Gift der Spraak Babyfoon Review

Gift der Spraak Babyfoon

Downloadlink

Prijs: § 50
Kan gebruikt worden door: peuter
Interacties: Verschoon mij, Voed mij, Schommel me, Speel met mij, Praat met mij, Wandel met mij, Aanzetten, Uitzetten

 
Omschrijving: Als een baby alleen in een kamer ligt te huilen, hoor je hem dan wel? Met de Gift der Spraak Babyfoons overal in huis, hoort iedereen hem! Doe je dagelijkse dingen en je weet precies wanneer je kind zich niet meer lekker voelt. En dankzij de superieure sensoren, hoef je niet meer te raden wat je kind wil! Met deze babyfoon weet je precies waarom je koter nu weer humeurig is.


Gift der Spraak Babyfoon Review


 
Plaats minstens twee Gift der Spraak Babyfoons in het huis van je Sim om altijd op de hoogte te zijn van de behoeften van je baby’s en peuters. Je kan de babyfoon ergens op de grond zetten, maar ook op bijvoorbeeld decoratietafels. Peuters kunnen vervolgens een aantal interacties met de babyfoon uitvoeren. Sims die in de buurt zijn van andere babyfoons in het huis horen vervolgens die geluiden en zullen meteen doen waar de peuter om vraagt. Dit kan bijvoorbeeld het geven van voedsel zijn of het verschonen van hun luier, maar ook het leren lopen van de peuter of sociaal contact. De Gift der Spraak Babyfoon is dan ook zeker een leuke toevoeging, maar niet puur noodzakelijk. Je kan immers ook zelf de behoeften van de baby’s en peuters in je huishouden bekijken en daarnaast moet je zelf de peuter via de babyfoon laten vragen of andere Sims wat voor hem of haar gaan doen. Onze peuter deed dit niet uit zichzelf, ook niet als bepaalde behoeften laag waren. Andere Sims lijken alleen te reageren op de babyfoon als er daadwerkelijk een opdracht wordt gegeven.
 
 

 
Als een peuter via de Gift der Spraak Babyfoon vraagt of iemand met hem of haar wilt spelen, dan kan deze oproep ook beantwoord worden door een andere peuter. Ze zullen dan naar elkaar toe gaan en kiekeboe spelen. Het is erg leuk dat peuters nu samen iets kunnen doen en het ziet er ook ontzettend schattig uit, maar deze interactie had aan de andere kant wat ons betreft niet per se gekoppeld hoeven te worden aan premiummateriaal. Natuurlijk is dit slechts een extraatje, maar voor de mensen die niets in De Sims 3 Store (kunnen) kopen is wel wat jammer dat deze gameplay niet wordt toegevoegd in een uitbreiding.
 

 

Conclusie

Het idee achter de Gift der Spraak Babyfoon is erg leuk, maar erg veel voegt deze babyfoon ook weer niet toe aan De Sims 3. Het is een leuk extraatje als je veel met Sims in de baby- en peuterfase speelt. De nieuwe interactie waardoor peuters met elkaar kiekeboe kunnen spelen is ontzettend schattig. Voor de rest kan de Gift der Spraak Babyfoon met momenten handig zijn, maar de babyfoon is naar onze mening nou ook weer niet zo’n voorwerp dat echt elke Simsfan zou moeten hebben in zijn of haar spel.