Heteluchtballon Review

Heteluchtballon

Downloadlink

Prijs: § 12.900
Kan gebruikt worden door: tiener, jongvolwassene, volwassene en oudere.
Interacties: Instappen, Uitstappen, Klaarmaken voor opstijgen, Landen, O jaa!, Drinken, Ritje maken, Aanzoek, Vliegen naar.

 
Omschrijving: Zitten je Sims een beetje in de put? Overstijg alle problemen met een tochtje in de heteluchtballon! Neem je vrienden mee voor een ritje! Drink cider met die ene speciale Sim! Er gaat niets boven een groots romantisch gebaar, aanzoek of O jaa! dan een grote ballon!


Heteluchtballon Review

De heteluchtballon komt standaard in vier verschillende kleuren met en zonder versiering. Het is een vrij groot object, dus je moet er wel de ruimte voor hebben op een vlak stuk grond. Je kan één of twee Sims laten instappen voor een ballonvaart. Sommige Sims vinden het in het begin even eng of worden misselijk tijdens de ballonvaart, maar de meeste Sims vinden het wel leuk. De heteluchtballon stijgt jammer genoeg niet echt ver op boven de grond. Je hoeft dus niet te verwachten dat je met de heteluchtballon boven huizen kan zweven. Eenmaal in de lucht pakken Sims regelmatig hun verrekijker om van het uitzicht te kunnen genieten.

In de heteluchtballon kunnen Sims nog een aantal dingen doen. Zo kunnen ze samen wat drinken van de fles die aan de binnenkant hangt. Ook kunnen Sims Ojaa in de ballon doen als hun relatie goed genoeg is of zelfs een romantisch aanzoek doen. In de heteluchtballon worden overigens romantische interacties sneller geaccepteerd door de andere Sim. Je Sims kunnen een aantal positieve gemoedstoestanden krijgen zoals ‘de hangende mand’ (+50 humeur voor 12 uren) na Ojaa! in de heteluchtballon of ‘glorieus uitzicht’ (+20 humeur voor 4 uren).

Met de heteluchtballon kunnen Sims naar andere huizen en openbare kavels reizen waar genoeg plek is om te landen. Jammer genoeg zie je echter niet de heteluchtballon door de wereld zweven. Als je je bestemming hebt geselecteerd wordt de heteluchtballon namelijk meteen naar die locatie geteleporteerd als het ware. Je ziet dus helemaal niets van de reis. Op de bestemming kan je overigens wel gewoon landen en daarna kan je ook weer terug naar huis vliegen. We hadden het alleen leuker gevonden als je meer van de ballonvaart had kunnen zien dan alleen het opstijgen en het landen.


 

Conclusie

De heteluchtballon is een leuke toevoeging aan De Sims 3. Het is een leuke nieuwe plek voor je Sims om Ojaa! te doen en ook erg romantisch om je Sim aan aanzoek te laten doen. Het is alleen ontzettend jammer dat je de heteluchtballon niet door de wereld ziet vliegen. Je kan alleen het opstijgen en landen van de luchtballon zien en daarnaast gaat de luchtballon ook niet zo enorm hoog boven de grond. Als dit allemaal wel had gekund dan was het een fantastisch nieuw item geweest. Maar nu komen we eigenlijk niet verder dan dat de luchtballon wel leuk is om te hebben, maar ook weer niet zo ontzettend speciaal is om bijvoorbeeld daarvoor Aurora Skies aan te schaffen. Nou is het premiummateriaal dat bij een wereld zit natuurlijk altijd al een extraatje geweest, maar we kregen zelf wat het idee dat veel Simsfans iets meer hadden verwacht van de heteluchtballon.