschrijving: Na talloze uren onderzoek en tests, 3 Lamamascottes en 5.999 herhalingen, kwam het team vol knappe koppen bij LamaNoms B.V. eindelijk met “iets” op de proppen! Dit is het resultaat: de MultiTab 6.000! Sims kunnen tijdens hun taken multitasken en tegelijkertijd draadloos naar exclusieve ‘Tabcasts’ luisteren. Het is dus mogelijk om vaardigheden te ontwikkelen TIJDENS het trainen, poetsen en meer! Je Sims kunnen met deze tablet altijd en overal online boeken bestellen, iets lezen in hun bibliotheek en online sociale spelletjes spelen. Met de MultiTab 6.000 lijken je Sims het in de toekomst twee keer zo druk te hebben!


MultiTab 6.000 Review


 
De MultiTab 6.000 is een handig tablet die je Sims overal mee naartoe kunnen nemen. Ze kunnen met dit nieuwe apparaat boeken aanschaffen en lezen, naar tabcasts luisteren en online sociale games spelen.
 
 

 
Er zijn tien verschillende tabcasts die je Sims kunnen beluisteren:

  • Charismatabcast
  • Kooktabcast
  • Vistabcast
  • Tuiniertabcast
  • Gitaartabcast
  • Handigheidtabcast
  • Inzichttabcast
  • Nectartabcast*
  • Fotografietabcast*
  • Schrijftabcast

* deze tabcasts zijn enkel beschikbaar als de uitbreiding Wereldavonturen is geïnstalleerd

Via het menu kan je selecteren welke tabcast je Sim wil beluisteren. Vervolgens zal je Sim een klein apparaatje in zijn of haar oor doen dat om de zoveel tijd een rood knipperend licht af geeft. Tijdens het beluisteren van een tabcast ontvangen Sims een gemoedstoestand voor een bepaalde tijd, maar dit heeft verder geen effect op het humeur. Het is wel handig om te weten hoe lang de tabcast nog duurt. De duur van een tabcast is afhankelijk van het huidige vaardigheidsniveau van je Sim. Heeft je Sim een bepaalde vaardigheid nog niet geleerd, dan zal het ongeveer twee uren in Simstijd duren voordat ze hun eerste vaardigheidspunt verdienen. De volgende vaardigheidspunt (1-2) duurde bij ons 60 minuten en de vaardigheidspunt daarna (2-3) weer twee uren in Simstijd. Dat is veel sneller dan via de normale manier. Ter vergelijking: onze Sim moest ongeveer 4 uren op de piano spelen voor slechts één vaardigheidspunt.


 
Je Sims kunnen tijdens het luisteren naar een tabcast verder doen wat ze willen. Willen ze bijvoorbeeld andere vaardigheden ontwikkelen of juist een lekker ijsje eten, dan is dat dus geen enkel probleem. De tabcast gaat dan gewoon verder en je Sims doen nog steeds ervaring op. Door het beluisteren van tabcasts kunnen je Sims dus echt moeiteloos hun vaardigheden ontwikkelen.
 
 

 
Je kan ook via de MultiTab 6.000 boeken online bestellen. Hierdoor hoeven je Sims niet meer helemaal naar de boekenwinkel af te reizen, maar kunnen ze gewoon vanuit hun luie stoel alles bestellen wat ze willen. Het is overigens niet mogelijk om boeken uit de werelden van Wereldavonturen te bestellen als deze uitbreiding is geïnstalleerd. Daarvoor zul je dus nog steeds moeten afreizen naar deze landen. Je Sim kan daarentegen met de uitbreiding Na Middernacht wel soms korting krijgen bij de aanschaf van boeken via MultiTab 6.000 als hij of zij beroemd is.
 
 

 
Sims kunnen via de MultiTab 6.000 ook boeken lezen. Dit kunnen ze echter net zoals bij het lezen van normale boeken alleen zittend doen. Ook kunnen ze vanzelfsprekend alleen de boeken lezen waarvan ze het vereiste vaardigheidsniveau al hebben behaald. We hebben verder ook geen merkbaar verschil opgemerkt in de snelheid van het opdoen van de vaardigheden tegenover het lezen van normale boeken. Wel zullen kinderen die hun huiswerk maken met behulp van de MultiTab 6.000 dit sneller doen dan gewoonlijk. Huiswerk maken met de MultiTab 6.000 is ook een stuk leuker dan zonder: kinderen zullen juist plezier beleven in plaats van dat het afneemt tijdens het maken van hun huiswerk met de MultiTab 6.000. Het maken van huiswerk met de MultiTab voelt dan ook bijna als cheaten, maar aan de andere kant is het ook wel eens fijn dat kinderen nu meer dan genoeg tijd hebben om na school nog even te spelen en andere dingen te doen.
 
 

 
Een van de grootste voordelen van de MultiTab 6.000 is dat elk boek dat je in de familieinventaris stopt ook beschikbaar wordt op elke MultiTab 6.000 in het huishouden. Zo konden wij bijvoorbeeld twee Sims tegelijk een bepaald boek laten lezen via de MultiTab 6.000, terwijl er slechts één exemplaar aanwezig van is in de familieinventaris. Dit nieuwe premiummateriaal kan dus op de lange termijn zeker een grote kostenbesparing zijn als meerdere Sims in het huishouden tegelijk dezelfde boeken willen lezen.
 
 

 
Daarnaast kunnen Sims met de MultiTab 6.000 een aantal verschillende online sociale games spelen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat door het spelen van deze online games niet alleen het plezier van je Sims omhoog, maar zal tegelijk de behoefte sociaal worden vervuld. Als deze behoeften helemaal vervuld zijn, dan zal je Sim de MultiTab 6.000 automatisch uitzetten. Je Sims zijn ongeveer drie kwartier in Simstijd kwijt om beide behoeften voor de helft te vervullen. Met de MultiTab 6.000 kan je dus aardig snel deze behoeften op peil brengen.
 
 

Conclusie

De MultiTab 6.000 doet zijn naam eer aan en is ook echt multifunctioneel. Of je Sims nu snel een humeuroppepper nodig hebben, een nieuwe vaardigheid willen opdoen of bijvoorbeeld snel zwangerschapsboeken nodig hebben voor een onverwachte zwangerschap, dan kan dit apparaat de uitkomst bieden. Daarnaast is het ook erg handig dat alle Sims in het huishouden met een MultiTab 6.000 ieder boek in de familieinventaris kunnen lezen waar en wanneer ze maar willen. Dit is zeker een van de handigste apparaten uit De Sims 3 Store en eigenlijk kan je de MultiTab 6.000 ook niet meer missen als je ‘m eenmaal gewend bent.