Houtgestookte oven

Houtgestookte oven

Downloadlink

Kan gebruikt worden door: tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Interacties: Opdienen… Landbrood, Ontbijt-calzone, Kazig brood, Landbrood, Knoflookbrood, Alleen op de wereld-calzone, Vleesfeest-calzone, Lasagne uit de houtoven, Plantaardige lasagne, Lasagne Sopresa, Pizza met extra kaas, Combinatie-pizza Margherita, Pepperoni-pizza.

 
Omschrijving: Niets zegt meer culinair meesterwerk dan vers met vuur gebakken voedsel! Ontdek je innerlijke Mamma Mia tijdens het koken van verschillende nieuwe recepten voor brood, lasagne en pizza!


Houtgestookte oven Review

De Houtgestookte oven is niet alleen een leuke manier om het voedsel voor je Sims te bereiden, maar het levert daarnaast ook vele nieuwe lekkere recepten op! Zo kan je nu een aantal nieuwe broden, pizza’s, calzone en lasagne maken. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe recepten en welk vaardigheidsniveau voor koken je moet hebben bereikt om de gerechten te kunnen maken.

Benodigd vaardigheidsniveau voor koken
0
0
0
0
0
0
0
0
2
3
3
5
7
* Hiervoor heb je de Nederige Oogstkraampjes nodig.

De animaties die horen bij de Houtgestookte oven zien er allemaal prima uit. Hierboven kan je zien hoe onze Sim een brood bakt. Het bakken van brood of andere lekkernijen zorgt er ook voor dat Sims die in de buurt zijn de positieve gemoedstoestand “Versgebakken” van +20 voor 4 uren krijgen.

Ook het bakken van pizza’s ziet er erg leuk uit. Sims zullen het deeg boven hun hoofd draaien en soms in de lucht gooien. Vervolgens doen ze er wat ingrediënten op en gaat het de oven in. Sims die een lekkere pizza eten krijgen als bonus de positieve gemoedstoestand “Mamma Mia” van +20 voor 4 uren. Een ander leuk detail is dat als ze het pizzastuk niet helemaal opeten, er nog een korstje overblijft.

Schuif die lasagne er maar in!

Het bakken gaat niet altijd goed… bah!

Het bereiden van een calzone lijkt echt veel op het bereiden van een pizza, maar het deeg wordt ander gevouwen en het resultaat ziet er ook totaal anders uit. Maar het is volgens onze Sims wel even lekker!

Op deze twee screens staan nog een aantal gerechten waaronder een pizza met extra kaas en een pepperoni-pizza. Zoals ook op de afbeeldingen is te zien, ziet dus niet elke pizza er hetzelfde uit. Verder krijgen vampiers de nieuwe negatieve gemoedstoestand “Knoflookallergie” als je ze knoflookbrood te eten geeft en kunnen weerwolven de positieve gemoedstoestand Calzone Carnivoor krijgen als je ze een vleesmaaltijd geeft.