Glazen Bol voor Waarzeggers

Glazen Bol voor Waarzeggers

Downloadlink

Prijs: § 782
Kan gebruikt worden door: tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Eigen toekomst voorspellen, Toekomst voorspellen aan…, Nepvoorspelling doen aan…
 
Omschrijving: Maak je hoofd leeg, concentreer je en richt je scherpe blik op DE TOEKOMST. In het gladde oppervlak van de bol zul je zien dat de toekomst kristalhelder is en dat je vrienden en familieleden versteld zullen staan van jouw voorspellingen. Bovendien heeft je spiegelbeeld er nog nooit zo goed uitgezien.


Glazen Bol voor Waarzeggers Review 
De Glazen Bol voor Waarzeggers is een van de magische voorwerpen uit De Sims 3 Store. De tafel waar de glazen bol op staat is onderdeel van het object. Het is dus geen losse bol die je op iedere tafel kunt plaatsen, maar het is één tafel waar de bol op staat. Je kan wel kiezen welke stoelen je erbij plaatst. Je kan één of twee stoelen bij de Glazen Bol voor Waarzeggers plaatsen. Als je er eentje plaatst, dan kan je alleen je eigen toekomst voorspellen. Plaats je nog een tweede stoel, dan kan je ook de toekomst voorspellen aan een andere Sim op de kavel. Je kan ook een nepvoorspelling doen. Goedgelovige Sims zullen daar misschien intrappen, maar als ze je Sim op een nepvoorspelling betrappen dan kan dit slecht zijn voor hun relatie.
 
 
 
De effecten van een voorspelling verschillen per keer. Niet alleen verbetert (of verslechtert bij een nepvoorspelling) een voorspelling de relatie tussen de twee Sims, maar het kan ook andere gevolgen hebben. Zo was onze Sim opeens bevriend met iemand die hij nog nooit eerder had gezien. Een aantal uren naar de voorspelling kregen we vervolgens de melding dat hij door pech achtervolgd werd en zijn relatie met een andere Sim op springen stond. Even later gebeurde hetzelfde weer maar dan met een andere Sim. Misschien hadden we gewoon erg veel pech, maar anders zou het wel jammer zijn dat de Glazen Bol voor Waarzeggers ook zulke negatieve gevolgen kan hebben. Als je immers zonder cheats speelt, dan kan het erg lang weer duren om de relatie weer goed te krijgen.

Voor de rest zijn de animaties en muziekjes wel goed gedaan, maar de vraag is of je dat ook voldoende vindt om dit voorwerp vaker te gebruiken. Wij hadden in ieder geval het idee dat de glazen bol niet erg veel toevoegt. Het is leuk om te hebben en af en toe te gebruiken, maar het voegt wat ons betreft te weinig toe om het bijvoorbeeld bij elk huishouden te gaan gebruiken.
 
 

 
Als je ook het Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs Spreukenboek hebt, dan kan je de Glazen Bol voor Waarzeggers betoveren. Als de betovering goed gaat, dan komen er na afloop onder meer speciale effecten in de vorm van kleine spookjes vanaf. Ook maakt de Glazen Bol dan speciale geluiden ook al is deze nog niet in gebruik. Voor de rest hebben we geen speciale dingen ontdekt, maar dit is dan ook natuurlijk meer een extraatje voor als je beide voorwerpen hebt dan dat het een echt nieuwe toevoeging is.

 

 

Conclusie

De animaties en muziekjes van de Glazen Bol voor Waarzeggers zijn erg leuk gedaan. We kregen alleen wel een beetje het gevoel alsof de Glazen Bol nog iets mist. Het is een leuk item om te hebben en af en toe te gebruiken, maar het voegt wat ons betreft te weinig toe om het bijvoorbeeld bij elk huishouden te gaan gebruiken. De Glazen Bol voor waarzeggers is dan ook naar ons idee de minste van alle magische voorwerpen uit De Sims 3 Store.