Heer Vladimirs Toverketel

Heer Vladimirs Toverketel

Downloadlink

Prijs: § 667
Kan gebruikt worden door: tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Toveren, Drankje brouwen, Drankje opdrinken, Drankje dumpen
 
Omschrijving: Slurp, brouw en drink je naar een magisch avontuur met elke draai van de soeplepel in Heer Vladimirs Toverketel! Verzamel of tover een lading ingrediënten, brouw magische mengsels en gooi alle voorzichtigheid overboord terwijl je een slok van deze toverdranken neemt. Mmmm, heerlijk!


Heer Vladimirs Toverketel Review


 
In het begin heb je alleen de optie ‘toveren’ bij de Heer Vladimirs Toverketel. Met deze nieuwe animatie tovert jouw Sim een willekeurig verzamelbaar voorwerp te voorschijn. Dit kunnen bijvoorbeeld edelstenen zijn of wat anders. Het toveren ziet er erg mooi uit en is ook nog eens handig: zo hoeven je Sims niet op zoek te gaan naar edelstenen en dergelijke!
 
 

 
Als je drie items toevoegt aan de Heer Vladimirs Toverketel, dan kan je Sim een drankje brouwen. Voeg de juiste ingrediënten samen om een drankje met speciale effecten te brouwen. Als het drankje af is kunnen Sims het weggooien of als ze dapper genoeg zijn kunnen ze het opdrinken.
 
 


 
De effecten van het brouwsel hangt af van de combinatie van ingrediënten. Door drie willekeurige edelstenen te gebruiken kregen we een emotiedrankje. Hierdoor kreeg de Sim die het drankje dronk de positieve gemoedstoestand ‘dwangmatig’ waardoor hij of zij elke Sim die hij zag de komende drie uren in Simstijd wilde knuffelen. Drie willekeurige vissen creëerde een slaapdrankje (waardoor Sims meteen in slaap zullen vallen) en drie stuks fruit (of andere etenswaren) leverde een hongerdrankje op. Ben je niet tevreden met de uitkomst? Gelukkig kan je ook het restant meteen weggooien zodat je meteen aan een nieuw drankje kan beginnen. Je hoeft overigens niet compleet te gissen naar de goede recepten, aangezien het spel soms hints geeft. Zo kregen wij bijvoorbeeld de hint om een regenboogkever, regenboogforel en een regelboogedelsteen te combineren. Door dit drankje worden de behoeften van de Sim die het opdrinkt groener en zal hun huis automatisch schoongemaakt worden.


 

Conclusie

De Heer Vladimirs Toverketel is een leuk nieuw voorwerp voor de mensen die van toveren houden. De animaties zien er goed uit en sommige drankjes kunnen erg van pas komen. Alleen zijn de ingrediënten van de goede drankjes vrij zeldzaam, waardoor ze lastig zijn te maken. Maar aan de andere kant is het natuurlijk ook wel een beetje de bedoeling dat je er je best voor moet doen. Verder is de optie toveren waarmee Sims verzamelbare voorwerpen te voorschijn kunnen toveren erg handig aangezien je zo veel tijd kan besparen die je Sims anders zouden besteden aan het zoeken naar edelstenen en dergelijke.