Koning Krokant Pro Friteuse

Koning Krokant Pro Friteuse

Downloadlink

Kan gebruikt worden door: tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Interacties: Frituren en eten…, Serveren… (Gefrituurde reep, Gefrituurde worst op een stokje, Gefrituurde uienstengels, Gefrituurde kip, Gefrituurde kalkoenbout, Gefrituurde vis, Gefrituurde kaasstengels, Gefrituurde burrito, Gefrituurde bacon), Gefrituurd ijs (met bacon en stroop) en Gefrituurde ijsbeignet [Beschikbaar indien er op dezelfde kavel ook een Vrieshap Pro IJsmachine staat]

Omschrijving: Met de Koning Krokant Pro Friteuse kun je het lot, je fornuis en de weegschaal tarten, terwijl je tegelijkertijd van nieuwe lekkernijen geniet. Nog krokanter, dus nog lekkerder! Dit apparaat is eenvoudig in gebruik en de bereidingstijd is kort, dus het mag echt niet ontbreken in de keuken van je Sims! Gebruik de friteuse ook eens in combinatie met de Vrieshap Pro IJsmachine. Gefrituurd ijs is wel een beetje paradoxaal, maar toch onvoorstelbaar lekker! Trek dus extra dikke ovenwanten aan en haal de Koning Krokant Pro Friteuse vandaag nog in huis!


Koning Krokant Pro Friteuse Review

Met de Koning Krokant Pro Friteuse kan je negen verschillende gerechten bereiden:

  • Gefrituurde reep
  • Gefrituurde worst op een stokje
  • Gefrituurde uienstengels
  • Gefrituurde kip
  • Gefrituurde kalkoenbout
  • Gefrituurde vis
  • Gefrituurde kaasstengels
  • Gefrituurde burrito
  • Gefrituurde bacon

Het frituren zelf is verder niet zo heel bijzonder. Je Sim stopt het eten in de pan, draait het zo nu en dan op en voor de rest wachten ze af totdat het klaar is. Soms branden ze per ongeluk hun hand als ze het handvat van de frituurpan willen vasthouden. Maar afgezien van dat kunnen zelfs Sims met weinig tot geen kookervaring goed met dit apparaat overweg, zodat ook zij snel een smakelijke maaltijd kunnen neerzetten. De maaltijden die je kan bereiden zien er allemaal verschillend uit. Je krijgt er bij zelf honger van door al die smakelijke details. Als je Sims een maaltijd eten die bereid is met de Koning Krokant Pro Friteuse zullen ze bovendien de nieuwe gemoedstoestand “troostvoedsel” (+20 humeur voor 4 uren) krijgen.

Als zowel een Vrieshap Pro IJsmachine als een Koning Krokant Pro Friteuse op de kavel aanwezig is, dan ontvangen alle Sims in het huishouden 500 punten aan levenslange blijdschap die ze kunnen besteden aan levenslange beloningen. Er worden dan ook nog eens drie extra gerechten beschikbaar: gefrituurde ijsbeignets, gefrituurd ijs met bacon en stroop en gefrituurd ijs. Bij deze gerechten wordt er eerst gefrituurd en vervolgens wordt er nog wat ijs toegevoegd. Als Sims deze gerechten eten, dan ontvangen ze de gemoedstoestand Gefrituurde zaligheid of Beter met bacon (beide + 20 humeur voor 4 uren). Deze bonus komt dus bovenop de eerder genoemde gemoedstoestand troostvoedsel.

In principe zijn gefrituurde ijsbeignets, gefrituurd ijs met bacon en stroop en gefrituurd ijs allemaal gerechten voor één Sim. Heb je echter een geest uit De Sims 3 Showtime in je huishouden, dan kan je ook deze gerechten oproepen. In dat geval roepen ze meteen een gehele schotel op met meerdere porties voor verschillende Sims.

Hoewel deze gerechten redelijk snel klaargemaakt kunnen worden, is het wel fijn dat ze ook kunnen worden opgeroepen door geesten. Je krijgt dan niet alleen meteen meerdere porties, maar je houdt meteen ook je keuken schoon. Zoals op de afbeelding hieronder te zien is wordt namelijk de keuken door het gebruik van de ijsmachine relatief snel smerig. Dus als je Sims wel de lusten maar niet de lasten willen, is dat de ultieme oplossing.