Klassieke Coole Opknapauto

Sims 3 store Klassieke Coole Opknapauto

Downloadlink

Prijs: § 350
Kan gebruikt worden door: tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Interacties: Radio aan- en uitzetten, Motor reviseren, Aan carrosserie werken, Aan automotor werken, Auto in was zetten, Motor laten brullen, Chillen in auto, Naar sterren kijken met, Knuffelen in auto, Vrijen in auto, O jaa! in auto, Kindje proberen te maken, Naar openbare kavel gaan.

Omschrijving: Ze ziet er nu misschien nog niet zo flitsend uit, maar met wat sleutelwerk aan de motor en carrosserie zou ze zomaar eens een echte beauty kunnen worden.

  • Kijk hoe je Klassieke Coole Opknapauto transformeert van een rammelbak in een kunstwerk op wielen dat in geen enkel showroom zou misstaan!
  • Werk aan de handigheidsvaardigheid van je Sim door de motor te repareren, de auto opnieuw in de lak of de was te zetten! Het gaat allemaal een stuk sneller als je die ene handige Sim van je familie aan het werk zet.
  • Knuffel lekker met die ene speciale Sim en doe er een schepje bovenop door te vrijen in de tweede versnelling! Je kunt zelfs overschakelen naar het echte werk en helemaal los gaan in de vijfde versnelling.
  • Laat de motor na al je harde werk brullen en luister hoe hij spint als een leeuw! Je kunt het ook proberen als je nog niet helemaal klaar bent met je gesleutel, met alle gevolgen van dien.
  • Maak in je nieuwe wagen een ritje door de stad, of verkoop hem om flink wat winst te maken.

Klassieke Coole Opknapauto Review

Bij de wereld De Sims 3 Roaring Heights zit het premiummateriaal de Klassieke Coole Opknapauto. Zoals de naam al doet vermoeden is dit niet een normale wagen die je even koopt en waarin je Sims vervolgens meteen kunnen rijden. Voor § 350 kunnen je de Klassieke Coole Opknapauto aanschaffen wat op dat moment nog niet meer dan een oude rammelbak is waarmee je niet kan rijden. Door veel aan je auto te sleutelen kan je ‘m omtoveren tot een hippe functionerende wagen.

Als je de Klassieke Coole Opknapauto net hebt gekocht heb je meteen al veel opties. Ze kunnen alvast in de auto zitten, knuffelen of andere dingen doen of meteen beginnen met het opknappen van de auto.

Je kan je Sim telkens een uur aan de auto laten werken. Het werken aan de auto helpt de vaardigheid handigheid van je Sims te verbeteren. Sims met een hoog vaardigheidsniveau voor handigheid zullen ook de auto sneller kunnen opknappen. Toch zal je Sim heel wat uurtjes kwijt zijn om de Klassieke Coole Opknapauto volledig op te knappen. Als je denkt genoeg gesleuteld te hebben aan de automotor dan kan je de motor even testen. Als je nog niet zo lang aan de motor hebt gewerkt dan zullen er grote rookwolken verschijnen en krijgen je Sims tijdelijk de negatieve gemoedstoestand “Onbetrouwbare motor” maar na wat uren hard werken zal de motor spinnen als een leeuw.

Een auto kan natuurlijk ook niet zonder een goede basis, dus je Sim moet ook aan de carrosserie werken. Na een aantal uren werken zal je langzaam verbeteringen zien totdat de auto uiteindelijk rijklaar is. Je kan dan alvast je eerste ritje maken of verder sleutelen aan de motor of de auto in de was zetten zodat ie meer gaat glimmen.

Je kan je auto eventueel ook voorzien van een andere kleur via stijl creëren.

Verder kunnen je Sims knuffelen in de auto of romantisch samen naar de sterren kijken. Ook kunnen ze in de auto zoenen of zelfs O jaa! waar we een leuke verwijzing naar de film Titanic kunnen spotten in de vorm van de hand op het autoraam. En natuurlijk houden je Sims hier de nodige positieve gemoedstoestanden aan over. Een ander leuk detail is dat als je Sims gaan zitten in de auto dat ze dan ook echt de portieren gebruiken. Jammer genoeg teleporteren ze nog steeds de auto in als ze naar een andere kavel toe rijden, maar het is wel leuk om te zien dat ze bij andere interacties echt instappen.

Al met al is de Klassieke Coole Opknapauto leuk om te hebben. Het is een leuke manier om de vaardigheid handigheid van je Sims te verbeteren en je houdt er ook nog eens een leuke auto aan over. Het is misschien niet de snelste wagen, maar dan kan je tenminste langer genieten van het rondrijden in de auto. Daarnaast kost het je Sims slechts § 350 om de Klassieke Coole Opknapauto aan te schaffen en als ze ‘m volledig hebben opgeknapt dan kan de auto meer dan 20.000 Simdollars opleveren. Als je handige Sims in je huishouden hebt dan kan je dus een behoorlijk zakcentje overhouden aan het opknappen en verkopen van deze auto’s.

Bekijk ook eens onze video om de Klassieke Coole Opknapauto eens in actie te zien!