Jeugdigheidsfontein Leon Review

Jeugdigheidsfontein Leon

Downloadlink

Prijs: § 495.000
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Interacties: Bekijken, Drinken, Om jeugd wensen.

 
Omschrijving: Het maakt niet uit of je deze fontein midden in het bos of in je verwaarloosde achtertuin zet; het tinkelende water zal overal een rustgevend effect hebben. Ga terug in de tijd, of verras een nietsvermoedende voorbijganger met deze imposante rots.

  • Eén slokje uit de Jeugdigheidsfontein en je Sim krijgt nog één dag!
  • Gooi een paar Simdollars in de fontein om te kijken of je wens uitkomt.
  • Kijk uit: als je te inhalig wordt, word je misschien wel opgescheept met de eigenschap kinderachtig.

Jeugdigheidsfontein Leon Review

Als je de officiële omschrijving leest van de jeugdigheidsfontein, dan verwacht je eigenlijk dat er al eentje ergens verstopt is in De Sims 3 Hidden Springs. Jammer genoeg moet je zelf de jeugdigheidfontein plaatsen vanuit de koopmodus. De jeugdigheidsfontein kost echter zo’n § 495.000. Zonder cheats of rijke Sims zal het dus erg lastig zijn om de jeugdigheidsfontein bij je Sims thuis te plaatsen. We snappen natuurlijk dat dit een uniek voorwerp behoort te zijn wat niet elke Sim eventjes kan aanschaffen, maar dit bedrag is wel ontzettend hoog. Gelukkig kan je de jeugdigheidsfontein natuurlijk eventueel ook op een openbare kavel zetten.

Er zijn een aantal interacties met de jeugdigheidsfontein. Je Sims kunnen de fontein bekijken, wat water uit de fontein drinken of om jeugd wensen. Als ze wat water drinken uit de fontein, dan is er een kans dat ze één dag jonger zullen worden. Daarnaast zullen ze een positieve gemoedstoestand “Nog een dag” van +30 krijgen gedurende 12 uren. Als ze eenmaal met succes een dag jonger zijn geworden, dan zullen ze overigens niet direct hierna opnieuw wat water kunnen drinken uit de jeugdigheidsfontein.

Ze kunnen dan wel nog wensen om jeugd. Dat kost § 25 per wens en ook hier is niet zeker of je wens zal uitkomen. Het kan zelfs gebeuren dat de wens helemaal anders loopt dan verwacht! Zo werd onze Sim bijvoorbeeld niet jonger, maar kreeg ze de eigenschap kinderachtig. Je mag trouwens niet kiezen welke eigenschap er wordt vervangen. Het spel kiest willekeurig een eigenschap uit en zal deze vervangen door de eigenschap kinderachtig. Zo had onze Sim eerst de eigenschap humeurig en door de wens was deze dus vervangen naar kinderachtig. Even later lukte de wens wel. Je Sim zal dan weer aan het begin van hun levensfase zitten. Onze Sim was bijvoorbeeld alweer bijna een oudere, maar door het vervullen van de wens zat ze weer in het begin van haar volwassen leven. Ook kreeg ze de positieve gemoedstoestand “Uitgekomen wens” van +50 humeur voor 2 dagen.