Klassieke Kauwgombalmachine

Klassieke Kauwgombalmachine

Downloadlink

Interacties: Kauwgombal halen, Trappen, Bijvullen, Repareren, Saboteren.
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Omschrijving: Jong en oud zal blij worden van deze navulbare Kauwgombalmachine. Wie zoet is krijgt lekkers, in de vorm van een lekkere kauwgombal. Waarschuwing: wie te veel kauwgomballen eet kan flinke buikpijn krijgen en behoorlijk ziek worden!


Klassieke Kauwgombalmachine Review

De Klassieke Kauwgombalmachine haalt weer het kind in jouw volwassen Sims naar boven. Voor één Simoleon kunnen ze een kauwgombal uit de machine halen en zal je ze zo ongeduldig als een klein kind zien staan wachten. Kinderen en tieners kunnen natuurlijk ook een kauwgombal uit de Klassieke Kauwgombalmachine halen. Je Sims zullen de gemoedstoestand ‘suikerstoot’ (+15 voor 4 uren in Simstijd) ontvangen als ze een kauwgombal eten. Maar pas op, te veel kauwgomballen is ook niet goed en zorgt ervoor dat je Sim misselijk wordt en de gemoedstoestand ‘misselijk’ ontvangt (-25 voor 2 uren in Simstijd)!

De Kauwgombalmachine kan ook leeg raken en dan zal je Sim de machine weer bij moeten vullen voordat ze verder kunnen gaan genieten van de zoete, fel gekleurde kauwgomballen.